Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canım benim inş ya
Merakla umutla bekliyoruz cnm guzel haberlerini..olmazsa nasip degildir.denemelerimize devam ederiz..bende test deneme yapiyorum..onumuzdeki ay dusunuyoruz artik
sende bence söyle yap adetten sonra hergün ovulasyon testi yap çift çizgiyi görmeden ilişkiyi bırak maksimum ztn üç kere falan yapabiliyorsun çok erken yumurtlamazsan

Canım benim inş ya

sende bence söyle yap adetten sonra hergün ovulasyon testi yap çift çizgiyi görmeden ilişkiyi bırak maksimum ztn üç kere falan yapabiliyorsun çok erken yumurtlamazsan
Ama cift cizgiyi ben hep gordum canim 7 sinde adetim bitti 9unda teste basladim hayali de olsa cizgi vardi hep sadece bugun daha netti

Evet siliklesmis cnm sonlari..senin kacinci gun catliyo genelde..testlere ertesi gunde baslamadin degil mi?gec yumurtlama oluyo dedigin gibi...benimde cok erken oluyo.8.9.gun basladi gecen ay..ne sorcam buarada dur genel sorayim
Benim yumurtalarim konusunda bilgim yok canım,ilk defa ovu testi kullandim.sanirim adete yakın yumurtlayacagim.19 martta adet olucam bakalim

Valla bende bilemedim yaşar mı ölür mü,,,2 gun oncemi 3 gun oncemi birakilsin..kafamda biton sorular...yok cnm sivama olana kadar ölmezlerde tabi tutmama olasiligi olur mu onu bilmem..pamuk rumuzlu arkadasta oyle yapmis sanirim

Anladım canım,yok ben o kadar detayla uğraşamam herhalde :)))

Kızlar az önce 18.20 de yaptım bu testi de..Bugün de kasigimda ağrı başladı ayrıca belim de ağrıyor.bel agrimam sanırım oğlum çok kucak istiyor onu kaldırdığımdan ((

Eklentiler

• _20170313_185304.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 110
Canım benim inş ya

Evet cnm erken yumurtlama oluyo bende..gun asiri iliski olsa bide 2 gun once biraksak iliskiyi 2 kere anca oluyo dedigin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…