- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.221
Ben su durumda en son 6 gun kala birakmisim iliskiyi ve bende tutmadi cunki 15'ci gun pic'ti test yani 16'ci gunu catlamis , ve benim gec yumurtladigim surdan anlasiliyorki benim oglan hep gec dogdular gec dollenme olmus yani diye dusunuyorumBilgi mesajidir.bas sayfaya ilistirilecektir canlar...
Yumurtlama döneminde yani öncesi ve sonrasında hamile (gebe) kalma olasılığının oranları şunlardır:
- Yumurtlamadan 5 gün önce - %0
- Yumurtlamadan 4 gün önce - % 11
- Yumurtlamadan 3 gün önce - % 15
- Yumurtlamadan 2 gün önce - % 20
- Yumurtlamadan 1 gün önce - % 26
- Yumurtlama günü - % 15
- Yumurtlamadan 1 gün sonra - % 0.9
- Yumurtlamadan 2 gün sonra - % 0.5
- Yumurtlamadan 3 gün sonra - %0
Ay insaAllahBu arada ruyalari hep hayirlisiyla kiza yorumlayalim nasil yorumlarsak oyle cikarmis kizlar
Bence 8 + da git hem kese hem kalp icin olmus olur canimArkadaşlar mrhba bugün doktora gittim doktor adetin pek geçmemiş kese gözükmez ultrason yapmayalım dedi eski beta değerim sordu kan aldı yolladı şimdi değerime netten baktım 5.200 çıkmış şükür baya artmış ben kese ve kalp atışı için bidaha 7. Haftadamı gidiyim napyım sizce kızlar
Bir kaç gündür internete giremiyorum bekleme süresi heyecanlı merak içindeyim acaba test yapsam belli olur mu daha erken mi acaba?muzikk04 canim nasilsin nerelerdesin gorunmedin kac gundur? Calismalar bitti bekleme nasil gidiyor?
Canım test pozitif gözüküyor değerlendir benceBugun saat 12'de yapilan test 5'dk icerisinde okundu ve resim cekildi su anda negatif .
Canım bat tarihin ne zaman?Hayirlisi canım acele m yok küçüğü m 4 yaşında kızım olsun hayırlı sağlıklı bi şekilde ben beklemeye razıyım
MasaAllah yukselmis baya , bencede bekle acele etme , 7-8 'ci haftalarda git derim benArkadaşlar mrhba bugün doktora gittim doktor adetin pek geçmemiş kese gözükmez ultrason yapmayalım dedi eski beta değerim sordu kan aldı yolladı şimdi değerime netten baktım 5.200 çıkmış şükür baya artmış ben kese ve kalp atışı için bidaha 7. Haftadamı gidiyim napyım sizce kızlar
Tamam Can'ım sağol yorum içinBence 8 + da git hem kese hem kalp icin olmus olur canim
Tamam öyle yapıyım sağol arkadaşlarMasaAllah yukselmis baya , bencede bekle acele etme , 7-8 'ci haftalarda git derim ben
Ben simdilik takip ediyorum canim , benim testler boyle tam aslinda resimde daha pozitif gozukuyo ama degil esit degil c ve t . Gecen ay 15'ci gunde tam pic olmustuCanım test pozitif gözüküyor değerlendir bence
Batı valla ben bilmiyorum tam desem normalde 3/4 gün erken gelir ama geçen ay 4 gün geç gelip adet oldum normale göre13mart geçikmeye göre 16Canım bat tarihin ne zaman?
Anladım ama kız çocuk için çizgiler eşit koyulukta olmadan bir süre önce ilişkiyi bırakın diyorlar kaç gün geçti senin adetinin üzerinden ?Ben simdilik takip ediyorum canim , benim testler boyle tam aslinda resimde daha pozitif gozukuyo ama degil esit degil c ve t . Gecen ay 15'ci gunde tam pic olmustu
Canım sen takip yapıyn dimi çalışmaya başlamadın henüzBugun saat 12'de yapilan test 5'dk icerisinde okundu ve resim cekildi su anda negatif .
Yok yok yapma çalışma sakınAnladım ama kız çocuk için çizgiler eşit koyulukta olmadan bir süre önce ilişkiyi bırakın diyorlar kaç gün geçti senin adetinin üzerinden ?
Bir kaç gündür giremediğim için takip edemedim canım hamiş misin?Batı valla ben bilmiyorum tam desem normalde 3/4 gün erken gelir ama geçen ay 4 gün geç gelip adet oldum normale göre13mart geçikmeye göre 16
Evet canım benimBir kaç gündür giremediğim için takip edemedim canım hamiş misin?
Çok sevindim canım inşallah Allah gönlüne göre verir sağlıklı büyüsün bebeğinEvet canım benim
Züleyha sen şimdi sunu takip et test pozitif gösterdi ya bakalım yumurtan kaç gün sonra çatlıyor geçm erkenmi buna göre kaç gün kala bırakman gerektiğini ilişkiyi anlarsın benim mesela pozitiften iki sonra çatladıBen simdilik takip ediyorum canim , benim testler boyle tam aslinda resimde daha pozitif gozukuyo ama degil esit degil c ve t . Gecen ay 15'ci gunde tam pic olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?