Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Umut hic bitmesin icimizde canim. İnanalim can-i gonulden dileyelim. İnaniyorum ki dua ile sevgi ile ugras ile hepimizin kizi olacak. Rabbim yardimcimiz olsun. Ben isteyerek severek ugrasiyorum. Sizlere ve kendime umut olmak icin umutlari cogaltmak icin.

Ayy bizler de görur muyuz o gunleri acaba masallah ya ne guzel allah sagliklica kucagina aldirsin insallah

Canimmm benim Evet buralarda oyle malesefki .. bitanem sagol dusuncen icin evet benim icinde is duasi edilirse cok sevinirim tabi .. insaAllah isimi bulurum hemencik . Sabah arkadasa kahvaltiya gittim girme firsati bulamadim annemle kiz kardesim geldiler onlarla oturduk simdide cocyklari yatirip mesajlarinizi okuyacagim

Ay canim hayirlisiyla ins kizdir .. o kasinti olayini yasamadim ben hic ama duydum bazilarinda kasinti cok oluyormus nedense doktora sorsaydin belki krem falan verir.. senin bebisin hepimizi umutmdu olacak canimm. Hayirlisiyla su vakit bi gecsede ogrensek cinsiyetini offf ozamana kadar daha hamile kalanlarda olur , topigimizde bol bol saglikli prenslerin sesimlerini paylasiriz ins

Cnm cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin ver darisi bize ins..

Yumurtlamadan 4 gun oncesi aslinda benim dedigime geliyo kizlar..cift cizgiden 2_3 gun onceye gelir..

Topikte msjlarini gorunce dua ediyorum cnm işin icin

Evet 14 gun sonra yazmislar..ozaman 30 unu buluyor cnm degil mi?

İnş.canım benim ya biraz da kısmet bu işler varsa gelip bulacak bizi yarın gitçem bakalım ne dicek mayıs ortası gibi sanırım öğrenirim dahada çok var canım sana şey dicem sen bebek yapmadan önce mutlaka ya istiare yap yada yaptr olurmu ben bir hafta önce seni rüyamda gördüm 7 aylık hamileydin bize mektup yazıyordun topikte kızı olanlara benim buda erkek ama çok mutluyum diye ama şuda var başkasının gördüğü rüyalar ters oluyor ama bana sorarsan istiare yap bi

Seni üzmeyim söylemeyim dedim rüyayla amel olmaz ama yinede içim içimi yedi bana böyle içten bi msj yazıncada samimiyetine inanarak yazdım

Iki cizgi esit koyulukta hatta T cizgisi daha koyuysa yumurta catlamak uzere oluyo dimi 24-36 saat icinde catliyacak demek yani 1,5 gun sonra bu yuzden benim ki iki gun koyuydu ve 14-15'ci gunumdu
Cnm bulut29 4 gun once birakmis..koyu cizgi 1 yada 1.5 gunde siliklesse yani yumurta okadar zamanda catlasa vee cift cizgiden 2 gun oncede iliski birakilsa eder 4 gun..herhalukarda cift cizgiden 2 yada 3 gun once birakiliyo..

Cnm ya bisey sorcam sen istihare yapmismiydin?bende dunkinde biseyler gordumde

Cogu zaman oyle konusmadikmi cnm ya benmi yanlis anliyorum.diger topiktede oyle yazildi diye hatirliyorum..benim bide cift cizgi 1 gun suruyo. Sonra henen siliklesiyi..
Canım benm senin hemen silikleşiyorsa riske atma bildiğini yap benim çift çizgi iki gün sürdü ben tek çizgideyken son ilişki olmuştu

Kiizzz töbe de prens yazmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…