Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Maşşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah kızın olur canım
Amin sagol bi yandan korkuyorum yine erkek olur diye ama oda rabbimizin taktiridir deriz kaderimize razi oluruz yasim daha fazla ilerlemeden bi tane daha olsun diyorum esim bazen kiziyo sirf kiz icin cocuk yapmak olurnu diyo , istedigimiz icin olsun diyo kiziyo bana

Benim eşimde erkek çocuk istiyor önce sağlıklı olsun da zaten ilk bebeğim olacak inşallah

Benim eşim de 4 erkek kardeş kayınvalidem kız için denemiş sonuncular ikiz erkek
MasaAllah , bizimkilerde uc erkek kardesler , kaynanam 4'hamile kalmis ama seker hastasi oldugu icin hasta dogar demisler ve kayinbabamda istememis ve aldirmak zorunda kalmis ama oda kizmis kaynanam cok uzulmus yazzik .
Benim uc oglan eltiminde ikinci oglu yolda kaynanam diyo bi kiz torun sevemiyecem heralde diye , tabi torunlarini cok seviyo ama kiz hasreti icinde kalmis yazik

Ben oğlumda 8+1 de gittim ultrasyonda duyduk kalp atışını.. Alttan sokulan çomak taraftarı değilim hem fobim var.hemde oldum olası zarar verebilir diye düşünürüm nedense..6.haftada duyamamistik.8 de gitmiştim garanti olsun diye..Hiç kötü düşünmedim iki hafta uzun diye hatırlıyorum bol bol dua etmistim

Kızlar şimdi ben oğlumun kıyafetlerinden tütün oyuncak küvet kova bebek arabasi...Vs ni saklıyorum bir kaç önce Allah'ım bana Salih sağlıklı bir kız evlat nasip edersen oğlumun a dan z ye herseyini fakir yoksul bir anne adayina bizzat arabama yükleyip götüreceğim diye niyet ettim...Bu Dilek de olur dimi..Hani adak deniliyor ya ondan sordum

Olur tabi Allah kabul etsin insallah kizin olur da dagitirsin ama adan zye demisin icine yatagi puseti oto koltugu filan her sey girer sanki o ayrintiya dikkat et derim ben

BEnde öyle yapıyım canım biraz geç gideyim ne acelemiz var sanki şu bide kalp atım hızına göre cinsiyet varya Onuda kaçırmayım diym

selam kızlar nasılsınız?
ya benim bu sabhki testim çok silik yahhu ben anlamadım. akşam 8 de yine yapıcam bakalım. beyaz akıntım var su gibi acaba ayaklar üşüyünce bu akıntı olur mu? biraz ayağımı üşüttüm dün iş yaparkn terlik ve patik giymedim çünkü.

Vücut sıcaklığı artar ve değişir.

Yumurtlamadan hemen sonra vücut ısısı ortalama yarım derece kadar artar ve yüksek kalır, bazı kadınlar bunu kendileri hissetse de genellikle bir ısı ölçer yardımı ile tespit edilir.

Bazal vücut ısısı, 24 saatlik periyotta vücudunuzun düştüğü en alt derecedeki sıcaklıktır. En doğru sonuca ulaşmak için, sabah uyanır uyanmaz yataktan bile çıkmadan vücut sıcaklığınızı ölçmeniz gerekmektedir. Ayrıca, vücudunuzdaki en küçük sıcaklık değişikliklerini bile ölçebilen hassas bazal termometreler kullanmalısınız. Her sabah aynı saatte uyanmaya ve vücut sıcaklığınızı aynı saatte ölçmeye dikkat ederseniz iyi olur.
Bazal termometreler çoğu eczanelerde bulunmaktadır ayrıca yanında, günlük vücut sıcaklıklarınızı not edebileceğiniz bir çizelge de bulunmaktadır. Büyük ihtimal bu çizelgeden birkaç tane daha olması, işinizi kolaylaştıracaktır. Çünkü en uygun yumurtlama dönemine girdiğinizi anlamak için, bu işlemi birkaç ay tekrarlamanız gerekebilir.

Kızlar ben ateş de ölçeceğim. belki onun daha faydası olur yumurtlamayı belirlemek için diye düğüşünüyorum.

Canım evet usutmede etkiler akşam bir daha yap bakalim

günde 3 bardak süt . mutlaka yoğurt . yumurta, peynir .
son 1 yıl neredeyse bunlarla beslendim.
ekmek yemem zaten. makarna pilav da yemem.

tesadüfi hamile olduğunu öğrenen bir annenın yazısı bu. süt diyetine başlıyoruz hanımlarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…