- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Neyi cnm cikmsmis...bu arada bende erken yumurtluyorumHürriyet gazetesi yayınlamış
Evet anımsıyorum ama isim olarak çıkaramadım.nasil biseyse yumurtlamak :)))Hatirliyomusun cnm diger gurupta birinin daha boyle oldu sonra tekrar koyulasip pik oldu
Kimisi denemiş süt yoğurt olmuş hatta bir bayan vardı günlük üç bardak iciyormus süt.kiza hamileyim demişti bir topikte okumuştum.ogrendigi gün de bir iki saat öncesi icmistim demişti.bende bir aydır her gün süt icmesem bile günde bir tabak yoğurt yemeye basladimSut icme konusunda ne dusunuyosunuz sut de kiz bebege uygun hale getiriyomus bir de sola yatip sabaha kadar hic kalkmama dirumu da kiz icin uygun diyolla hic tarzim degil ama ben bugun o sekilde yapicam
Merakla umutla bekliyoruz cnm guzel haberlerini..olmazsa nasip degildir.denemelerimize devam ederiz..bende test deneme yapiyorum..onumuzdeki ay dusunuyoruz artikSağol canım teste pozitif gördük o kadar kana bakılacak rabbim verdiyse yüceliğindendir olmadı öbür ay deneriz sıkıntı yok
Tamam atayım canım hepsiniOnceki gunler de yapmis miydin test onlar da varsa bi atar misin
Rica ederim ne demek cnmHoşbulduk canım,teşekkür ederim haber verdiğin icin
Tmm cnm okuyayim tesekkur ederimBen sirke ile yaptım burda yapıp olumlu sonuç olanları gördüm
Aynen cnm hic okunmuyor ama merakettimBen sirke ile yaptım burda yapıp olumlu sonuç olanları gördüm
Cnm disari bosalma olup senin elinle rahim duvarina surmenmis..whiteandblue sagolsun aciklamisti banaKızlar sıvama ne?
Y spermi hizli olup cabuk yoruldugu icin gun icinde cok bosalma olupta sonraki bosalmadaki spermleri gonderirsen x olasiligi artarmis.Pamuk13 canım anlamadığım ilk ilişkide ilkini dışarı ikinciyi içeri boşaldı derken,mesela bugün iki kez mı ilişki oldu?
Onu uygulayana kadar spermler ölürCnm disari bosalma olup senin elinle rahim duvarina surmenmis..whiteandblue sagolsun aciklamisti bana
Himm anladım ne çeşit uygulama varmış vayyy bere :)))Y spermi hizli olup cabuk yoruldugu icin gun icinde cok bosalma olupta sonraki bosalmadaki spermleri gonderirsen x olasiligi artarmis.
Valla bende bilemedim yaşar mı ölür mü,,,2 gun oncemi 3 gun oncemi birakilsin..kafamda biton sorular...yok cnm sivama olana kadar ölmezlerde tabi tutmama olasiligi olur mu onu bilmem..pamuk rumuzlu arkadasta oyle yapmis sanirimOnu uygulayana kadar spermler ölür
Evet siliklesmis cnm sonlari..senin kacinci gun catliyo genelde..testlere ertesi gunde baslamadin degil mi?gec yumurtlama oluyo dedigin gibi...benimde cok erken oluyo.8.9.gun basladi gecen ay..ne sorcam buarada dur genel sorayimKızlar benim testler,yükledim 27 subattan bu yana yaptıklarım...
gazetedeki haber sirkeli duşla ilgili1976 yılında hürriyet gazetesinde çıkmışNeyi cnm cikmsmis...bu arada bende erken yumurtluyorum
m bu teste göre sanki 11 de çatlamış gibi geldi banaKızlar benim testler,yükledim 27 subattan bu yana yaptıklarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?