Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372

Canım ya ruyan tersi olur yada bencede nişanı es geç..Ben pek rüyadan anlamam ama,inşallah tersi olur

Yani catlamadan 2 gun once birakmissin iliski olmus cnm..ya ozel olcak ama sivama isleminde derine indinmi kulakciktami biraktin..kac kere yaptin o an sivamayi 1kezmisurdun?biliyorum ozel sorarkende utaniyorum ama ogrenmekte gerekiyo
Utanma yok canım ne olacak..Sen yapsan sanada sorariz ben yapsam banada,,kaldıki ben incik cincik anlatırım baştan sona hahahahaha:)))) hepimizin noktası aynı kız bebiş için çabası

Benim de aynı Su durumda,halen adetten eser yok bekliyorum bakalım ne zaman. Gelecek diye.duzensiz değildir ama benim.demek arada canı sıkılıyor vücudumun:))) bende o yüzden korkuyorum canım koyuyken pat diye birden açılırsa..Blablabla

Canim insaAllah bi ann evvel kuzeninin bi bebegi olur ve kucagina alir .. ismini yaz dua ederken ismini anarak okuyalim .. Allah dileyen herkesin kucagini evlat ile doldursun

utkumuz canim nasilsin? Nasil geciyor hamilelik? Kese gorundu mu? Arada ugra canim iyi haberlerini bekliyoruz.
Merhaba canım,iki üç gündür yemeklerden sonra ve sabah bulantısı olmaya başladı.henuz doktora gitmedim haftaya çağırdı doktor.7.haftaua başlamış olacağım inşallah.kese ve kalp atışını inş.goruruuz karından ultrasonla.deneykmli anneler cevap verirse sevinirim.karindan ultrasonla kalp atışını ne zaman duydunuz? Oğlumda ben vajinalle 6+3 te duymuştum.

Günaydın canım.oglum da 8+1 de gördük duyduk ultrasyonda

Günaydın canım.oglum da 8+1 de gördük duyduk ultrasyonda
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım,baya geç olmuş.cok merak ediyorum ben.ultrasin 4 boyutlu gittiğim doktor,bu etki eder mı acaba kalp atışını erken duymaya.bir de 8+1 derken 7.haftanin içinde mıydin? Hani 6+1 deyken mesela 7.hafra sayılıyor ya.o şekilde mıydı? Anlatabildim mı acaba

Kızlar okudukça kafam karışıyor.cinsiyetler belli olsun hamile arkadaşlarım tekrar yazarlar sanırım uyguladıkları yöntemi..Sanırım anladiklarim şöyle :
*Bol bol dua etmek,okumak
*Ovu testi kullanmak birkaç ay
*Yumurtlamadan en az 2 gün öncesi sık iliski
*Derine boşalmama

Canim sanada gunaydin .. cicekleri bendecok severim yazin mujdecisi ilk baharida ayri bi severim yazin habercisi..
Ruyan hayir olsun ins canim acaba ne anlama cikiyo . Acaba ruyada birine seslenmek ne anlama geliyo ..Rabbim hayra cevirsin insaAllah

Evet canım 7.haftadaydim.8 in ilk günü idi sabah gitmiştim erkenden ilk randevu benimdi..Bence 1 hafta daha bekleyebilirsen bekle..Ama 4 boyutlu ise cihaz, o zaman duyarsin sanırım

Hayirdir insaAllah bende bugun dua edip yattim .
Ilk once gece annem esim ve ben araba kullanirkenn fren olmuyo esime diyorum fren llmuyo diye beni dizine yatiriyo ve direk duvara tosluyoruz .. Allahtan kan yoktu ruyamda , hatta uyandim gece , geri uyudum bu sefer sabaha karsi amcamin kizi hamileymis , neden bebegi cikarmis doktorlar kavonoz icinde 6-7 aylik hala su icinde oluyo ve gozlerini aciyo kiz bebekmis amcamin kizkna diyorum ay ne guzel yine kizin oluyo diye seviniyoruz ve bebegi tekrar karnina koyacaklarmis .
Bu aralar heralde hepimizde baya bi ruya gorecez gibi ..

Nasilsin canim? Bel agrin devam ediyor mu? Belirti vs var mi az kaldi?
Canim hafifledi ama 2 gündür adet oldum sanıp lavaboya koşuyor um bakıyorum sarı akıntı gelmiş .dün gece baş ağrim tuttu çok kötü biseydi ağladım kendimde n geçtim bi arveles içtim baktım olmuyo daha fena oldum acile gittim dikloron iğne vurdular kendime geldim ama diyorum bişey varsa iğne ve arvelesin zararı olurmu acaba

Günaydın eski süper anneler topiginde gelincigin hikayesini okumuştum ilişki yi yumurta catlamasindan 6 gün önce bırakmıştı her kez dedi ki hamile kalamazsın çok erken bıraktı diye ama kaldı ve kızı oldu bence çizgiler eşit koyuluga gelmeden ilişkiyi kesmek lazım işi riske atmamak icin

Ayy papatyam icime hamilesin doguyor Rabbim insAllah kizina kavustursun canim. Olmaz merak etme Rabbim korur onlari. İnsAllah hamilesindir canim. En kisa surede kan testinibtekrarla canim.

Guzel haberlerle gel insAllah canim. Ben buyukte 7. Haftada duydum kucukte 8. Haftada duydum.

2 gun erken cogu 4 gun oncesi birakmis mesela. Bak bas sayfada orneklerimiz var canim.

Canim sanada gunaydin .. cicekleri bendecok severim yazin mujdecisi ilk baharida ayri bi severim yazin habercisi..
Ruyan hayir olsun ins canim acaba ne anlama cikiyo . Acaba ruyada birine seslenmek ne anlama geliyo ..Rabbim hayra cevirsin insaAllah
Bilmiyorum ki seslenmek olarak degil de kizim olacagi anlamini cikarfim ben yada ona yormak istedim bilmiyorum. Sadece ruyadan uyandigimda kalbime kizimin olacagi dogdu. İnsAllah Rabbim nasip etsin hepimize.

Hayirdir İnsAllah canim. Cok ruya gorunce korkuyorum ben. Neden bilmem.

Evet etiketledim gelincigi ama girmiyor sanirim kkya. Bende okudum onu canim. Gelincik girdiginde bizede deneyimlerini yaz tatlimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…