Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
E
evet aynen Benide arkadaşlarım arıyo hamilemisin oğlan gördük rüyamızda diye yokkk hamile değilim hayırdır diyorum öyle düşünürsem benimde oğlan olabilir ama sen istiare yap İnan mutluluk duyarsın ne geleciğini birazda olsa işaret ediyor ve ona göre her şeye razı oluyn

Ay oylede etkileniyorum birde benim 4'cu olacagi icin baskada dusunmuyorum Allah kismet ederse o ayri ... Rabbim en iyisini bilendir , bakalim 4'cu olacakmi oda var belkide nasibim 3'tur hic belli olmaz

Dogurmaktan vaz gecesim bile geldi suan ..
hayirdir insaAllah canim guzel ruyaymis..
Birazdan geliyorum tlf sarja takacam

Geçen akşam bende istahareye yaptım kızlar rüyamda agbimin oğlunu gördüm üzerinde kırmızı bir tişört vardı ama kırmızı hayra işaret değil diyo şimdi benim kizim olmucakmitekrar mi yapsam acaba

Yani catlamadan 2 gun once birakmissin iliski olmus cnm..ya ozel olcak ama sivama isleminde derine indinmi kulakciktami biraktin..kac kere yaptin o an sivamayi 1kezmisurdun?biliyorum ozel sorarkende utaniyorum ama ogrenmekte gerekiyo

Yani catlamadan 2 gun once birakmissin iliski olmus cnm..ya ozel olcak ama sivama isleminde derine indinmi kulakciktami biraktin..kac kere yaptin o an sivamayi 1kezmisurdun?biliyorum ozel sorarkende utaniyorum ama ogrenmekte gerekiyo

Ay oylede etkileniyorum birde benim 4'cu olacagi icin baskada dusunmuyorum Allah kismet ederse o ayri ... Rabbim en iyisini bilendir , bakalim 4'cu olacakmi oda var belkide nasibim 3'tur hic belli olmaz
Degilmi Rabbimin gucu kuvveti kimsede yok..benden isteyin isteyinki vereyim demis..ellerimizi "O"na actik istiyoruz..hayrini bilir onagore verir Rabbim ins..aglayasim geliyor bazen gozlerim doluyor.

Bende erkek gordum..ama ben dusundugum bu ay hayirlimi diye niyet ettim..normalde nisanda olsun istiyodum simdi geri cekildim..cin takvimine inanmam oglumda tutsada...takvime baktim ruya boyle olunca nisan mayis erkek diyor..haziran kiz..oglumada haziranda kalmistim hamile.3 ay okul tatilinide raporsuz kullanayim diye...bilmiyorum cnm ya morali bozuluyo insanin demi

Rüyayı ilk gördüğüm gün çok etkilenmiştim şimdi daha iyiyim ben im için artık geri dönüşü yok çalışmalara başladık duamizida yapıyoruz olacak inşallah topik te kızı olacak arkadaşları okudukça kendimin olacak gibi seviniyorum yıllardır ben bu zamanı bekledim calisiyom diye hep erteledim artık beklemek istemiyorum bu ay denemeye karar verdik bu seferde testlerde bir türlü p ozitifi göremedim yumurtlamiyorummu diye düşünmeye başladım stres yapmak istemiyorum ama gene de yapiyorum

Evet ya kizlari duydukca seviniyoruz
hep birlikte ..
bu arada bende ilk dua edip yattigim gun at gormustum oda murad demekmis .. ama istihareyi bi hafta denemekte fayda var ..
neyse kocam tek basina oturuyo tlf elimdem dusmuyotki adamla sohbet edeyim . Herkese hayirli geceler diliyorum yarin kaldigimiz yerden devam insaAllah opuldunuz kocamann

Ay ciddimisin bak simdi korktum yaa.. istihareyi kiz kardesime yaptirrttim once ismi bebekmi diye is hayirli cikti diye soyledi . Sen yaptinmi istihareyi ve ne sekilde yaptin yaptiysan ? Hayir olsun ruyan ins ruyalarin cikarmi kiz genelde ??
Züleyham bence tam tersi kiza hamile kalacaksin onun sevincini yasicaksin. Rüyalar zaten aynisi cikmaz genelde o yüzden zaten görülen rüya yorumlanir yani orda senin yasayacagin bi Sevinc var bacim.. insallah Kiz sevinci

Ayyy cok sevindimm

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Cok mutlu oldum inan. Ne guzel umut oluyorsunuz bizlere. Bizleri unutma arada ugra guzel haberlsrini bekliyoruz minik prensesimizin.​

Züleyham bence tam tersi kiza hamile kalacaksin onun sevincini yasicaksin. Rüyalar zaten aynisi cikmaz genelde o yüzden zaten görülen rüya yorumlanir yani orda senin yasayacagin bi Sevinc var bacim.. insallah Kiz sevinci
InsaAllah oyledir ebrum canim benim . Rabbim buyuk bakalim zaman gosterecek onu .. Allah herkesin muradini versin ins . Istihareye yapmaya devam edecem

Hayirdir insAllah canim. Rabbim hayra cevirsin. Erkek bebek murada ermektir. @zuleyha83 muradina ereceksin insAllah canim. Ben ona yordum.

Hayirdir insAllah canim. Rabbim hayra cevirsin. Erkek bebek murada ermektir. zuleyha83 muradina ereceksin insAllah canim. Ben ona yordum.
InsaAllah canim .. ogluma hamileyken yengem pembe battaniye almiis bana . Sevindiy kizin olacak galiba pembe battaniye gordumm diye erkek cikti bizim pasa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…