Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372

Hos geldin sefalar getirdin cnm..alinti yapmadan yazmisim bide boyle yazayim dedim

Aynen katiliyorum cnm..ama ne iyi yaptin da actin burayi

İnş canım ya hepimizin d
inş canım hepimizin dileği kabul olur ben geç yumurtlayalar kız bebek için daha şanslı buluyorum çünkü denemeniz daha çok oluyor ben tam 14.gün yumurtluyorum bide iki üç gün bırakma olayı var adetim 8 gün geriye kız için deneme yapacak gün kalmıyor

Hersey gonlunce olsun cnm..vajinal dusu neyle yapiyosun..sirkeli su icin iyi degil denildide

2 de suyunu ictiysen bence 6 da yap cnm digerini

Allah kabulbetsin cnm namazlarini ve duani.bende cok inanirim..heleki sabah namazlari..aglatir insani...insallah hepimizin olsa neguzel olur

Sut icme konusunda ne dusunuyosunuz sut de kiz bebege uygun hale getiriyomus bir de sola yatip sabaha kadar hic kalkmama dirumu da kiz icin uygun diyolla hic tarzim degil ama ben bugun o sekilde yapicam
Sutu kalsiyum icin diyolardir...kiz bebek icin bu tur beslenmw uygunmus..sola yatmayida duydum evet iliskiden sonra sola yatma sekli iyi olurmus

Sanırım evet geç yumurtlayanlarin deneme gün sayısı çok,hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…