- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.101
Umut hic bitmesin icimizde canim. İnanalim can-i gonulden dileyelim. İnaniyorum ki dua ile sevgi ile ugras ile hepimizin kizi olacak. Rabbim yardimcimiz olsun. Ben isteyerek severek ugrasiyorum. Sizlere ve kendime umut olmak icin umutlari cogaltmak icin.Whiteandblue bacim ben buralardayim sürekli takipteyim bi giriyorum kac sayfa yazan olmus kacirmamak icin önce bi okuyorum :)
Ne hakkim olacak kuzum benim varsada helali hos olsun. Asil senin hakkin geciyo ugrasiyosun okadar en önemlisi o güzel kalbinle gönülden motive ediyosun pozitif enerji ve en önemlisi benim gibi umutsuzlara UMUT veriyosun bu cok önemli benim icin Canimsin
Ayy bizler de görur muyuz o gunleri acaba masallah ya ne guzel allah sagliklica kucagina aldirsin insallahmerhaba kızlar. size yazacağıma söz verdim ve yazıyorum doktor kontrolünden döndük bebeğimiz kızmış. 17. haftadayız. yumurtlamadan 4 gün önceki tek ilişkiden olmuştu. bu yönteme bende inanmaya başladım. herkesin gönlünce olsun. :)
Insallah allah isteyen herkese nasip etsin. Rabbim hiç olmayanlara da versin inşallah.Ayy bizler de görur muyuz o gunleri acaba masallah ya ne guzel allah sagliklica kucagina aldirsin insallah
Canimmm benim Evet buralarda oyle malesefki .. bitanem sagol dusuncen icin evet benim icinde is duasi edilirse cok sevinirim tabi .. insaAllah isimi bulurum hemencik . Sabah arkadasa kahvaltiya gittim girme firsati bulamadim annemle kiz kardesim geldiler onlarla oturduk simdide cocyklari yatirip mesajlarinizi okuyacagimEkledim cnm Allah kabul etsin insAllah.
Hakkinda hayirlisi olsun insAllah canim.
Sat 20 mayisti cnm. Haxiranin 21 inde ogrendim hamile oldugumu.
Geldi bitanem gelmez mi brnde ne oldu da kiz takintim geri geldi dedim. Vallaha bavannemle konustuk hatta. Allah razi olsun canimm
Kendini dinleyince belirti cikiyo zaten bebde iki ay oyle oldu da. İnsAllah kizcen gelmistir farkinda olmadan cnm.
Canim arastiriyorsun minik bebeginle bizede vakit ayiriyorsun. Hakkini helal et bitanemm seviliyosuunnn
Yavrum Allah yardimcin olsun insAllah. Bu zamanda zor gecim tabi. İnsAllah tez zamanda isin olur. Dua sana geldiginde istersen once is icin niyet ederiz sana cnm. Tabi insAllah o zmna kdr ise girersin. İse girince bizi ihmal etme ama
Ay canim hayirlisiyla ins kizdir .. o kasinti olayini yasamadim ben hic ama duydum bazilarinda kasinti cok oluyormus nedense doktora sorsaydin belki krem falan verir.. senin bebisin hepimizi umutmdu olacak canimm. Hayirlisiyla su vakit bi gecsede ogrensek cinsiyetini offf ozamana kadar daha hamile kalanlarda olur , topigimizde bol bol saglikli prenslerin sesimlerini paylasiriz insCanım benim ne güzel motive ediyon ne güzel şeyler yazıyon dün eşime dedimki bu da erkek olcak öle hazırlıyorm kendimi eşim dindar bi adamdır rüyası hisleri çıkar merak etme bu kız olacak dedi oğlumda da erkek demişti bende kız gibi hissediyorum kızlar bakalım şu kaşıntı olmasa hamileyken benim gibi kaşınan varmı
Cogu zaman oyle konusmadikmi cnm ya benmi yanlis anliyorum.diger topiktede oyle yazildi diye hatirliyorum..benim bide cift cizgi 1 gun suruyo. Sonra henen siliklesiyi..Canım çift çizgiden 2 3 önce çok erken değilmi
Cnm cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin ver darisi bize ins..merhaba kızlar. size yazacağıma söz verdim ve yazıyorum doktor kontrolünden döndük bebeğimiz kızmış. 17. haftadayız. yumurtlamadan 4 gün önceki tek ilişkiden olmuştu. bu yönteme bende inanmaya başladım. herkesin gönlünce olsun. :)
Yumurtlamadan 4 gun oncesi aslinda benim dedigime geliyo kizlar..cift cizgiden 2_3 gun onceye gelir..merhaba kızlar. size yazacağıma söz verdim ve yazıyorum doktor kontrolünden döndük bebeğimiz kızmış. 17. haftadayız. yumurtlamadan 4 gün önceki tek ilişkiden olmuştu. bu yönteme bende inanmaya başladım. herkesin gönlünce olsun. :)
Topikte msjlarini gorunce dua ediyorum cnm işin icinCanimmm benim Evet buralarda oyle malesefki .. bitanem sagol dusuncen icin evet benim icinde is duasi edilirse cok sevinirim tabi .. insaAllah isimi bulurum hemencik . Sabah arkadasa kahvaltiya gittim girme firsati bulamadim annemle kiz kardesim geldiler onlarla oturduk simdide cocyklari yatirip mesajlarinizi okuyacagim
Iki cizgi esit koyulukta hatta T cizgisi daha koyuysa yumurta catlamak uzere oluyo dimi 24-36 saat icinde catliyacak demek yani 1,5 gun sonra bu yuzden benim ki iki gun koyuydu ve 14-15'ci gunumduCanım çift çizgiden 2 3 önce çok erken değilmi
Ayyy gozun aydinn vallacok sevindim hayirli ugurlu olsun sag selamet kucagina al insaAllah . Bi an evvel yapasim geldi bebisiAy ne güzel hayırlı olsun
Evet 14 gun sonra yazmislar..ozaman 30 unu buluyor cnm degil mi?Yok canım yapmadım ihtimal vermiyorum hamilelige..Ovu testi kullananlar sayfasına resim attım.yumurtaladikdan bir hafta yada 14 gün sonra adet olursun dediler.sasirdim aslında ama bakalım belirtimde yok..Ama hamile degilimdir..Stresten gecikmistir
İnş.canım benim ya biraz da kısmet bu işler varsa gelip bulacak bizi yarın gitçem bakalım ne dicek mayıs ortası gibi sanırım öğrenirim dahada çok var canım sana şey dicem sen bebek yapmadan önce mutlaka ya istiare yap yada yaptr olurmu ben bir hafta önce seni rüyamda gördüm 7 aylık hamileydin bize mektup yazıyordun topikte kızı olanlara benim buda erkek ama çok mutluyum diye ama şuda var başkasının gördüğü rüyalar ters oluyor ama bana sorarsan istiare yap biAy canim hayirlisiyla ins kizdir .. o kasinti olayini yasamadim ben hic ama duydum bazilarinda kasinti cok oluyormus nedense doktora sorsaydin belki krem falan verir.. senin bebisin hepimizi umutmdu olacak canimm. Hayirlisiyla su vakit bi gecsede ogrensek cinsiyetini offf ozamana kadar daha hamile kalanlarda olur , topigimizde bol bol saglikli prenslerin sesimlerini paylasiriz ins
Sirkeli suyu bende denemicem cnm..icim rahat degil o yonde..iyi yapmissin9 11 ve 13unde iliski oldu sirkeli su yapmadim sadece derin olmadi ve sola yattim sabaha kadar
Seni üzmeyim söylemeyim dedim rüyayla amel olmaz ama yinede içim içimi yedi bana böyle içten bi msj yazıncada samimiyetine inanarak yazdımİnş.canım benim ya biraz da kısmet bu işler varsa gelip bulacak bizi yarın gitçem bakalım ne dicek mayıs ortası gibi sanırım öğrenirim dahada çok var canım sana şey dicem sen bebek yapmadan önce mutlaka ya istiare yap yada yaptr olurmu ben bir hafta önce seni rüyamda gördüm 7 aylık hamileydin bize mektup yazıyordun topikte kızı olanlara benim buda erkek ama çok mutluyum diye ama şuda var başkasının gördüğü rüyalar ters oluyor ama bana sorarsan istiare yap bi
Cnm bulut29 4 gun once birakmis..koyu cizgi 1 yada 1.5 gunde siliklesse yani yumurta okadar zamanda catlasa vee cift cizgiden 2 gun oncede iliski birakilsa eder 4 gun..herhalukarda cift cizgiden 2 yada 3 gun once birakiliyo..Iki cizgi esit koyulukta hatta T cizgisi daha koyuysa yumurta catlamak uzere oluyo dimi 24-36 saat icinde catliyacak demek yani 1,5 gun sonra bu yuzden benim ki iki gun koyuydu ve 14-15'ci gunumdu
Cnm ya bisey sorcam sen istihare yapmismiydin?bende dunkinde biseyler gordumdeİnş.canım benim ya biraz da kısmet bu işler varsa gelip bulacak bizi yarın gitçem bakalım ne dicek mayıs ortası gibi sanırım öğrenirim dahada çok var canım sana şey dicem sen bebek yapmadan önce mutlaka ya istiare yap yada yaptr olurmu ben bir hafta önce seni rüyamda gördüm 7 aylık hamileydin bize mektup yazıyordun topikte kızı olanlara benim buda erkek ama çok mutluyum diye ama şuda var başkasının gördüğü rüyalar ters oluyor ama bana sorarsan istiare yap bi
Canım benm senin hemen silikleşiyorsa riske atma bildiğini yap benim çift çizgi iki gün sürdü ben tek çizgideyken son ilişki olmuştuCogu zaman oyle konusmadikmi cnm ya benmi yanlis anliyorum.diger topiktede oyle yazildi diye hatirliyorum..benim bide cift cizgi 1 gun suruyo. Sonra henen siliklesiyi..
Allah razi olsun ozlemcim cankmsinTopikte msjlarini gorunce dua ediyorum cnm işin icin
Ay canim hayirlisiyla ins kizdir .. o kasinti olayini yasamadim ben hic ama duydum bazilarinda kasinti cok oluyormus nedense doktora sorsaydin belki krem falan verir.. senin bebisin hepimizi umutmdu olacak canimm. Hayirlisiyla su vakit bi gecsede ogrensek cinsiyetini offf ozamana kadar daha hamile kalanlarda olur , topigimizde bol bol saglikli prenslerin sesimlerini paylasiriz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?