Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 237 63,4%
  • ERKEK

OY: 138 36,9%

• Ankete Katılan
    374
Kiz bebek hamilemiz suan yok burda cnm..hosgeldin..benim 1 oglum var 7 yasinda test denemesi yapiyorum..ins..onumuzdeki aydan sonra dusunuyorum..ovutesti yapiyoruz

B

Ben 54 ile hamile kaldim 94 ile dogum yaptim..40 kilo aldim..suanda 60 kiloyum..takma..yapimi verecwgimi biliyodum..ozelliklede 1 seneden sonra hizlica gitti kilolarim..ama yapida onemli
İnşallah bende veririm canım bir hamiş olayımda teşekkür ederim bilgiler için zaten onların peşinden koştururken zayıflıyorsunuz diye düşünüyorum

Hamilelikte şeker yüklemesi yaptırmayın diyorlar bir sakıncası var mı acaba? Ne için şeker yüklemesi yapıyorlar?
Ben oglumda yaptirmistim 2.de dusunmuyorum cnm.seker yukselebikiyor hamilelikte hic yokken oncesinde hamilelikte olabiliyor oda bebegi ve anneyi etkiliyor.

Hamilelikte şeker yüklemesi yaptırmayın diyorlar bir sakıncası var mı acaba? Ne için şeker yüklemesi yapıyorlar?
Ben oglumda yaptirmistim 2.de dusunmuyorum cnm.seker yukselebikiyor hamilelikte hic yokken oncesinde hamilelikte olabiliyor oda bebegi ve anneyi etkiliyor.

Hamile kalırsam tekrar bu konuda görüşlerinize başvurmak isterim bakalım benden isteyecekler mi şeker yüklemesi
Tabi senin ilk olcak cnm sen yaptir..ben 1.de sekerli siviyi icerken bile zorlanmadim..hani insan azcok yapisinida biliyo oyuzden yaptirmicam diyorum tabi zaman ne gosterir bilmem..tabiki burdayiz gel sor olur mu

Son iki testi bugun icinde yaptim sizce suan yumurtam catlamis mi kafam karisti ya acaba iliki olsa mi olmazsa tutmucak olursa da erkek olcak gibi geliyor bazen de diyorum kul kurar kader gulermis hesabi mi benimki
Canım catladigi zaman t çizgisi siliklesiyor deniyor.senin aynı koyulukta c ve t

Hoşgeldin canım ben diğer gruptan defne3506..

Tabi senin ilk olcak cnm sen yaptir..ben 1.de sekerli siviyi icerken bile zorlanmadim..hani insan azcok yapisinida biliyo oyuzden yaptirmicam diyorum tabi zaman ne gosterir bilmem..tabiki burdayiz gel sor olur mu
Sorarım canım inş bebeğim olur bu ay teşekkür ederim hepinize tekrardan

MErhaba canım bende şuanda 2. Oğluma hamileyim bende 3. Yü şimdiden düşünüyorım allah nasip ederse bir kızım olsun çok istiyorum artık 3. De deneyeceğim bu yöntemelri inşallah

Aynen canim Rabbim neylerse guzel eyler.

En mantiklisi canim bencede. İsi sansa birakmamak lazim. Planli olmayi cok severim. Bende bu not alma isini yapayim. Bugun 29. Gunum hala adet olmadm mesela ne zmn olacagim.mechul bakalim...

İnsAllah kizin olur canim. Dogruluk payi yok bemce cunku ufak oglumu da 5 gun kala cikti testte. Hatta dr 13. Haftada kiz dedi 17 de erkek oldu. Olsun insallah senin bir kizin olacak bende duanin kudretine inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…