- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Merhaba kızlar ben defne3506, diğer topikte yanlış anlasildim.şoyle ki;
Benim cevabım Züleyha arkadaşıma idi kendisi de hatırlar.kaynanasindan birseyler yazmış ona istinaden aklıma geldi kaynanamda bunları gördüm dedim..Ben kız evlat duskunu mu olmadim,eltime iki kızı var benim oğlum var diye hava atmayan mı olmadım laf çarpmayan mı olmadim,yazımda noktalama işareti kullanmadigimdan yanlış anladığını söyleyen bile oldu..Yanlış algılanıp birkaç arkadaşımız yargısız infaz yaptı.konuyla hiç alakaları yoktu oysaki.muhattabim onlar değildi.hem şaşırdım hem üzüldüm.diger topikte geçmişe bakın ne zaman illaki kız da kız demisim..Ne zaman eltime iki kızı var diye hava atmışım oglumdan dolayı.ne zaman oğlum var diye ortalıkta gezmisim böbürlenerek..Madem ben kız diyorum illaki sizler için evlat evlatsa kk de işiniz ne öyle değil mı? (Size değil bu söylem,bana yazılanlara) neden kız arama derdindeniz yada erkek..Ben bunu söyledim o da yanlış algılandı.sonucta kullar ister,Allah bilir.yeter ki sağlıklı olsun..Bende daha fazla polemik yaratmasin diye aynı gün yönetime mesaj attım pasiflestirdim uyeligimi..kisiligime aykiri.tanimadigim insanlarla tartisicam..Ben arkadaşlara hamileler diye düşündüm ama kimse benim hassas donemimi düşünmedi nedense (oğlumu sütten ayirma dönemim)
@zuleyha83 sende biliyorsun sana verdiğim cevabı.en birincil kişisin şahit olan..Neyse canlar konu bu..
Bu yeni rumuzum,hayatsn teşekkür ediyorum canım.beni bu topige cagirdiginiz içinde diğer arkadaşlarıma da teşekkür ederim.
Ankara da ikamet ediyorum 2 yaşında bir oğlum var.burda bir amaç için bulunan her kadın gibi bende değişik tat tatmak isterim.oncelikle sağlıklı tabi,bir kızım olmasını temenni ediyorum.ilk önce sizlere sonra bana..Ben 2018 nisan gibi hamilelik düşünüyorum.suanda ovu takibindeyim..
Sat 19 Şubat..6 gün sürüyor..24 Şubat bitiş.
27 Şubat ovu testine başlama ama halen yumurtlama yok.sanirim bende geç yumurtluyorum..Eğer öyleyse benim oglumdaki teori tutuyor.
Adetin ilk günü ilişki olmuştu tek ilişki.(ilk gün leke olarak belirti gelir)
Hakkımızda hayirlisi olsun ınsallah
Hos geldin sefalar getirdin cnm..alinti yapmadan yazmisim bide boyle yazayim dedimMerhaba kızlar ben defne3506, diğer topikte yanlış anlasildim.şoyle ki;
Benim cevabım Züleyha arkadaşıma idi kendisi de hatırlar.kaynanasindan birseyler yazmış ona istinaden aklıma geldi kaynanamda bunları gördüm dedim..Ben kız evlat duskunu mu olmadim,eltime iki kızı var benim oğlum var diye hava atmayan mı olmadım laf çarpmayan mı olmadim,yazımda noktalama işareti kullanmadigimdan yanlış anladığını söyleyen bile oldu..Yanlış algılanıp birkaç arkadaşımız yargısız infaz yaptı.konuyla hiç alakaları yoktu oysaki.muhattabim onlar değildi.hem şaşırdım hem üzüldüm.diger topikte geçmişe bakın ne zaman illaki kız da kız demisim..Ne zaman eltime iki kızı var diye hava atmışım oglumdan dolayı.ne zaman oğlum var diye ortalıkta gezmisim böbürlenerek..Madem ben kız diyorum illaki sizler için evlat evlatsa kk de işiniz ne öyle değil mı? (Size değil bu söylem,bana yazılanlara) neden kız arama derdindeniz yada erkek..Ben bunu söyledim o da yanlış algılandı.sonucta kullar ister,Allah bilir.yeter ki sağlıklı olsun..Bende daha fazla polemik yaratmasin diye aynı gün yönetime mesaj attım pasiflestirdim uyeligimi..kisiligime aykiri.tanimadigim insanlarla tartisicam..Ben arkadaşlara hamileler diye düşündüm ama kimse benim hassas donemimi düşünmedi nedense (oğlumu sütten ayirma dönemim)
@zuleyha83 sende biliyorsun sana verdiğim cevabı.en birincil kişisin şahit olan..Neyse canlar konu bu..
Bu yeni rumuzum,hayatsn teşekkür ediyorum canım.beni bu topige cagirdiginiz içinde diğer arkadaşlarıma da teşekkür ederim.
Ankara da ikamet ediyorum 2 yaşında bir oğlum var.burda bir amaç için bulunan her kadın gibi bende değişik tat tatmak isterim.oncelikle sağlıklı tabi,bir kızım olmasını temenni ediyorum.ilk önce sizlere sonra bana..Ben 2018 nisan gibi hamilelik düşünüyorum.suanda ovu takibindeyim..
Sat 19 Şubat..6 gün sürüyor..24 Şubat bitiş.
27 Şubat ovu testine başlama ama halen yumurtlama yok.sanirim bende geç yumurtluyorum..Eğer öyleyse benim oglumdaki teori tutuyor.
Adetin ilk günü ilişki olmuştu tek ilişki.(ilk gün leke olarak belirti gelir)
Hakkımızda hayirlisi olsun ınsallah
Aynen katiliyorum cnm..ama ne iyi yaptin da actin burayiBosver canim. İmla hatasi oldu duye ven demistim aslinda hata diye degil orta yol bulmak amacli soylemistim ama arkadaslar cok uzerine gelince birdaha konuya mudahil olmakta istemedim. İnsanlari kirmaktan korkuyorum. Herkes mutlu olsun birbirimizi sevelim. Hayatta sevgiden merhametten guzel ne var ki? Yarinimizin garantisi mi var? Yok maslesef. Eee o zaman bu gereksiz gonul kirma neden?
Bosver canim. Sen en dogru olani yaptin. Ayrim degil yaptigimiz iki oglum var cok zorlanicam belki ama cok kiz istiyorum. Bana arkadas olsun istiyorum. Tabi Rabbim de nasip ederse insAllah.
Bende galiba gec yumurtluyorum 2/3 ay denemek istiyorum bende ovi testi. Bugun bat gunum olmadim. Gecen ay ikk defa adet takibi yaptim 35 gunde oldum. Bu ay kac gune olucam bakalim?
İnş canım ya hepimizin dOğlumda geç döllenme yaşadım.adet geçti 12 yada 13.gun çıkmıştı testte :))
Bende inanıyorum ona.mantiken de aslında yumurtlama zamanı ilişki olursa zaten arkası adet zamanı yani geç öğrenme olasılığı yüksek..İns kizcen tutmuştur canim
inş canım hepimizin dileği kabul olur ben geç yumurtlayalar kız bebek için daha şanslı buluyorum çünkü denemeniz daha çok oluyor ben tam 14.gün yumurtluyorum bide iki üç gün bırakma olayı var adetim 8 gün geriye kız için deneme yapacak gün kalmıyorOğlumda geç döllenme yaşadım.adet geçti 12 yada 13.gun çıkmıştı testte :))
Bende inanıyorum ona.mantiken de aslında yumurtlama zamanı ilişki olursa zaten arkası adet zamanı yani geç öğrenme olasılığı yüksek..İns kizcen tutmuştur canim
Sağol canım teste pozitif gördük o kadar kana bakılacak rabbim verdiyse yüceliğindendir olmadı öbür ay deneriz sıkıntı yokHamişimiz mi var hadi hayirlisi olsun cnm ne guzel
Onceki gunler de yapmis miydin test onlar da varsa bi atar misinKızlar benim sabah ki ovu testim.17.gunum..Anlamadığım gittikçe siliklesiyor sanki T cizgisi
Hersey gonlunce olsun cnm..vajinal dusu neyle yapiyosun..sirkeli su icin iyi degil denildideCanım inş ya hamileyimdir kan vercemde biraz daha bekleym diyorum ben cumartsi yaptım test daha silikti bugün öğlen idrarı ile yaptm koyulaşmış birazdaha ben ovulasyon kullandım tek çizgiyken ilişkilerim oldu üç kez deneme yapabildim 14.gece yumurtam çatladı ilk ilişkide eşim ilkini dışarı ikinciyi içeri boşaldı vajinal duş yaptm bi gün durduk yine ilişki yine vaj.duş sonra iki gün durduk senin vajina üstüne sıvama yöntemi bidahada olmadı bu sıvamadan iki gün sonrada yumurtam çatladı sıvama yaptığım gün ovulasyon testi tek çizgideydi bakalım canım inş anlatabilmşimdir
2 de suyunu ictiysen bence 6 da yap cnm digeriniKızlar sabah 10 dan sonra test yapılıyor ya normalde..İkinci testi gün içinde ne zaman yapmalı kaç saat aradan sonra? Ve o süre içinde sıvı alınmamalı dimi.
Örn : ben sabah 10.30 da yaptım testi.tabi kahvaltımı yapıp çay içtim arkasından.saat 2 de iki bardak su icmistim.2.30 da WC ye girdim.ikinci testi ne zaman yapayim,bu noktada kafam karisiyor
Allah kabulbetsin cnm namazlarini ve duani.bende cok inanirim..heleki sabah namazlari..aglatir insani...insallah hepimizin olsa neguzel olurY
Canım hepsi 26 sayfa sanırım ben namaz kıldığım için her namazın arkasına iki üç sayfa okuyorum bi bakmışım bitmiş zaten ben yaptığım hiç bişeye güvenmiyorum içimde kalmasın diye küçük şeyler yaptm sadece dualarA özelliklede enam süresine çok inanıyorum inş rabbim bizide bu güzel duyguyu tatdırır ben burda toplanan dua eden İnan herkesin kavuşacağına inanıyorum
Sutu kalsiyum icin diyolardir...kiz bebek icin bu tur beslenmw uygunmus..sola yatmayida duydum evet iliskiden sonra sola yatma sekli iyi olurmusSut icme konusunda ne dusunuyosunuz sut de kiz bebege uygun hale getiriyomus bir de sola yatip sabaha kadar hic kalkmama dirumu da kiz icin uygun diyolla hic tarzim degil ama ben bugun o sekilde yapicam
Hoşbulduk canım,teşekkür ederim haber verdiğin icinCnmmmm hoş geldinn ne iyi yaptin da geldin
Ben sirke ile yaptım burda yapıp olumlu sonuç olanları gördümHersey gonlunce olsun cnm..vajinal dusu neyle yapiyosun..sirkeli su icin iyi degil denildide
Tamam2 de suyunu ictiysen bence 6 da yap cnm digerini
Ben sirke ile yaptım burda yapıp olumlu sonuç olanları gördüm[/QUOTE bak buda var canım ta geçmişten bu zamana bi yöntemmiş bu
Hürriyet gazetesi yayınlamış
İnş canım ya hepimizin d
inş canım hepimizin dileği kabul olur ben geç yumurtlayalar kız bebek için daha şanslı buluyorum çünkü denemeniz daha çok oluyor ben tam 14.gün yumurtluyorum bide iki üç gün bırakma olayı var adetim 8 gün geriye kız için deneme yapacak gün kalmıyor
Hatirliyomusun cnm diger gurupta birinin daha boyle oldu sonra tekrar koyulasip pik olduKızlar benim sabah ki ovu testim.17.gunum..Anlamadığım gittikçe siliklesiyor sanki T cizgisi
Canım küçük yazılar okunmuyor ne diyor sen yazarmisinBen sirke ile yaptım burda yapıp olumlu sonuç olanları gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?