Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim daha önce korunuyordum iki aydır deniyoruz ama sonuç alamadım bir de hapla korunuyordum araştırmalarıma göre hapla korunanlarda ilk ay gebelik zor oluyormuş benimde bu ikinci ayım denememde kadınlar kulübünde ovulasyon testlerini gördüm bende aldım bugün geldi adet döngümün 13. Günü bugün ilk kez test yaptım sonuç böyle çıktı bugünü değerlendirmeli miyim? Hamiş olma şansımı arttırmak için ne gibi yollar önerirsiniz bu konularda tecrübem Yok yorumlarınız bekliyorum

Eklentiler

• IMG_2316.webp
    6 KB · Görüntüleme: 132
Canım bugün dahil yani 13-14-15 martı değerlendir..Gönlünce olsun ins..Muhtemelen tutar gibi geliyor çünkü yumurtlama çatlama döneminde hamile olasılığı yüksek,gönlünce olsun ins

Canım bugün dahil yani 13-14-15 martı değerlendir..Gönlünce olsun ins..Muhtemelen tutar gibi geliyor çünkü yumurtlama çatlama döneminde hamile olasılığı yüksek,gönlünce olsun ins
Çok teşekkür ederim canım peki hamilelik döneminde nasıl beslenilmesi gerekiyor bu konuda size yardımcı olan tecrübeleriniz var mı? Bir de ben bir şey sormak istiyorum ben 20 yaşında 1.60 boyundayım ama 65 kiloyum kilom engel teşkil eder mi bir sorun yaratır mı Doğum sonrası kilolarınızı verebildiniz mi?

Merhaba kizlar..birileri kız delisi mi dediişte geldiiimm şuan hamile olan ve tekrar hamile kalmak isteyen tek kişi benm sanırım topikte....3.yolda anlaşılacağı üzere hepsi erkek...coookkkk seviyorum tatlı kuzularimi ama kızım da olsun istiyorum e bide yaş 36 olunca hemen arkasından yaptım yaptım.....

Merhaba arkadaşlar Whiteandblue arkadaşıma Cok tesekkur ediyorum bu gruptan beni bilgilendirdigi için.benim de iki oğlum var,bu ay adet bitiminin 2 .Günü birliktelik oldu sadece, kiz bebek için de adetten hemen sonraki 2-3 gunde ilişkinin olması gerekiyormuş sanırım.bakalim.hakkimizda hayırlısı olsun.rabbim gönlümden geçeni biliyor ama en hayırlısı neyse olsun diorum.bu sekilde deneyip kızı olan olcak olan hamisler var mı merak ediyorum.onceki sayfaların tamamını okuyamadım.

Maşallah yaşın gencmis canim.benim hamilelikte şeker yüklemesi yaptırdım sınırda çıktı çünkü ilk 5 ayda hızlı kilo almıştım tabi sonra diyetle dengeledim..Haliyle şimdiden sen dikkat etsen iyi olur.her bünye bir değil cunku.dogum sonrası veriliyor canım en geç bir yılda.

Teşekkür ederim canım beslenmeme dikkat edeceğim zaten

Son iki testi bugun icinde yaptim sizce suan yumurtam catlamis mi kafam karisti ya acaba iliki olsa mi olmazsa tutmucak olursa da erkek olcak gibi geliyor bazen de diyorum kul kurar kader gulermis hesabi mi benimki

Hamilelikte şeker yüklemesi yaptırmayın diyorlar bir sakıncası var mı acaba? Ne için şeker yüklemesi yapıyorlar?

Son iki testi bugun icinde yaptim sizce suan yumurtam catlamis mi kafam karisti ya acaba iliki olsa mi olmazsa tutmucak olursa da erkek olcak gibi geliyor bazen de diyorum kul kurar kader gulermis hesabi mi benimki
Bende bugün test yaptım benimki de senin gibi bu iki günü değerlendirmemi söylediler sende değerlendir bence canım hakkımızda hayırlısı hamiş olursan haberlerini bekliyorum

Cnm hosgeldin..bende oglumdan once hap kullaniyodum.2 sene kullandim..bebek dusununce dr a gittim bilgi almak icin hap ile ilgili...bana birakinca ilk ay olmaz sonra olur demisti..gercektende hapi biraktiktan sonra ilk ay olmadi 2.ay hamile kaldim..bebek icinde tam zamanindasin..su gunlerde yumurtan catlamak uzere..kesin dusunuyosan bugunu ve yarini degerlendir.

B
Ben 54 ile hamile kaldim 94 ile dogum yaptim..40 kilo aldim..suanda 60 kiloyum..takma..yapimi verecwgimi biliyodum..ozelliklede 1 seneden sonra hizlica gitti kilolarim..ama yapida onemli

Tabi Olur niye olmasim degil mi arkadasim 3 te olur 4 te:)))hosgeldinn

Hamilelikte şeker yüklemesi yaptırmayın diyorlar bir sakıncası var mı acaba? Ne için şeker yüklemesi yapıyorlar?
Her doktor bir değil.benim hızlı kilo artisimdan dolayı doktorum istedi.simdi yaptirmasaydim eğer o şeker yuklemesini ilerde çocuğumda hasar birakabilirmis.bunun vicdan azabıyla nasıl yasardim.o yüzden sen doktorunu iyi secersin guvenecegin.ne derse uyarsin

Çok teşekkür ederim canım kesin değerlendireceğim Allah bana da nasip eder inş

Kiz bebek hamilemiz suan yok burda cnm..hosgeldin..benim 1 oglum var 7 yasinda test denemesi yapiyorum..ins..onumuzdeki aydan sonra dusunuyorum..ovutesti yapiyoruz

Çok doğru canım iyi ki yaptırmışsın o zaman Allah sağlıklı büyümeyi nasip etsin oğluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…