Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ben su durumda en son 6 gun kala birakmisim iliskiyi ve bende tutmadi cunki 15'ci gun pic'ti test yani 16'ci gunu catlamis , ve benim gec yumurtladigim surdan anlasiliyorki benim oglan hep gec dogdular gec dollenme olmus yani diye dusunuyorum

Arkadaşlar mrhba bugün doktora gittim doktor adetin pek geçmemiş kese gözükmez ultrason yapmayalım dedi eski beta değerim sordu kan aldı yolladı şimdi değerime netten baktım 5.200 çıkmış şükür baya artmış ben kese ve kalp atışı için bidaha 7. Haftadamı gidiyim napyım sizce kızlar

Bence 8 + da git hem kese hem kalp icin olmus olur canim

MasaAllah yukselmis baya , bencede bekle acele etme , 7-8 'ci haftalarda git derim ben

Ben simdilik takip ediyorum canim , benim testler boyle tam aslinda resimde daha pozitif gozukuyo ama degil esit degil c ve t . Gecen ay 15'ci gunde tam pic olmustu
Anladım ama kız çocuk için çizgiler eşit koyulukta olmadan bir süre önce ilişkiyi bırakın diyorlar kaç gün geçti senin adetinin üzerinden ?

Ben simdilik takip ediyorum canim , benim testler boyle tam aslinda resimde daha pozitif gozukuyo ama degil esit degil c ve t . Gecen ay 15'ci gunde tam pic olmustu
Züleyha sen şimdi sunu takip et test pozitif gösterdi ya bakalım yumurtan kaç gün sonra çatlıyor geçm erkenmi buna göre kaç gün kala bırakman gerektiğini ilişkiyi anlarsın benim mesela pozitiften iki sonra çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…