- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.121
Bence iyi yapmissin cnm soylemekleSeni üzmeyim söylemeyim dedim rüyayla amel olmaz ama yinede içim içimi yedi bana böyle içten bi msj yazıncada samimiyetine inanarak yazdım
Senden de cnmmm sende de Allah razi olsun..Allah razi olsun ozlemcim cankmsin
Yattım canım hemde iki kere ne gördün rüyanda hayır olsunCnm ya bisey sorcam sen istihare yapmismiydin?bende dunkinde biseyler gordumde
Ayy bende amin dedimKiizzz töbe de prens yazmisin
Ya ben gecen iki ay oyle biraktim bana da tutmaz gibi geliyor benimki oyle yaparsamCnm bulut29 4 gun once birakmis..koyu cizgi 1 yada 1.5 gunde siliklesse yani yumurta okadar zamanda catlasa vee cift cizgiden 2 gun oncede iliski birakilsa eder 4 gun..herhalukarda cift cizgiden 2 yada 3 gun once birakiliyo..
Sen prenses icin amin demisindir canim niyet onemli sonuctaAyy bende amin dedim
SIrayla anlatayim..gecen ay umreden dönen arkadasima soyledim yatti sagolsun...ve ruyamda bi arkadasim umreye gidiyo findik ve uzum getiriyo dedi. Bunu gordu arkadas.ben gecen ay 4 kere yattim..1 inde kalabalik cocuk gordum cinsiyetleri gorunmedi...sonra buay 3..yatisimda yani dun nisan ayinda bebek dusunuyorum ya Rabbim onumuzdeki ay hayirmidir diye niyet ettim..ciplak pıtıpıtı yuruyen bi erkek cocuk gordum..yuzunu gormedim yururken arkadan gordum..ama erkekti...simdi belki nisani degerlendirmem diye dusunuyorum..bilemedim...birdemetumut cum sanada teldebunu anlatacaktim cnm oku emi..bilemedim kizlar nasil yorumlarsiniz..Yattım canım hemde iki kere ne gördün rüyanda hayır olsun
Sen ne gormustun cnm ozel olmazsa rica etsemYattım canım hemde iki kere ne gördün rüyanda hayır olsun
Yaa oylemi yapmistin cnm tutmadi yani..benim gun icinde hemen ciftten tek e dusuyo cabuk catliyo ondan korkuyorumYa ben gecen iki ay oyle biraktim bana da tutmaz gibi geliyor benimki oyle yaparsam
Sen prenses icin amin demisindir canim niyet onemli sonucta
Canım ailede ikiz varmı sanki arkadaşın ve senin ilk rüyan öyle gibi geldi ama ben senin yerinde olsam bidaha denerim bide söyle dene sabah namazını kıl öyle istiare yap uyu daha net gözükürmüş gündüz istiareleriSIrayla anlatayim..gecen ay umreden dönen arkadasima soyledim yatti sagolsun...ve ruyamda bi arkadasim umreye gidiyo findik ve uzum getiriyo dedi. Bunu gordu arkadas.ben gecen ay 4 kere yattim..1 inde kalabalik cocuk gordum cinsiyetleri gorunmedi...sonra buay 3..yatisimda yani dun nisan ayinda bebek dusunuyorum ya Rabbim onumuzdeki ay hayirmidir diye niyet ettim..ciplak pıtıpıtı yuruyen bi erkek cocuk gordum..yuzunu gormedim yururken arkadan gordum..ama erkekti...simdi belki nisani degerlendirmem diye dusunuyorum..bilemedim...birdemetumut cum sanada teldebunu anlatacaktim cnm oku emi..bilemedim kizlar nasil yorumlarsiniz..
Ben en ikinci yaptığımı öyle gördüm bi sürü kız bebek tokası gördüm ve sevinçten ağlıyordum baya netti bakalım hayırlısıCanım ailede ikiz varmı sanki arkadaşın ve senin ilk rüyan öyle gibi geldi ama ben senin yerinde olsam bidaha denerim bide söyle dene sabah namazını kıl öyle istiare yap uyu daha net gözükürmüş gündüz istiareleri
Evet cnm emegin cok helal et olur muUmut hic bitmesin icimizde canim. İnanalim can-i gonulden dileyelim. İnaniyorum ki dua ile sevgi ile ugras ile hepimizin kizi olacak. Rabbim yardimcimiz olsun. Ben isteyerek severek ugrasiyorum. Sizlere ve kendime umut olmak icin umutlari cogaltmak icin.
Ikiz yok cnm bizlerde.Ahh cnm sabah namazindan sonra uyuyamiyorumki vakit yok..6.30 kalkiyorum..oglumun okulu beslenmesi benim okula hazirlanmam derken anca yetisiyorum..cumartesi 8 d okuldayim kurs veriyorum.pazar sinav gorevim oluyo 7 de ayaktayim. Belki 5.30te kılıp 1.5 saat uyurum gorurum olabilir uyku tutarsa.:)))Canım ailede ikiz varmı sanki arkadaşın ve senin ilk rüyan öyle gibi geldi ama ben senin yerinde olsam bidaha denerim bide söyle dene sabah namazını kıl öyle istiare yap uyu daha net gözükürmüş gündüz istiareleri
Duygulandim..ins.cnm ins..Ben en ikinci yaptığımı öyle gördüm bi sürü kız bebek tokası gördüm ve sevinçten ağlıyordum baya netti bakalım hayırlısı
Hih tmm bunu demeye calistim iste cnm..peki son iliskin oldu ertesi gunmu cift cizgiyi gordunCanım benm senin hemen silikleşiyorsa riske atma bildiğini yap benim çift çizgi iki gün sürdü ben tek çizgideyken son ilişki olmuştu
Ay ciddimisin bak simdi korktum yaa.. istihareyi kiz kardesime yaptirrttim once ismi bebekmi diye is hayirli cikti diye soyledi . Sen yaptinmi istihareyi ve ne sekilde yaptin yaptiysan ? Hayir olsun ruyan ins ruyalarin cikarmi kiz genelde ??İnş.canım benim ya biraz da kısmet bu işler varsa gelip bulacak bizi yarın gitçem bakalım ne dicek mayıs ortası gibi sanırım öğrenirim dahada çok var canım sana şey dicem sen bebek yapmadan önce mutlaka ya istiare yap yada yaptr olurmu ben bir hafta önce seni rüyamda gördüm 7 aylık hamileydin bize mektup yazıyordun topikte kızı olanlara benim buda erkek ama çok mutluyum diye ama şuda var başkasının gördüğü rüyalar ters oluyor ama bana sorarsan istiare yap bi
evet ertesi gün çift çizgi sonra ertesi gün yine çift öğlen akşam 11 de yaptığımda çizgi silikti bu durumda ben kaç gün önce bırakmiş oluyorum en son yaptığımda da vajina sıvama oldu riske girmeyim dedimHih tmm bunu demeye calistim iste cnm..peki son iliskin oldu ertesi gunmu cift cizgiyi gordun
BaAy ciddimisin bak simdi korktum yaa.. istihareyi kiz kardesime yaptirrttim once ismi bebekmi diye is hayirli cikti diye soyledi . Sen yaptinmi istihareyi ve ne sekilde yaptin yaptiysan ? Hayir olsun ruyan ins ruyalarin cikarmi kiz genelde ??
Baskasinin gordugu terside cikar dedi cnm..unutma:)) kayinvalidem hic bi namazini kacirmaz uzun yolda bile mutlaka cami bulur..oturamaz namazini kilmazsa kipirkipir durur.gorumcemin 2.cocugunu oglu olacak diye gormustu..kiz oldu..bende erkek gormustum gorumcemi kizi oldu..Ay ciddimisin bak simdi korktum yaa.. istihareyi kiz kardesime yaptirrttim once ismi bebekmi diye is hayirli cikti diye soyledi . Sen yaptinmi istihareyi ve ne sekilde yaptin yaptiysan ? Hayir olsun ruyan ins ruyalarin cikarmi kiz genelde ??
rüyalar çıkar canım genelde canım ama sen cinsiyete çok mutlu olmuştun onu anlamadım ben canım akşam enam süresi mülk süresi ve normal bildiğimiz istiare var ya onu yaptm rüyamda akvaryum dolu balık bitane balık küçük bi balığa nefes verirken gördüm uyandım sabah namazına rüyadan bişey anlamadım tekrar yattım bi sürü kız bebek tokası ve sevinçten ağladığımı gördüm canımAy ciddimisin bak simdi korktum yaa.. istihareyi kiz kardesime yaptirrttim once ismi bebekmi diye is hayirli cikti diye soyledi . Sen yaptinmi istihareyi ve ne sekilde yaptin yaptiysan ? Hayir olsun ruyan ins ruyalarin cikarmi kiz genelde ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?