- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.061
Anladın canım. benim mesela 8. gun baya silik yani. bakalım ne zaman yumurtluyorum. ilk denemeyi temmuzda belki de eylülde yapacağım. ufaklığım 26 aylık onun biraz daha buyumesını istiyorum. Maşallah ne güzel ya insanın dileğinin gerçek olması Rabbim sağlıkla kavuştursun canım umut oluyor böyle hikayeler hepimize. Bizi de yalnız bırakma olur mu? Güzel haberlerini bizimle de paylaş canım. Rabbim yardımcın olsun.Canim ilk zamanlar zaten t cizgisi varla yok arasi cok silik cıkıyor ilerleyen günlerde koyulasmaya baslayacak ve c cizgisinin koyuluguna yaklasmaya basliycak ben ozaman biraktim cunku dedigim gibi erken catliyor yumurtam gec catlayanlar cift cizgi esit koyuluga ulasana kadar iliski yapiyorlar vajinal duş u gecen sene yapmistim 1kez hamile kalamadim bazi arkadaslardanda spermleri öldürdügünü hamile kalmayı zorlastırdıgını duydum birdaha yapmamıstım
Amin 8.gun silik cıkması cok normal benim belirtilerim siddetli kasık agrısı, gögüslerde şişme ,yüzümde sivilceler,karnım yayıldı,tüylerim geç cıkmaya başladı ama bu belirtiler herkeste tutmuyor onlara pek takılmamak gerekAnladın canım. benim mesela 8. gun baya silik yani. bakalım ne zaman yumurtluyorum. ilk denemeyi temmuzda belki de eylülde yapacağım. ufaklığım 26 aylık onun biraz daha buyumesını istiyorum. Maşallah ne güzel ya insanın dileğinin gerçek olması Rabbim sağlıkla kavuştursun canım umut oluyor böyle hikayeler hepimize. Bizi de yalnız bırakma olur mu? Güzel haberlerini bizimle de paylaş canım. Rabbim yardımcın olsun.
Peki kızdaki belirtiler neler canım?
ay ne zormuş canım kız bebiş sahibi olmak. Demek ki eşit koyulukta gördük iişkiyi hemen kesiyoruz. BurdaBu arada yumurta catladıktan sonra t cizgisi siliklesiyor söyle önce t ve c cizgisi esit koyuluğa ulasıyor (kız icin en gec ozamana kadar iliski olmasi sart gerisi cok tehlikeli)daha sonra t cizgisi c den daha koyu oluyor buna pik diyoruz sonra tekrar t ve c esit koyuluga ulasiyor bu yumurta catlamaya basladi demek sonra t cizgisi siliklesmeye basliyor erkek bebek isteyenler bu zamanda iliski deniyor yumurta catlamis oluyor
benim iki oğlumda tam tersiydi mesela. yüzüm güzelleşti göğüsler hiç şişmedi. kasık değil bel ağrım vardı. tüylerim çok çabuk çıkardı. aşırı midem bulanıyordu. hakkımızda hayırlısı bakalım canım. senin ilk çocuk mu?Amin 8.gun silik cıkması cok normal benim belirtilerim siddetli kasık agrısı, gögüslerde şişme ,yüzümde sivilceler,karnım yayıldı,tüylerim geç cıkmaya başladı ama bu belirtiler herkeste tutmuyor onlara pek takılmamak gerek
Evet kız bebek gercekten zor erkek bebegin tam zamanı belli ama kızda is sansa kalıyor biraz erkenden yumurtlarsan malesef erkek olma sansı olabilir vajinal duş dedigim gibi benim duydugum o sekilde tabiki hamile kalanda olmustur denemekten bisey cıkmaz denersin tutmazsa bidaha denemezsinay ne zormuş canım kız bebiş sahibi olmak. Demek ki eşit koyulukta gördük iişkiyi hemen kesiyoruz. BurdaPamuk13 arkadaşımız vajinal duş ve yumurtlama takibi ile hamile kaldı. vajinal duş ile hamile kalıp kalamama biraz da nasıl yapıldığı ile mi alakalı bilemedim. çok teşekkür ederim cnm.
aynı bendeki belirtiler hala kasıklarım çok arıyor ya göğüs sivilce bide daha belki dört haftalığım karnım hemen çıktı inş. Banada herkesede nasip olurAmin 8.gun silik cıkması cok normal benim belirtilerim siddetli kasık agrısı, gögüslerde şişme ,yüzümde sivilceler,karnım yayıldı,tüylerim geç cıkmaya başladı ama bu belirtiler herkeste tutmuyor onlara pek takılmamak gerek
Benimde oglum var 1tane yüzüm güzellesmisti gögüslerim hic sismedi 1kere bile midem bulanmadı bunda 3bucuk aya kadar asiri bulantim oldubenim iki oğlumda tam tersiydi mesela. yüzüm güzelleşti göğüsler hiç şişmedi. kasık değil bel ağrım vardı. tüylerim çok çabuk çıkardı. aşırı midem bulanıyordu. hakkımızda hayırlısı bakalım canım. senin ilk çocuk mu?
Insallah canım kızın geliyordur insallahAynı bendeki be
aynı bendeki belirtiler hala kasıklarım çok arıyor ya göğüs sivilce bide daha belki dört haftalığım karnım hemen çıktı inş. Banada herkesede nasip olur
demek ki bulantılar bunyeyle de alakalı olabilir diyorlar bu da doğru bir tez. normal bir insanın erkekde bulantısı olmuyor kızda çok oluyor. benim mide sorunum olduğu için ve demir eksikliğimden dolayı çok bulantı yaşadım. şu an onları da en ust seviyeye getirme çabasındayım ki bulantılar çok yıpratmasın beni.Benimde oglum var 1tane yüzüm güzellesmisti gögüslerim hic sismedi 1kere bile midem bulanmadı bunda 3bucuk aya kadar asiri bulantim oldu
evet cnm bende öyle düşünüyorum. ilk aylar deneyeceğim tutmazsa bırakıcam.Evet kız bebek gercekten zor erkek bebegin tam zamanı belli ama kızda is sansa kalıyor biraz erkenden yumurtlarsan malesef erkek olma sansı olabilir vajinal duş dedigim gibi benim duydugum o sekilde tabiki hamile kalanda olmustur denemekten bisey cıkmaz denersin tutmazsa bidaha denemezsin
ayyy hadi nurum dualarımız seninle canım. ilk hamişimiz ilk topiğimizin kızı olacak ben inanıyorum. Kız olduğunu öğrenince ilk hediyesi benden minnoşumun....Aynı bendeki be
aynı bendeki belirtiler hala kasıklarım çok arıyor ya göğüs sivilce bide daha belki dört haftalığım karnım hemen çıktı inş. Banada herkesede nasip olur
Canım senin bu konuda bilgin vardır benim testlerim hiç k oyulasmiyo adet gunume daha var ama adet döngü m kısa diye erken yumurtlarom diye düşündüm ama hala hiç koyulasma yok bugün 13 gün 26 günde bir oluyoBu arada yumurta catladıktan sonra t cizgisi siliklesiyor söyle önce t ve c cizgisi esit koyuluğa ulasıyor (kız icin en gec ozamana kadar iliski olmasi sart gerisi cok tehlikeli)daha sonra t cizgisi c den daha koyu oluyor buna pik diyoruz sonra tekrar t ve c esit koyuluga ulasiyor bu yumurta catlamaya basladi demek sonra t cizgisi siliklesmeye basliyor erkek bebek isteyenler bu zamanda iliski deniyor yumurta catlamis oluyor
Kizlar geldim okudum simdi tektek yorm yapamadim ama.bulut29 cift cizgiyi gorunce soniliski olup birakin demis yanlismi anladim.hizlica okudum bide...simdi ben hep şoyle anlamistim..biliyorum c t den koyunolunca catliyor demek .peki cift cizgi esit koyulukta gorunce o andan 2 yada 3 gun once iliskinin bitmesi gerekmiyomuydu?evet cnm bende öyle düşünüyorum. ilk aylar deneyeceğim tutmazsa bırakıcam.
Allah kabul etsin canım.Whiteandblue canim bi tane daha okudum ben nur icin
Canım benim ne güzel motive ediyon ne güzel şeyler yazıyon dün eşime dedimki bu da erkek olcak öle hazırlıyorm kendimi eşim dindar bi adamdır rüyası hisleri çıkar merak etme bu kız olacak dedi oğlumda da erkek demişti bende kız gibi hissediyorum kızlar bakalım şu kaşıntı olmasa hamileyken benim gibi kaşınan varmıayyy hadi nurum dualarımız seninle canım. ilk hamişimiz ilk topiğimizin kızı olacak ben inanıyorum. Kız olduğunu öğrenince ilk hediyesi benden minnoşumun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?