- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.141
Hahahah aboowww aman haaa prensesler demek istedim .. pamuk13 beni gormusya ruyasinda oglum oluyormus burda yaziyormusum oglum olacakmis diye :-( acaba ondan etkilendim o yuzdenmi oyle yazdim Allahmi soylettiKiizzz töbe de prens yazmisin
evet aynen Benide arkadaşlarım arıyo hamilemisin oğlan gördük rüyamızda diye yokkk hamile değilim hayırdır diyorum öyle düşünürsem benimde oğlan olabilir ama sen istiare yap İnan mutluluk duyarsın ne geleciğini birazda olsa işaret ediyor ve ona göre her şeye razı oluynBa
Baskasinin gordugu terside cikar dedi cnm..unutma:)) kayinvalidem hic bi namazini kacirmaz uzun yolda bile mutlaka cami bulur..oturamaz namazini kilmazsa kipirkipir durur.gorumcemin 2.cocugunu oglu olacak diye gormustu..kiz oldu..bende erkek gormustum gorumcemi kizi oldu..
Ay oylede etkileniyorum birde benim 4'cu olacagi icin baskada dusunmuyorum Allah kismet ederse o ayri ... Rabbim en iyisini bilendir , bakalim 4'cu olacakmi oda var belkide nasibim 3'tur hic belli olmazBa
Baskasinin gordugu terside cikar dedi cnm..unutma:)) kayinvalidem hic bi namazini kacirmaz uzun yolda bile mutlaka cami bulur..oturamaz namazini kilmazsa kipirkipir durur.gorumcemin 2.cocugunu oglu olacak diye gormustu..kiz oldu..bende erkek gormustum gorumcemi kizi oldu..
Dogurmaktan vaz gecesim bile geldi suan ..Rü
rüyalar çıkar canım genelde canım ama sen cinsiyete çok mutlu olmuştun onu anlamadım ben canım akşam enam süresi mülk süresi ve normal bildiğimiz istiare var ya onu yaptm rüyamda akvaryum dolu balık bitane balık küçük bi balığa nefes verirken gördüm uyandım sabah namazına rüyadan bişey anlamadım tekrar yattım bi sürü kız bebek tokası ve sevinçten ağladığımı gördüm canım
Yani catlamadan 2 gun once birakmissin iliski olmus cnm..ya ozel olcak ama sivama isleminde derine indinmi kulakciktami biraktin..kac kere yaptin o an sivamayi 1kezmisurdun?biliyorum ozel sorarkende utaniyorum ama ogrenmekte gerekiyoEvet canım ertesi g
evet ertesi gün çift çizgi sonra ertesi gün yine çift öğlen akşam 11 de yaptığımda çizgi silikti bu durumda ben kaç gün önce bırakmiş oluyorum en son yaptığımda da vajina sıvama oldu riske girmeyim dedim
Yani catlamadan 2 gun once birakmissin iliski olmus cnm..ya ozel olcak ama sivama isleminde derine indinmi kulakciktami biraktin..kac kere yaptin o an sivamayi 1kezmisurdun?biliyorum ozel sorarkende utaniyorum ama ogrenmekte gerekiyoEvet canım ertesi g
evet ertesi gün çift çizgi sonra ertesi gün yine çift öğlen akşam 11 de yaptığımda çizgi silikti bu durumda ben kaç gün önce bırakmiş oluyorum en son yaptığımda da vajina sıvama oldu riske girmeyim dedim
Degilmi Rabbimin gucu kuvveti kimsede yok..benden isteyin isteyinki vereyim demis..ellerimizi "O"na actik istiyoruz..hayrini bilir onagore verir Rabbim ins..aglayasim geliyor bazen gozlerim doluyor.Ay oylede etkileniyorum birde benim 4'cu olacagi icin baskada dusunmuyorum Allah kismet ederse o ayri ... Rabbim en iyisini bilendir , bakalim 4'cu olacakmi oda var belkide nasibim 3'tur hic belli olmaz
Geçen akşam bende istahareye yaptım kızlar rüyamda agbimin oğlunu gördüm üzerinde kırmızı bir tişört vardı ama kırmızı hayra işaret değil diyoşimdi benim kizim olmucakmi tekrar mi yapsam acaba
Bende erkek gordum..ama ben dusundugum bu ay hayirlimi diye niyet ettim..normalde nisanda olsun istiyodum simdi geri cekildim..cin takvimine inanmam oglumda tutsada...takvime baktim ruya boyle olunca nisan mayis erkek diyor..haziran kiz..oglumada haziranda kalmistim hamile.3 ay okul tatilinide raporsuz kullanayim diye...bilmiyorum cnm ya morali bozuluyo insanin demiGeçen akşam bende istahareye yaptım kızlar rüyamda agbimin oğlunu gördüm üzerinde kırmızı bir tişört vardı ama kırmızı hayra işaret değil diyoşimdi benim kizim olmucakmi tekrar mi yapsam acaba
Rüyayı ilk gördüğüm gün çok etkilenmiştim şimdi daha iyiyim ben im için artık geri dönüşü yok çalışmalara başladık duamizida yapıyoruz olacak inşallah topik te kızı olacak arkadaşları okudukça kendimin olacak gibi seviniyorum yıllardır ben bu zamanı bekledim calisiyom diye hep erteledim artık beklemek istemiyorum bu ay denemeye karar verdik bu seferde testlerde bir türlü p ozitifi göremedim yumurtlamiyorummu diye düşünmeye başladım stres yapmak istemiyorum ama gene de yapiyorumBende erkek gordum..ama ben dusundugum bu ay hayirlimi diye niyet ettim..normalde nisanda olsun istiyodum simdi geri cekildim..cin takvimine inanmam oglumda tutsada...takvime baktim ruya boyle olunca nisan mayis erkek diyor..haziran kiz..oglumada haziranda kalmistim hamile.3 ay okul tatilinide raporsuz kullanayim diye...bilmiyorum cnm ya morali bozuluyo insanin demi
Evet ya kizlari duydukca seviniyoruzRüyayı ilk gördüğüm gün çok etkilenmiştim şimdi daha iyiyim ben im için artık geri dönüşü yok çalışmalara başladık duamizida yapıyoruz olacak inşallah topik te kızı olacak arkadaşları okudukça kendimin olacak gibi seviniyorum yıllardır ben bu zamanı bekledim calisiyom diye hep erteledim artık beklemek istemiyorum bu ay denemeye karar verdik bu seferde testlerde bir türlü p ozitifi göremedim yumurtlamiyorummu diye düşünmeye başladım stres yapmak istemiyorum ama gene de yapiyorum
Allah kabul etsin cnm.
Züleyham bence tam tersi kiza hamile kalacaksin onun sevincini yasicaksin. Rüyalar zaten aynisi cikmaz genelde o yüzden zaten görülen rüya yorumlanir yani orda senin yasayacagin bi Sevinc var bacim.. insallah Kiz sevinciAy ciddimisin bak simdi korktum yaa.. istihareyi kiz kardesime yaptirrttim once ismi bebekmi diye is hayirli cikti diye soyledi . Sen yaptinmi istihareyi ve ne sekilde yaptin yaptiysan ? Hayir olsun ruyan ins ruyalarin cikarmi kiz genelde ??
Ayyy cok sevindimmmerhaba kızlar. size yazacağıma söz verdim ve yazıyorum doktor kontrolünden döndük bebeğimiz kızmış. 17. haftadayız. yumurtlamadan 4 gün önceki tek ilişkiden olmuştu. bu yönteme bende inanmaya başladım. herkesin gönlünce olsun. :)
merhaba kızlar. size yazacağıma söz verdim ve yazıyorum doktor kontrolünden döndük bebeğimiz kızmış. 17. haftadayız. yumurtlamadan 4 gün önceki tek ilişkiden olmuştu. bu yönteme bende inanmaya başladım. herkesin gönlünce olsun. :)
InsaAllah oyledir ebrum canim benim . Rabbim buyuk bakalim zaman gosterecek onu .. Allah herkesin muradini versin ins . Istihareye yapmaya devam edecemZüleyham bence tam tersi kiza hamile kalacaksin onun sevincini yasicaksin. Rüyalar zaten aynisi cikmaz genelde o yüzden zaten görülen rüya yorumlanir yani orda senin yasayacagin bi Sevinc var bacim.. insallah Kiz sevinci
Hayirdir insAllah canim. Rabbim hayra cevirsin. Erkek bebek murada ermektir. @zuleyha83 muradina ereceksin insAllah canim. Ben ona yordum.İnş.canım benim ya biraz da kısmet bu işler varsa gelip bulacak bizi yarın gitçem bakalım ne dicek mayıs ortası gibi sanırım öğrenirim dahada çok var canım sana şey dicem sen bebek yapmadan önce mutlaka ya istiare yap yada yaptr olurmu ben bir hafta önce seni rüyamda gördüm 7 aylık hamileydin bize mektup yazıyordun topikte kızı olanlara benim buda erkek ama çok mutluyum diye ama şuda var başkasının gördüğü rüyalar ters oluyor ama bana sorarsan istiare yap bi
Amin canimAllah kabul etsin cnm.
InsaAllah canim .. ogluma hamileyken yengem pembe battaniye almiis bana . Sevindiy kizin olacak galiba pembe battaniye gordumm diye erkek cikti bizim pasa..Hayirdir insAllah canim. Rabbim hayra cevirsin. Erkek bebek murada ermektir.zuleyha83 muradina ereceksin insAllah canim. Ben ona yordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?