Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canım çift çizgiden 2 3 önce çok erken değilmi

Ayy ins olur kizin yaa benim bi ark vardi ikincisinde kasinti olmustu ilkinde olmamis ama

14 unde aksama dogru yapyigim testte de ikinci cizgi cok siliklesmisti bunu bi yorumlayin ayrica 13 undeki o ikinci cizgi de durunca cok koyulasti ilk bes dk da birinci ile ayni koyulukta idi bulut29 ve diger arkadaslar yorum yapar misiniz

Benimde ilkte yoktu dün gece uyuyamadım kafayı yedim arkadaşın cinsiyeti neydi oğlumda yoktu buda oğlan olsa olmazdı değişikte vücüd reaksiyonmu gösteriyo diym canım Allah hepimize versin
Ilki kizdi onda olmadi ikinci erkekti erkekte oldu yani zit cinsiyetti ins seninki e kizdir karaciger enzimleri ile ilgili sanirim

sen buna göre nezaman ilşkş
Ilki kizdi onda olmadi ikinci erkekti erkekte oldu yani zit cinsiyetti ins seninki e kizdir karaciger enzimleri ile ilgili sanirim
anladım canım inş. Öyledir bakalım senin bu ovulasyona göre bu ay deneme yapmıştın dimi

Bulut arkadasimzn dedigine gore 12 sinde olmali gibi ama ben son denemeyi 13 unde yaptim
Canım tek ilişki değil dimi daha önceleri ilişki yaşadıysan hamile işen onlarda tutabilir biraz riskli bırakmışsın ama defne geçen bi yazı paylaşmış yumurtanın spermle buluşması da 24/36 saat buluyormuş bide öyle bi süre var Onuda kat hesaba sirkeli su yaptınmı

Canım senin bu konuda bilgin vardır benim testlerim hiç k oyulasmiyo adet gunume daha var ama adet döngü m kısa diye erken yumurtlarom diye düşündüm ama hala hiç koyulasma yok bugün 13 gün 26 günde bir oluyo
Normalde 26-14 yani 12.gün oluyor senin hesaba göre ama bazen gec yada erken catlama olabilir normalde hafifde olsa koyulasmaya baslaması lazımdı ama teste devam et sıvı alımına dikkat et

Canım ne güzel çok sevindim gözün aydın allah isteyen herkeze nasip etsin insallah

Canim 14 unde aksam yaptiginda t cizgidi siliklesmisse catlamis demekki bu resimler ilk 5 10 dakika sonrami cektin yoksa beklemis testlermi

Bulut arkadasimzn dedigine gore 12 sinde olmali gibi ama ben son denemeyi 13 unde yaptim
12 simde yaptigin test cok silik cikmis yada resmi beklemeden hemen cekmissin benim daha belirgindi ama 13 unde yaptigin test pik yapmis aksamina yaptigin esit koyuluga ulasmis 14 de hala esit aksaminada siliklesmis diyorsun yumurta catlamis yani 13 aksami catlama baslamis gibi tabi sıvı alimina dikkat edip testti yaptiktan 5 ile 10 dakika arasi cektiysen fotograflari cok net degil gibi

Kiz gebelik testi yaptinmi ?
Yok canım yapmadım ihtimal vermiyorum hamilelige..Ovu testi kullananlar sayfasına resim attım.yumurtaladikdan bir hafta yada 14 gün sonra adet olursun dediler.sasirdim aslında ama bakalım belirtimde yok..Ama hamile degilimdir..Stresten gecikmistir

Normalde 26-14 yani 12.gün oluyor senin hesaba göre ama bazen gec yada erken catlama olabilir normalde hafifde olsa koyulasmaya baslaması lazımdı ama teste devam et sıvı alımına dikkat et
Teste devam ediyorum canim sıvı a liminada dikkat ediyorum neden hala koyulasmad i anlamıyorum adet bittiği gibi başladım testlere gec mi yumurtlucam yoksa hiç mi yumurtlamicam anlamadım

Whiteandblue bacim ben buralardayim sürekli takipteyim bi giriyorum kac sayfa yazan olmus kacirmamak icin önce bi okuyorum :)
Ne hakkim olacak kuzum benim varsada helali hos olsun. Asil senin hakkin geciyo ugrasiyosun okadar en önemlisi o güzel kalbinle gönülden motive ediyosun pozitif enerji ve en önemlisi benim gibi umutsuzlara UMUT veriyosun bu cok önemli benim icin Canimsin

Bunlar cok beklemis halleri ama bu halleriyle ilk halleri yani 5 dk gecmis halleri ayni sadece 13unde cok koyu olan sonradan cok koyulasti ilk yaptigimda esit koyuluktaydi ilkiyle

9 11 ve 13unde iliski oldu sirkeli su yapmadim sadece derin olmadi ve sola yattim sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…