Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cnm bulut29 4 gun once birakmis..koyu cizgi 1 yada 1.5 gunde siliklesse yani yumurta okadar zamanda catlasa vee cift cizgiden 2 gun oncede iliski birakilsa eder 4 gun..herhalukarda cift cizgiden 2 yada 3 gun once birakiliyo..
Ya benim anlamadigim cizginin ne zaman koyulasacagi belli olmuyor ki ozellikle benim gibi adetin duzensizse illa ki yumurtlamam da duzensizdir. Ben iliskiyi birakirim pat sabahi koyulasirsa hemen pic olursa yada iliskiyi birakirim 3 gun sonra renk koyulasirsa. .oyy ozlemimm kafamda deli sorular yaaaao

Son düzenleme:
İstiharede vevruyada erkek cocuk gormek, muradinin kisa surede olacagi anlamina gelir diyor tabir. Tabi ki Rabbim en dogrusunu bilendir canim. İnsAllah kizin olur. Sirkeli dusu kesinlikle dene ve birakma bence.

İstiharede kırmızı görmek, rüyayı gören kişinin yaşamının bir anda heyecan verici bir hal alacağını gösterir. Rüyadaki bu kırmızı renk, rüyayı gören kişinin kalbi anlamına da gelir.Bu kimse çok büyük bir aşka tutulur ve hayatının aşkını bulur olarak yorumlanır. Birde guzel bir evlat dilemis anlamina gelir.

Canim cok guzel bence manasi. Sen tekrar yap tabiki. Bende hayatinin aski prensesin gelevek insAllah..

Yani catlamadan 2 gun once birakmissin iliski olmus cnm..ya ozel olcak ama sivama isleminde derine indinmi kulakciktami biraktin..kac kere yaptin o an sivamayi 1kezmisurdun?biliyorum ozel sorarkende utaniyorum ama ogrenmekte gerekiyo
Mevzu kizlarimizsa hiic utanma yok canim. Bu yolda cekinmek utanmak yok.

Kizlar istiharenin detayli yapilisini yazar misiniz? Bas sayfaya yapistiralim. Bu arada dualarimiz cok yavas gidiyor. Biraz hizlanalim canlarim. Musafirim var cok katilamiyorum araniza dualarimdasiniz. Herkese hayirli geceler diliyorum.
Hepinizi cooookk seviyorummm

F finik merhaba canim. Bizde kiz delisi anneleriz. İnsAllah saglikli saliha bir kiz evladin olur dualarimiz seninle. Deneyimlerini paylasir misin bizimle canim?

Arkadaşlar merhaba. Bende sizden dua isteyeceğim. Kuzenim yaklaşık 10 senedir evli bebeği olmuyor. Yani Bebek oluşuyor ama sonrasında düşük yapıyor. Şimdi tüp bebek tedavisine başlayacak. Bir bebeği olsun çok istiyoruz. Sizden ricam ona da dua edermisiniz? Belki hep birlikte bir hayıra vesile oluruz

Merhaba canim. Kuzeninin adini yazarsan adina dua edelim. Daha makbul olur canim. Genetik testleri yapildi mi? Bu tarz durumlari pohtilasma sorunu olanlarda duyuyoruz genrlde ve hamileligi boyunca igne kullaniyorlar. Rabnim tez vakitte minigini gondersin insAllah canim.

Gunaydin arkadaslar.
Neseli, bereketli, bol huzur ve sevgi dolu bir gun olsun bugun.
Artik bahar geldi sayilir. Cam onlerine cicekler ekin. Esim cicek getirmisti. Bugun yeni saksilarina aktaracagim insAllah tutar. Cicekleri coook seviyorumm...

Bu gece yatarken istihare gibi dua ettim. Rabbim benim kizim olacak mi bana goster dedim. Sonra ruyamda kizim gel diye bagiriyordum bi yere ama kiz gormedim. Sanki dogurmusum da bir odada duruyor. Bende oraya bagiriyorum kizim gel diye. Ama gece gibiydi yani cok aydinlik degildi. Rabbim hayra cevirsin insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…