Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Merhaba hanımlar, ilk kez bizde bu ay denemelere başladık ben ovulasyon ile de takip ediyorum kendimi.

Sat: 15 Temmuz
İlişki günleri: 22 Temmuz, 25 Temmuz, 28 Temmuz

Ovulasyon testlerimi adet bitişinden itibaren her gün yapıyorum hep çok silikti dün birazcık koyulaştı ama yine de iki çizgide aynı koyulukta değil. Adet döngüm de düzenli ve 28 gün.

Allah içimi biliyor ya önce sağlıksını sonrada bir kızım olmasını hep diliyorum. Sizce artık denemeyi bırakmalı mıyız geç mi kaldık bu yöntem için

Merhaba hanımlar,
Bu konuyu uzun zamandır okuyorum tam bebek yapmaya karar verdim burası çok sessizleşmiş birbirimize yardım edecek kimse kalmadı mı

Selam kızlar ben ikiz erkek annesiyim rahmim kalp seklindeymis Cook geç öğrendik sorun yok dedikleri için bekledik hep öğrenince tup bebek yaptık tuttu hemen şükür eşim kız çocuk coook istediği için tekrar tup denedik ama bu sefer tutmadı benim durumumda olup hamile kalan çok kadin varmış bende ovulasyon testi ve folik aside başladım hayirlisiyla olur umarim.

Canım hoşgeldin benim de 2 oğlum var kız çocuk çok istiyorum folik asit ve ovülasyon testine başladım kısmet olursa 9.ay da çalışmalara başlıcam Allah bize de sağlıklı ve hayırlı kız evlatlar nasip etsin

Canım Allah sağlıklı bi şekilde kıcağınıza almayı nasip etsin özel olarak uyguladığın bi yöntem oldu mu acaba
Yani açıkçası ovulasyonla takip yaptım ama ilk ay 2 gün önce bıraktım tutmadı yani belkide ben erken bıraktım öncesinde çok takip yapamadım benim biraz çatlama geç oldugu için hep pikti pikken hergün denedim en son sabah dedediğimiZde gene pikti bıraktım ertesi sabah yani 24 saat sonra hafif silinmeye başlamıştı,yani ben biraz saldım açıkçası belkide sık ilişkiden ötürü tuttu tabi öncelikle Rabbim nasip etti.İnşaallah sizede hayırlı saglıklı bir kız evlat nasip eder Rabbim

Canım çok teşekkür ederim cevabın için ben de aldım ovülasyon testi 12.gün yumurtam çatladı bu ay es geçtim gelecek ay başlayacam inşaAllah ben de kızıma kavuşurum

Canım çok teşekkür ederim cevabın için ben de aldım ovülasyon testi 12.gün yumurtam çatladı bu ay es geçtim gelecek ay başlayacam inşaAllah ben de kızıma kavuşurum
İnşaallah canım, yani ben hala acaba mı diyorum her gidişimde doktora sanki hiç olmayacakmış gibi geliyordu nasip etti Rabbim. Enam suresini de okumuştum bu arada 7 kere niyet ederek bol dua hayırlısıyla diledim hep ,Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin

Amin Bana da öyle geliyor canım sanki hiç olmayacakmış gibi

Benimde 2 oğlum vardı ovülosyon takibi yaptım bende yumurtlamadan önce sık ilişki 3 gün öncesi bıraktım ilişkiyi ona rağmen erkek cinsiyetimiz fakat şöyle bir durum var yumurtam çatladıktan sonra bir kaç gün sonra tekrar ovülosyan testi yaptığımda bir an pik gördüm ya dedim hamileyim yada tekrar yumurtluyırum risk alıp değerlendirdim bir kaç gün sonra gösgüslerim gerildi çok ağır grip olmuştum test verdim betam 4.2 çıktı bellii ki ikinci kez yumurtladığımda tuttu ben şu döllenmeden 6 gün sonra beta yükseliyor olayına çok inanmıyorum döllenmeden hemen sonra beta yükselmeye başlıyor rahmi hazırlıyor bebeğe bence çünkü herşeyi saat saat not ettim ilk yumurtlama zamanıma göre betamı yüksek çıkması gerekiyordu asla öyle birşey olmadı betam neredeyse 3 günlük bir değerdi ve son ilişkiyle uyumluydu.. takvim örneğimi sizede atabilirim. belki ikinci yumurtlama yı deneseydim o ay tutmayacaktı yada tutacaktı ama yine erkek olacaktı bu çok karmaşık bir durum bence biz ne yaparsak yapalım rabbimin dediği oluyor

Haklısın canım sadece herşeyi yapıp sonrasında pişman olmamak en azından erkek olsa da Allahın takdiri derim artık senin ki 2.çatlamada olmuş olabilir diye düşünüyorum senin takvim nasıl bişey

Tabii öyle biiz uyguluyoruz ama Rabbimin dediği oluyor ikinci oğlumda da sık ilişkiydi ama erkekti bunda da nasip işte Rabbim öyle uygun gördü ben sonuçta erkek ihtimaline görede 3. Yü düşündüm .Yani ne yaparsak yapalım boş aslında herşey,nasipten öte yol yok.

Bende geçen ay uğramıştım bu konuya ama çok sessizdi, kendi anladıklarımdan hemen hemen 3,5 güne yakınken bırakmıştım tutmadı
Açıkçası bu ay hiçbir şey düşünmüyor ve planlamıyorum nasip diyelim

Haklısın canım sadece herşeyi yapıp sonrasında pişman olmamak en azından erkek olsa da Allahın takdiri derim artık senin ki 2.çatlamada olmuş olabilir diye düşünüyorum senin takvim nasıl bişey

takvimim uygulamasında kalp olanlar ilişki günleri canım 16 yumurtam çatladı ovü takibi yaptım 21 korunmalı 22 si tekrar yumurtluyorum dedigim gün korunmasız ilişki oldu işte bugünde tuttu biz ne yaparsak yapalım Rabbimin dedigi oluyor çok şükür sağlıklı olsunda gerisi hallolur

Kiminin çatlamadan sonra da kız tutuyor ama kiminde de siz de olduğu gibi erkek oluyor
Açıkçası bende denesem çat sonrası ya hamilelik tutmazdı ya da erkek olurdu kesin yani
Bende kaybım olmuştu o kızdı yumurtlama ve catlama arası 36 saat sürüyordu c ve t eşitlemeden hemen öncesi ilişki olmuştu o kızdı ama maalesef kalbi durdu 8 haftalık
Şimdi ikinci ogluma hamileyim tamamen süpriz oldu ama yüksek ihtimal yum sonrası hamile kaldım çatlamada yani test falan bişey de kullanmadım

Arkadaşlar size bir tiyo eğer yumurtlama ve catlama süresi arası uzun ise son ilişkiniz c ve t eşitlemeden bir kaç saat öncesi olsun ve bırakın
Yumurtlama ve çatlama süresi kısa ise c ve t eşitlemeden bir gün öncesi bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…