- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.241
Benim 31 mart erken gebelik testi var elimde 28 inde yapicam testi belki 26 sinda 26 si oncesi yapmicam söz verdim kendimeAnladım ama kız çocuk için çizgiler eşit koyulukta olmadan bir süre önce ilişkiyi bırakın diyorlar kaç gün geçti senin adetinin üzerinden ?
Benimde batım 1 Nisan zaman geçmiyor bildiğin erken gebelik testi güvenilir mi doğru sonuç veriyor mu? Ne zaman yapılmalı? Birden çok soru sordum galibaBenim 31 mart erken gebelik testi var elimde 28 inde yapicam testi belki 26 sinda 26 si oncesi yapmicam söz verdim kendime
Benim pic oldugu gunun ertesi siliklesti yani catladi hemen .. ayin 15'de adet gordum bugun 8'ci gunum . . Gecen ay 11'ci gunden test etmeye basladimAnladım ama kız çocuk için çizgiler eşit koyulukta olmadan bir süre önce ilişkiyi bırakın diyorlar kaç gün geçti senin adetinin üzerinden ?
Hadi kizlar ikinizde hamile oldugunuz haberini verirsiniz ins..Benimde batım 1 Nisan zaman geçmiyor bildiğin erken gebelik testi güvenilir mi doğru sonuç veriyor mu? Ne zaman yapılmalı? Birden çok soru sordum galiba
Anladım canım devam et sen takip etmeye ne zaman çalışmaya başlamayı düşünüyorsun 2. Çocuğun mu olacak ?Benim pic oldugu gunun ertesi siliklesti yani catladi hemen .. ayin 15'de adet gordum bugun 8'ci gunum . . Gecen ay 11'ci gunden test etmeye basladim
Yok estagfurllah aynen gecmek bilmiyo belirti de yok ne belim agriyor ne kasigim senin var mi belirti ben laboquick ovu testi almistim icinde iki adet erken gebelik testi vardi hediyesi onlardan birini bu aya digerini diger aya ayirdim cok tasarrufluyum demiBenimde batım 1 Nisan zaman geçmiyor bildiğin erken gebelik testi güvenilir mi doğru sonuç veriyor mu? Ne zaman yapılmalı? Birden çok soru sordum galiba
İnşallah canım yaHadi kizlar ikinizde hamile oldugunuz haberini verirsiniz ins..
Oyle edecegim canim 10'cu gunden sonra gunde iki test yaparak takib edeyim . Benim lh cabuk yukseliyo galiba ve adetliykende yumurtluyorum cunki 4'cu gundu ayni bu sekilde cikti testte sonrasinda yaptigim test silik cikti .Züleyha sen şimdi sunu takip et test pozitif gösterdi ya bakalım yumurtan kaç gün sonra çatlıyor geçm erkenmi buna göre kaç gün kala bırakman gerektiğini ilişkiyi anlarsın benim mesela pozitiften iki sonra çatladı
Aynen 5 çok iddialıymış bende aynı markanın ovulasyon testini aldım benimkinde de iki tane gebelik testi var onda da bir en erken 5-15 gün arası diyorYok estagfurllah aynen gecmek bilmiyo belirti de yok ne belim agriyor ne kasigim senin var mi belirti ben laboquick ovu testi almistim icinde iki adet erken gebelik testi vardi hediyesi onlardan birini bu aya digerini diger aya ayirdim cok tasarrufluyum demibakalim guvenilir mi pek de bilmiyorum 26 si bile erken geliyor baana ama ustunde dollenmeden 5 en fazla 12 gun icinde belli eder diyor cok iddiali 5 yahu
Benim çok uyumam haricinde pek belirtim Yok ama yumurtlama gününden sonra 3-4 gün sol kaşığımda ağrı vardıYok estagfurllah aynen gecmek bilmiyo belirti de yok ne belim agriyor ne kasigim senin var mi belirti ben laboquick ovu testi almistim icinde iki adet erken gebelik testi vardi hediyesi onlardan birini bu aya digerini diger aya ayirdim cok tasarrufluyum demibakalim guvenilir mi pek de bilmiyorum 26 si bile erken geliyor baana ama ustunde dollenmeden 5 en fazla 12 gun icinde belli eder diyor cok iddiali 5 yahu
Is basvurusu yaptim bir suru yere , henuz ses cikmadi ins hemencik cikarda bebis planina baslariz . Benim uc oglum var tatlim 4'cuyu planliyorumAnladım canım devam et sen takip etmeye ne zaman çalışmaya başlamayı düşünüyorsun 2. Çocuğun mu olacak ?
Maşşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah kızın olur canımIs basvurusu yaptim bir suru yere , henuz ses cikmadi ins hemencik cikarda bebis planina baslariz . Benim uc oglum var tatlim 4'cuyu planliyorum
Benim eşim de 4 erkek kardeş kayınvalidem kız için denemiş sonuncular ikiz erkekIs basvurusu yaptim bir suru yere , henuz ses cikmadi ins hemencik cikarda bebis planina baslariz . Benim uc oglum var tatlim 4'cuyu planliyorum
Canım hiç ovulasyon testi yaptın mı bu aralar bazı forumlarda ovu testisyle gebe olduğunu öğrenenler varBenim 31 mart erken gebelik testi var elimde 28 inde yapicam testi belki 26 sinda 26 si oncesi yapmicam söz verdim kendime
Benim uyumak istemem her zamanki halimBenim çok uyumam haricinde pek belirtim Yok ama yumurtlama gününden sonra 3-4 gün sol kaşığımda ağrı vardı
Ovvv cok feciiiBenim eşim de 4 erkek kardeş kayınvalidem kız için denemiş sonuncular ikiz erkek
Daha önce ovu testiyle takip etmiş miydin peki? Olumsuzluğa düşme Allah herşeyin zamanını bilir öyle kararlar belki de senin için hayırlısı bu aydır canımBenim uyumak istemem her zamanki halimyani gecen ayki durumun aynisini yasiyorum ben hic farkli bi durum yok 2 ay once bu belirtileri yasadim dedim kesin hamileyim sonuc adet oldum o sebeple hic beklemiyorum bu ay
Canim onu adete cok yakin ya da gununde yapmaliymisin yoksa yaniltiyor yani her yol haftaya kadar beklemeye cikiyorCanım hiç ovulasyon testi yaptın mı bu aralar bazı forumlarda ovu testisyle gebe olduğunu öğrenenler var
Anladım canım bekleyeceğiz artık yapacak bir şey Yok malesef günler geçmek bilmiyor böyle bekleyinceCanim onu adete cok yakin ya da gununde yapmaliymisin yoksa yaniltiyor yani her yol haftaya kadar beklemeye cikiyor
Bugün bir ovu testi yapsam mı acaba çok var zaten evde?Canim onu adete cok yakin ya da gununde yapmaliymisin yoksa yaniltiyor yani her yol haftaya kadar beklemeye cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?