Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bugun 9. Gunum. Gecen ay da 9. Gunu beyaz bi akinti olmustu kivamini sormustu meleklerim bilmiyorum demistim. Yine bugun o akinti geldi yine ayni saatte sabah saatinde. Kokusuz peynir kesigi gibi ama seffafimsi. Testimi duzgun yapamadim cay ictim unuttum cunku. Birde 11 ve 13. Gunler gelmisti aybi alinti. Hatta ben erken yumurtluyorum galiba demistim. Testi oglen yapsam olur mu kizlar

Utanma yok canım ne olacak..Sen yapsan sanada sorariz ben yapsam banada,,kaldıki ben incik cincik anlatırım baştan sona hahahahaha:)))) hepimizin noktası aynı kız bebiş için çabası
Canım benim test ovulasyon hala negatifti ertesi gün birden pozitif olur diye korktum riske girmeyim dedim vajinanın tam üstüne boşalma oldu içeri hiç girmedi ben elimle alt tarafa sıvadım benim son ilişki bu oldu sonra o gün aferdersin öle pis uyudum sıvamayı yapan arkadaş yumurtlama gününde yapmış kızı tuturmuş defne öyle demişti yani o spermlerin yürüyüp yaşayıp gitmesi mucize gibi

Bilgi mesajidir.bas sayfaya ilistirilecektir canlar...

Yumurtlama döneminde yani öncesi ve sonrasında hamile (gebe) kalma olasılığının oranları şunlardır:

• Yumurtlamadan 5 gün önce - %0
  • Yumurtlamadan 4 gün önce - % 11
  • Yumurtlamadan 3 gün önce - % 15
  • Yumurtlamadan 2 gün önce - % 20
  • Yumurtlamadan 1 gün önce - % 26
  • Yumurtlama günü - % 15
  • Yumurtlamadan 1 gün sonra - % 0.9
  • Yumurtlamadan 2 gün sonra - % 0.5
  • Yumurtlamadan 3 gün sonra - %0

Bende okumuştum dört gün önce bıraktı diye biliyorum yanlışmı acaba

Canım yumurta akı kıvamındayken sanırım çatlamaya yakın sari pütürlüye dönünce akıntı çatlamış oluyor testi iki üç gibi yap bence

Ayy papatyam icime hamilesin doguyor Rabbim insAllah kizina kavustursun canim. Olmaz merak etme Rabbim korur onlari. İnsAllah hamilesindir canim. En kisa surede kan testinibtekrarla canim.
Hayirlisi canım acele m yok küçüğü m 4 yaşında kızım olsun hayırlı sağlıklı bi şekilde ben beklemeye razıyım

Whiteandblue canım bide dün küçük tansiyonu m düşük çıktı acilde hemşire gebelik varmı dedi yok dedim tuzlu ayran iç o zaman hemen dedi 11e 4 çıkmıştı

Defne hangisi cnm..Rumuzu ne?

Demetcim yarim saat 1 saat cok fark etmiyor testler de cok fazla ara birakmamak gerekiyo sadece . Bugun bende testlere tam olarak basliyacam saat 12'gibi yapacagim testimi

Peki 6 gun sonra ovu test yaptiginda test koyumuydu ben pek inanmiyorum yani her ay farkli yumurtluyoruz ve biz kendimize gore yumurta tarihi soyluyoruz mesela benim 16. Gun catladigi da oluyo 14 te de bana gore erken yumurtlamistir o arkadas diger aylara gore mesela askilotananin topiginde demisti ki 3 gun once biraktim ama dr ona iliskiden bir gun sonra catladigini soylemisti 6 gun bi spermin bilimsel verilere gore yasamasi imkansiz

Ilk oglumda 7-8 haftalikti yanlis hatirlamiyorsam diger ikisindede 11'ci haftadan once gitmedim

Canım ben geçen yıl okumuştum yanlı s hatırlamıyorsam 6 gün hatta tut maz dediler ama hamile kaldi tabi kendi girse daha detaylı anlatır sen içini karart ma senin de zamanlaman iyidi
Yok canım ben bu yöntemi kalbim rahat etsin keşke dememek için yapıyorum Allah verdikten sonra bir iki ay önce okumuştum dört gün diye hatırladım baksana ardaemreye bi gün boş bi gün dolu yapmş kızı olmuş Hepimize nasip olur inş

Bilmiyorum ki seslenmek olarak degil de kizim olacagi anlamini cikarfim ben yada ona yormak istedim bilmiyorum. Sadece ruyadan uyandigimda kalbime kizimin olacagi dogdu. İnsAllah Rabbim nasip etsin hepimize.
InsaAllah oyledir tatlim .. bazende cok dusunuyoruz acaba piskolojikmi yapiyoruz diye dusunuyorum bu yuzden ben kiz kardesime yaptiracagim istihare olayini

Az once yazdiklarimi destekliyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…