Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Anladım ama kız çocuk için çizgiler eşit koyulukta olmadan bir süre önce ilişkiyi bırakın diyorlar kaç gün geçti senin adetinin üzerinden ?
Benim pic oldugu gunun ertesi siliklesti yani catladi hemen .. ayin 15'de adet gordum bugun 8'ci gunum . . Gecen ay 11'ci gunden test etmeye basladim

Benimde batım 1 Nisan zaman geçmiyor bildiğin erken gebelik testi güvenilir mi doğru sonuç veriyor mu? Ne zaman yapılmalı? Birden çok soru sordum galiba
Yok estagfurllah aynen gecmek bilmiyo belirti de yok ne belim agriyor ne kasigim senin var mi belirti ben laboquick ovu testi almistim icinde iki adet erken gebelik testi vardi hediyesi onlardan birini bu aya digerini diger aya ayirdim cok tasarrufluyum demi bakalim guvenilir mi pek de bilmiyorum 26 si bile erken geliyor baana ama ustunde dollenmeden 5 en fazla 12 gun icinde belli eder diyor cok iddiali 5 yahu

Oyle edecegim canim 10'cu gunden sonra gunde iki test yaparak takib edeyim . Benim lh cabuk yukseliyo galiba ve adetliykende yumurtluyorum cunki 4'cu gundu ayni bu sekilde cikti testte sonrasinda yaptigim test silik cikti .

Aynen 5 çok iddialıymış bende aynı markanın ovulasyon testini aldım benimkinde de iki tane gebelik testi var onda da bir en erken 5-15 gün arası diyor

Benim çok uyumam haricinde pek belirtim Yok ama yumurtlama gününden sonra 3-4 gün sol kaşığımda ağrı vardı

Benim çok uyumam haricinde pek belirtim Yok ama yumurtlama gününden sonra 3-4 gün sol kaşığımda ağrı vardı
Benim uyumak istemem her zamanki halim yani gecen ayki durumun aynisini yasiyorum ben hic farkli bi durum yok 2 ay once bu belirtileri yasadim dedim kesin hamileyim sonuc adet oldum o sebeple hic beklemiyorum bu ay

Benim uyumak istemem her zamanki halim yani gecen ayki durumun aynisini yasiyorum ben hic farkli bi durum yok 2 ay once bu belirtileri yasadim dedim kesin hamileyim sonuc adet oldum o sebeple hic beklemiyorum bu ay
Daha önce ovu testiyle takip etmiş miydin peki? Olumsuzluğa düşme Allah herşeyin zamanını bilir öyle kararlar belki de senin için hayırlısı bu aydır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…