- 26 Şubat 2017
- 225
- 386
- 18
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
sende bence söyle yap adetten sonra hergün ovulasyon testi yap çift çizgiyi görmeden ilişkiyi bırak maksimum ztn üç kere falan yapabiliyorsun çok erken yumurtlamazsanMerakla umutla bekliyoruz cnm guzel haberlerini..olmazsa nasip degildir.denemelerimize devam ederiz..bende test deneme yapiyorum..onumuzdeki ay dusunuyoruz artik
Ama cift cizgiyi ben hep gordum canim 7 sinde adetim bitti 9unda teste basladim hayali de olsa cizgi vardi hep sadece bugun daha nettiCanım benim inş ya
sende bence söyle yap adetten sonra hergün ovulasyon testi yap çift çizgiyi görmeden ilişkiyi bırak maksimum ztn üç kere falan yapabiliyorsun çok erken yumurtlamazsan
Bana da suana kadar catlama olmamis gibi geldi bir de silik olmasi canini sikmasin benim dun baya silikti bugun baya koyu bi gunde koyulasabiliyor bence gec yumurtluyosunKızlar benim testler,yükledim 27 subattan bu yana yaptıklarım...
Canım benimde silik te olsa hep vardı lh kadın vücüdunda olduğu için silikte olsa çıkıyorAma cift cizgiyi ben hep gordum canim 7 sinde adetim bitti 9unda teste basladim hayali de olsa cizgi vardi hep sadece bugun daha netti
Bence de geç yumurtluyorum gibiBana da suana kadar catlama olmamis gibi geldi bir de silik olmasi canini sikmasin benim dun baya silikti bugun baya koyu bi gunde koyulasabiliyor bence gec yumurtluyosun
Ama hiç biri C min koyulugunda değil kiCanı
m bu teste göre sanki 11 de çatlamış gibi geldi bana
Benim yumurtalarim konusunda bilgim yok canım,ilk defa ovu testi kullandim.sanirim adete yakın yumurtlayacagim.19 martta adet olucam bakalimEvet siliklesmis cnm sonlari..senin kacinci gun catliyo genelde..testlere ertesi gunde baslamadin degil mi?gec yumurtlama oluyo dedigin gibi...benimde cok erken oluyo.8.9.gun basladi gecen ay..ne sorcam buarada dur genel sorayim
Valla bende bilemedim yaşar mı ölür mü,,,2 gun oncemi 3 gun oncemi birakilsin..kafamda biton sorular...yok cnm sivama olana kadar ölmezlerde tabi tutmama olasiligi olur mu onu bilmem..pamuk rumuzlu arkadasta oyle yapmis sanirim
Canım yanında pet bardaklardan koy WC de yaparsın beş dk da..Ben kursda öyle yaptım 2 hafta sonuKizlar dersim 9 da basliyo..ve eve 13.30 da geliyorum..hadi sivi alimina bisekilde dikkat ederimde .testleri nasil yapicam onu bilmiyorum.
Tmm cnm sagolasinCanım
gazetedeki haber sirkeli duşla ilgili1976 yılında hürriyet gazetesinde çıkmış
Aklima geldi pet bardak olayida cnm..hicte hijyenik olmayan bi wc miz oldugu icin nasil yaparim bilmiyorum..neyse yapcaz artik degil mi:))Canım yanında pet bardaklardan koy WC de yaparsın beş dk da..Ben kursda öyle yaptım 2 hafta sonu
Bencede at cnm..bide bu konuyla ilgili konustuklari bilmedigimiz bisey olursa buraya at olur mu?Benim testleri birde ovu testi takibi yapan topige atayım
Tamam zaten ilk isim o olur,yeni bilgi olursa herkes faydalansin dimi :)Bencede at cnm..bide bu konuyla ilgili konustuklari bilmedigimiz bisey olursa buraya at olur mu?
Evet cnm erken yumurtlama oluyo bende..gun asiri iliski olsa bide 2 gun once biraksak iliskiyi 2 kere anca oluyo dedigin gibiCanım benim inş ya
sende bence söyle yap adetten sonra hergün ovulasyon testi yap çift çizgiyi görmeden ilişkiyi bırak maksimum ztn üç kere falan yapabiliyorsun çok erken yumurtlamazsan
Mecbur canım hızlı olmaya bakarsin artikAklima geldi pet bardak olayida cnm..hicte hijyenik olmayan bi wc miz oldugu icin nasil yaparim bilmiyorum..neyse yapcaz artik degil mi:))
Koyu cizgiyi gorunce demek istedi sanirim arkadasimizAma cift cizgiyi ben hep gordum canim 7 sinde adetim bitti 9unda teste basladim hayali de olsa cizgi vardi hep sadece bugun daha netti
Bencede cat olmak uzere gec yumurtluyo..heran koyulasabilirBana da suana kadar catlama olmamis gibi geldi bir de silik olmasi canini sikmasin benim dun baya silikti bugun baya koyu bi gunde koyulasabiliyor bence gec yumurtluyosun
Ayy merak ettim simdi..1 hafta var..Benim yumurtalarim konusunda bilgim yok canım,ilk defa ovu testi kullandim.sanirim adete yakın yumurtlayacagim.19 martta adet olucam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?