- 4 Nisan 2024
- 44
- 91
- 8
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.621
Evet pik dediğimin ertesi gün 10 gibi hala pikti tutmama ihtimaline karşı risk alıp değerlendirdim yaklaşık 24 saat sonra çatladı ve tutmuş bugün de kan verdim yarına cıkacak işimiz şansa kaldı bakalımMerhaba pik günü degerlendirdinizmi
Benimde geçen ay pikken oldu 14 saat sonra çatladı ama tutmadı tek iliskiydi belkide ondandi hayırlısı olsunEvet pik dediğimin ertesi gün 10 gibi hala pikti tutmama ihtimaline karşı risk alıp değerlendirdim yaklaşık 24 saat sonra çatladı işimiz şansa kaldı bakalım
Evet yani sanırım,erken gebelik ve diger kaset testler pozitif,inşallah sizinde bu ay tutarBenimde geçen ay pikken oldu 14 saat sonra çatladı ama tutmadı tek iliskiydi belkide ondandi hayırlısı olsunhamilemisiniz peki
İnşallah hayırlı olsunEvet yani sanırım,erken gebelik ve diger kaset testler pozitif,inşallah sizinde bu ay tutar
Teşekkür ederimİnşallah hayırlı olsun
Kizlar 1 saat once yaptim kiz bebek istiyorum sizce testim bu sekilde cikti iliskide bulunmaliyim birakmalimiyim
Testiniz pik bugun ve catlamayi gordukten sonrasi dahil 2-3 gunu daha degerlendirin derim testle de kontrol ediiin, insallah tutsunKizlar 1 saat once yaptim kiz bebek istiyorum sizce testim bu sekilde cikti iliskide bulunmaliyim birakmalimiyim
Merhaba canm senin mesajini gormedim ve iliski de olmadi cnku takvim almistim ben ve o son iliski gunum kiz gosteriyordu riske atmadim ve test yaptim ikinci cizgi silik cikti yuksek ihtimal tutmus olabilir kan testi vericem bayramdan sonra eger tuttuysa kiz olma olasiligi nedir benim hesaplamama gore iliskiden 3 veya 4 gun sonra yumurtam catladiTestiniz pik bugun ve catlamayi gordukten sonrasi dahil 2-3 gunu daha degerlendirin derim testle de kontrol ediiin, insallah tutsun
Merhaba son durum nedir ? Adet kaç gün geçtikten sonra değeriniz kan da kaçtıMerhaba canm senin mesajini gormedim ve iliski de olmadi cnku takvim almistim ben ve o son iliski gunum kiz gosteriyordu riske atmadim ve test yaptim ikinci cizgi silik cikti yuksek ihtimal tutmus olabilir kan testi vericem bayramdan sonra eger tuttuysa kiz olma olasiligi nedir benim hesaplamama gore iliskiden 3 veya 4 gun sonra yumurtam catladi
Merhaba hayırlı olsun İnş gönül muradı sağlıkla gelsin gittiniz mi doktora son durum nedirMerhaba hanımlar bende ikiz erkek çocuk annesiyim tüp bebekle oldular bu ay ilk defa korunmayı bıraktık ve bırakır bırakmaz hamile kaldım sat 28 Nisan 9 mayısta korunmasız ilişki oldu pcos var bende ne zaman yumurtladım ne ara oldu hiç anlamadım gönlümden geçen önce sağlıklı sıhhatli sonra da bir kız evlat inşallah yüzük testi yaptım kız diyor Çin takvimi erkek diyor ama ikizlere de kız diyordu ona pek güvenmiyorum açıkçası
Hayır bu deneme erkek bebek için önerilenTestiniz pik bugun ve catlamayi gordukten sonrasi dahil 2-3 gunu daha degerlendirin derim testle de kontrol ediiin, insallah tutsun
Test bu konumda iken ilişki artık olmamalıKizlar 1 saat once yaptim kiz bebek istiyorum sizce testim bu sekilde cikti iliskide bulunmaliyim birakmalimiyim
Merhaba son durum nedir cinsiyet belli oldu muEvet yani sanırım,erken gebelik ve diger kaset testler pozitif,inşallah sizinde bu ay tutar
Var mı gelişmeBenimde geçen ay pikken oldu 14 saat sonra çatladı ama tutmadı tek iliskiydi belkide ondandi hayırlısı olsunhamilemisiniz peki
Merhaba maalesef o ay gebelik oluşmadı sonradanda olmadı sanırım stres yaptım bu ay ovulasyon kullanmıyorumVar mı gelişme
Güzel haberle İnş
Yok henüz bellii olmadı 12 haftalık söylemedi doktorum oluşmamış dedi 14 te çağırdıMerhaba son durum nedir cinsiyet belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?