Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Sut icme konusunda ne dusunuyosunuz sut de kiz bebege uygun hale getiriyomus bir de sola yatip sabaha kadar hic kalkmama dirumu da kiz icin uygun diyolla hic tarzim degil ama ben bugun o sekilde yapicam
Kimisi denemiş süt yoğurt olmuş hatta bir bayan vardı günlük üç bardak iciyormus süt.kiza hamileyim demişti bir topikte okumuştum.ogrendigi gün de bir iki saat öncesi icmistim demişti.bende bir aydır her gün süt icmesem bile günde bir tabak yoğurt yemeye basladim

Sağol canım teste pozitif gördük o kadar kana bakılacak rabbim verdiyse yüceliğindendir olmadı öbür ay deneriz sıkıntı yok
Merakla umutla bekliyoruz cnm guzel haberlerini..olmazsa nasip degildir.denemelerimize devam ederiz..bende test deneme yapiyorum..onumuzdeki ay dusunuyoruz artik

Kızlar benim testler,yükledim 27 subattan bu yana yaptıklarım...

Eklentiler

• _20170313_162550.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 184
Kızlar benim testler,yükledim 27 subattan bu yana yaptıklarım...
Evet siliklesmis cnm sonlari..senin kacinci gun catliyo genelde..testlere ertesi gunde baslamadin degil mi?gec yumurtlama oluyo dedigin gibi...benimde cok erken oluyo.8.9.gun basladi gecen ay..ne sorcam buarada dur genel sorayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…