- 26 Şubat 2017
- 225
- 386
- 18
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.081
Canım çift çizgiden 2 3 önce çok erken değilmiKizlar geldim okudum simdi tektek yorm yapamadim ama.bulut29 cift cizgiyi gorunce soniliski olup birakin demis yanlismi anladim.hizlica okudum bide...simdi ben hep şoyle anlamistim..biliyorum c t den koyunolunca catliyor demek .peki cift cizgi esit koyulukta gorunce o andan 2 yada 3 gun once iliskinin bitmesi gerekmiyomuydu?
Ayy ins olur kizin yaa benim bi ark vardi ikincisinde kasinti olmustu ilkinde olmamis amaCanım benim ne güzel motive ediyon ne güzel şeyler yazıyon dün eşime dedimki bu da erkek olcak öle hazırlıyorm kendimi eşim dindar bi adamdır rüyası hisleri çıkar merak etme bu kız olacak dedi oğlumda da erkek demişti bende kız gibi hissediyorum kızlar bakalım şu kaşıntı olmasa hamileyken benim gibi kaşınan varmı
Benimde ilkte yoktu dün gece uyuyamadım kafayı yedim arkadaşın cinsiyeti neydi oğlumda yoktu buda oğlan olsa olmazdı değişikte vücüd reaksiyonmu gösteriyo diym canım Allah hepimize versinAyy ins olur kizin yaa benim bi ark vardi ikincisinde kasinti olmustu ilkinde olmamis ama
Ilki kizdi onda olmadi ikinci erkekti erkekte oldu yani zit cinsiyetti ins seninki e kizdir karaciger enzimleri ile ilgili sanirimBenimde ilkte yoktu dün gece uyuyamadım kafayı yedim arkadaşın cinsiyeti neydi oğlumda yoktu buda oğlan olsa olmazdı değişikte vücüd reaksiyonmu gösteriyo diym canım Allah hepimize versin
Eki Görüntüle 1971313 14 unde aksama dogru yapyigim testte de ikinci cizgi cok siliklesmisti bunu bi yorumlayin ayrica 13 undeki o ikinci cizgi de durunca cok koyulasti ilk bes dk da birinci ile ayni koyulukta idibulut29 ve diger arkadaslar yorum yapin bakalim
sen buna göre nezaman ilşkşEki Görüntüle 1971313 14 unde aksama dogru yapyigim testte de ikinci cizgi cok siliklesmisti bunu bi yorumlayin ayrica 13 undeki o ikinci cizgi de durunca cok koyulasti ilk bes dk da birinci ile ayni koyulukta idibulut29 ve diger arkadaslar yorum yapin bakalim
anladım canım inş. Öyledir bakalım senin bu ovulasyona göre bu ay deneme yapmıştın dimiIlki kizdi onda olmadi ikinci erkekti erkekte oldu yani zit cinsiyetti ins seninki e kizdir karaciger enzimleri ile ilgili sanirim
Canım tek ilişki değil dimi daha önceleri ilişki yaşadıysan hamile işen onlarda tutabilir biraz riskli bırakmışsın ama defne geçen bi yazı paylaşmış yumurtanın spermle buluşması da 24/36 saat buluyormuş bide öyle bi süre var Onuda kat hesaba sirkeli su yaptınmıBulut arkadasimzn dedigine gore 12 sinde olmali gibi ama ben son denemeyi 13 unde yaptim
Ay ne güzel hayırlı olsunmerhaba kızlar. size yazacağıma söz verdim ve yazıyorum doktor kontrolünden döndük bebeğimiz kızmış. 17. haftadayız. yumurtlamadan 4 gün önceki tek ilişkiden olmuştu. bu yönteme bende inanmaya başladım. herkesin gönlünce olsun. :)
Normalde 26-14 yani 12.gün oluyor senin hesaba göre ama bazen gec yada erken catlama olabilir normalde hafifde olsa koyulasmaya baslaması lazımdı ama teste devam et sıvı alımına dikkat etCanım senin bu konuda bilgin vardır benim testlerim hiç k oyulasmiyo adet gunume daha var ama adet döngü m kısa diye erken yumurtlarom diye düşündüm ama hala hiç koyulasma yok bugün 13 gün 26 günde bir oluyo
Canım ne güzel çok sevindim gözün aydın allah isteyen herkeze nasip etsin insallahmerhaba kızlar. size yazacağıma söz verdim ve yazıyorum doktor kontrolünden döndük bebeğimiz kızmış. 17. haftadayız. yumurtlamadan 4 gün önceki tek ilişkiden olmuştu. bu yönteme bende inanmaya başladım. herkesin gönlünce olsun. :)
Canim 14 unde aksam yaptiginda t cizgidi siliklesmisse catlamis demekki bu resimler ilk 5 10 dakika sonrami cektin yoksa beklemis testlermiEki Görüntüle 1971313 14 unde aksama dogru yapyigim testte de ikinci cizgi cok siliklesmisti bunu bi yorumlayin ayrica 13 undeki o ikinci cizgi de durunca cok koyulasti ilk bes dk da birinci ile ayni koyulukta idibulut29 ve diger arkadaslar yorum yapar misiniz
Evet canım zamanım var teste devamOoo o zmn riskli sen birkac daha takip et bakalim. Bu aya ozel bir durummu gec yumurtlaman bakmak lazim
12 simde yaptigin test cok silik cikmis yada resmi beklemeden hemen cekmissin benim daha belirgindi ama 13 unde yaptigin test pik yapmis aksamina yaptigin esit koyuluga ulasmis 14 de hala esit aksaminada siliklesmis diyorsun yumurta catlamis yani 13 aksami catlama baslamis gibi tabi sıvı alimina dikkat edip testti yaptiktan 5 ile 10 dakika arasi cektiysen fotograflari cok net degil gibiBulut arkadasimzn dedigine gore 12 sinde olmali gibi ama ben son denemeyi 13 unde yaptim
Yok canım yapmadım ihtimal vermiyorum hamilelige..Ovu testi kullananlar sayfasına resim attım.yumurtaladikdan bir hafta yada 14 gün sonra adet olursun dediler.sasirdim aslında ama bakalım belirtimde yok..Ama hamile degilimdir..Stresten gecikmistirKiz gebelik testi yaptinmi ?
Teste devam ediyorum canim sıvı a liminada dikkat ediyorum neden hala koyulasmad i anlamıyorum adet bittiği gibi başladım testlere gec mi yumurtlucam yoksa hiç mi yumurtlamicam anlamadımNormalde 26-14 yani 12.gün oluyor senin hesaba göre ama bazen gec yada erken catlama olabilir normalde hafifde olsa koyulasmaya baslaması lazımdı ama teste devam et sıvı alımına dikkat et
Bunlar cok beklemis halleri ama bu halleriyle ilk halleri yani 5 dk gecmis halleri ayni sadece 13unde cok koyu olan sonradan cok koyulasti ilk yaptigimda esit koyuluktaydi ilkiyle12 simde yaptigin test cok silik cikmis yada resmi beklemeden hemen cekmissin benim daha belirgindi ama 13 unde yaptigin test pik yapmis aksamina yaptigin esit koyuluga ulasmis 14 de hala esit aksaminada siliklesmis diyorsun yumurta catlamis yani 13 aksami catlama baslamis gibi tabi sıvı alimina dikkat edip testti yaptiktan 5 ile 10 dakika arasi cektiysen fotograflari cok net degil gibi
9 11 ve 13unde iliski oldu sirkeli su yapmadim sadece derin olmadi ve sola yattim sabaha kadarCanım tek ilişki değil dimi daha önceleri ilişki yaşadıysan hamile işen onlarda tutabilir biraz riskli bırakmışsın ama defne geçen bi yazı paylaşmış yumurtanın spermle buluşması da 24/36 saat buluyormuş bide öyle bi süre var Onuda kat hesaba sirkeli su yaptınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?