- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.161
Ya benim anlamadigim cizginin ne zaman koyulasacagi belli olmuyor ki ozellikle benim gibi adetin duzensizse illa ki yumurtlamam da duzensizdir. Ben iliskiyi birakirim pat sabahi koyulasirsa hemen pic olursa yada iliskiyi birakirim 3 gun sonra renk koyulasirsa. .oyy ozlemimm kafamda deli sorular yaaaaoCnm bulut29 4 gun once birakmis..koyu cizgi 1 yada 1.5 gunde siliklesse yani yumurta okadar zamanda catlasa vee cift cizgiden 2 gun oncede iliski birakilsa eder 4 gun..herhalukarda cift cizgiden 2 yada 3 gun once birakiliyo..
İstiharede vevruyada erkek cocuk gormek, muradinin kisa surede olacagi anlamina gelir diyor tabir. Tabi ki Rabbim en dogrusunu bilendir canim. İnsAllah kizin olur. Sirkeli dusu kesinlikle dene ve birakma bence.SIrayla anlatayim..gecen ay umreden dönen arkadasima soyledim yatti sagolsun...ve ruyamda bi arkadasim umreye gidiyo findik ve uzum getiriyo dedi. Bunu gordu arkadas.ben gecen ay 4 kere yattim..1 inde kalabalik cocuk gordum cinsiyetleri gorunmedi...sonra buay 3..yatisimda yani dun nisan ayinda bebek dusunuyorum ya Rabbim onumuzdeki ay hayirmidir diye niyet ettim..ciplak pıtıpıtı yuruyen bi erkek cocuk gordum..yuzunu gormedim yururken arkadan gordum..ama erkekti...simdi belki nisani degerlendirmem diye dusunuyorum..bilemedim...birdemetumut cum sanada teldebunu anlatacaktim cnm oku emi..bilemedim kizlar nasil yorumlarsiniz..
Herkese helal- i hos olsun bitanem. Seviyorum hepinizi ve cok istiyorum hepimiz kavusalim kizlarimiza.Evet cnm emegin cok helal et olur mu
İstiharede kırmızı görmek, rüyayı gören kişinin yaşamının bir anda heyecan verici bir hal alacağını gösterir. Rüyadaki bu kırmızı renk, rüyayı gören kişinin kalbi anlamına da gelir.Bu kimse çok büyük bir aşka tutulur ve hayatının aşkını bulur olarak yorumlanır. Birde guzel bir evlat dilemis anlamina gelir.Geçen akşam bende istahareye yaptım kızlar rüyamda agbimin oğlunu gördüm üzerinde kırmızı bir tişört vardı ama kırmızı hayra işaret değil diyoşimdi benim kizim olmucakmi tekrar mi yapsam acaba
Mevzu kizlarimizsa hiic utanma yok canim. Bu yolda cekinmek utanmak yok.Yani catlamadan 2 gun once birakmissin iliski olmus cnm..ya ozel olcak ama sivama isleminde derine indinmi kulakciktami biraktin..kac kere yaptin o an sivamayi 1kezmisurdun?biliyorum ozel sorarkende utaniyorum ama ogrenmekte gerekiyo
Canim bunu bas sayfaya yapistirdim da istiharenin detayli yazilisini da yazarsan onu da ekleyelim bilmeyen arkadaslara yol gostermis oluruz.Kizlar bide istihare namazini kilinca 21 defa Enam 103 ayeti okuyun unutmayin
Doğumdan sonra ara ara tutsan bi zararı olmaz emzirmeye heralde veya bebek 1 1.5 yaşına gelince tutulurAaa bak bu hic aklima gelmemisti. Oruc iyi bir adak olabilir. Peki olunca ne zmn tutacagiz?
Canım Allah razı olsun hepinizden bende iki kere okudum Benide yazın
Allah kabul etsin. Dunku harici bugun iki tane dimi? Bas sayfada kac tane okundugu detayli yaxiyor ben ekliyorum cnm.Canım Allah razı olsun hepinizden bende iki kere okudum Benide yazın
Merhaba canim. Kuzeninin adini yazarsan adina dua edelim. Daha makbul olur canim. Genetik testleri yapildi mi? Bu tarz durumlari pohtilasma sorunu olanlarda duyuyoruz genrlde ve hamileligi boyunca igne kullaniyorlar. Rabnim tez vakitte minigini gondersin insAllah canim.Arkadaşlar merhaba. Bende sizden dua isteyeceğim. Kuzenim yaklaşık 10 senedir evli bebeği olmuyor. Yani Bebek oluşuyor ama sonrasında düşük yapıyor. Şimdi tüp bebek tedavisine başlayacak. Bir bebeği olsun çok istiyoruz. Sizden ricam ona da dua edermisiniz? Belki hep birlikte bir hayıra vesile oluruz
Tabi bulur 15-16 da yumurtladim.alla Allah ne ilginc su kadınların yumurtaları :))))Evet 14 gun sonra yazmislar..ozaman 30 unu buluyor cnm degil mi?
Nasilsin canim? Bel agrin devam ediyor mu? Belirti vs var mi az kaldi?Doğumdan sonra ara ara tutsan bi zararı olmaz emzirmeye heralde veya bebek 1 1.5 yaşına gelince tutulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?