Yumurtlamadan önceki ilişkide bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• kız

OY: 240 63,3%
  • erkek

OY: 140 36,9%

• Ankete Katılan
    379
Merhabalar arkadaşlar aranızda tecrübeli keseden cinsiyet tahmini yapan var mı

Akıntının ilk günü tek ilişki diye okudum o ay içerisinde korunmalı ilişki diyorlar yani bir ay boyunca sadece yumurtlamadan iki veya üçgün önce korunmasız tek ilişki sonraları korunmalı deniliyor zaten yumurtlamadan 24/48 saat sonra çatlama oluyor birazda şans meselesi kalsiyum ve magnezyum desteği de şartmış tabi ben daha başlamadım iyice kendimi hazırlıyorum malum 3 oğlan var bende :) o yüzden tüm tuşlara basmadan herşeyi çok iyi incelemem lazım 💛🫠

Akıntının ilk günü tek ilişki diye okudum o ay içerisinde korunmalı ilişki diyorlar yani bir ay boyunca sadece yumurtlamadan iki veya üçgün önce korunmasız tek ilişki sonraları korunmalı deniliyor zaten yumurtlamadan 24/48 saat sonra çatlama oluyor birazda şans meselesi kalsiyum ve magnezyum desteği de şartmış tabi ben daha başlamadım iyice kendimi hazırlıyorum malum 3 oğlan var bende :) o yüzden tüm tuşlara basmadan herşeyi çok iyi incelemem lazım 💛🫠
Bende aksini okudum
Regli sonrası iki günde bir ilişki.
Yumurtalamaya iki gün kala bırakılacak ilişki ama yumurtalama zamanı kız olan çok arkadaşım var
Ben artık bunun cidden kader olduğuna inanıyorum

Henüz 6 haftalık. Ben ovulasyon testi kullandım. Çift çizgiyi gördüğüm ilk günün gecesini değerlendirdim. Ertesi gün çizgi daha da koyulaşmıştı. Bir sonraki gün akşama yumurta çatladı. Hala oğlum olacakmış gibi geliyor bana, bilemiyorum🙁
Hangi marka ovülosyon testi kullandınız

Back
X