- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.261
Amin sagol bi yandan korkuyorum yine erkek olur diye ama oda rabbimizin taktiridir deriz kaderimize razi oluruz yasim daha fazla ilerlemeden bi tane daha olsun diyorum esim bazen kiziyo sirf kiz icin cocuk yapmak olurnu diyo , istedigimiz icin olsun diyo kiziyo banaMaşşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah kızın olur canım
Benim eşimde erkek çocuk istiyor önce sağlıklı olsun da zaten ilk bebeğim olacak inşallahAmin sagol bi yandan korkuyorum yine erkek olur diye ama oda rabbimizin taktiridir deriz kaderimize razi oluruz yasim daha fazla ilerlemeden bi tane daha olsun diyorum esim bazen kiziyo sirf kiz icin cocuk yapmak olurnu diyo , istedigimiz icin olsun diyo kiziyo bana
MasaAllah , bizimkilerde uc erkek kardesler , kaynanam 4'hamile kalmis ama seker hastasi oldugu icin hasta dogar demisler ve kayinbabamda istememis ve aldirmak zorunda kalmis ama oda kizmis kaynanam cok uzulmus yazzik .Benim eşim de 4 erkek kardeş kayınvalidem kız için denemiş sonuncular ikiz erkek
Hayirlisi insaAllah gonlunuze gøre olur canim yas kac seninn?Benim eşimde erkek çocuk istiyor önce sağlıklı olsun da zaten ilk bebeğim olacak inşallah
Ben oğlumda 8+1 de gittim ultrasyonda duyduk kalp atışını.. Alttan sokulan çomak taraftarı değilim hem fobim var.hemde oldum olası zarar verebilir diye düşünürüm nedense..6.haftada duyamamistik.8 de gitmiştim garanti olsun diye..Hiç kötü düşünmedim iki hafta uzun diye hatırlıyorum bol bol dua etmistimArkadaşlar mrhba bugün doktora gittim doktor adetin pek geçmemiş kese gözükmez ultrason yapmayalım dedi eski beta değerim sordu kan aldı yolladı şimdi değerime netten baktım 5.200 çıkmış şükür baya artmış ben kese ve kalp atışı için bidaha 7. Haftadamı gidiyim napyım sizce kızlar
Züleyha gidakliyon :))))Bugun saat 12'de yapilan test 5'dk icerisinde okundu ve resim cekildi su anda negatif .
Yok kiz negatiffti canim resimde cok koyu duruyo . Birde simdi bakinca daha koyu bu benim testler cok hassas galiba ..Züleyha gidakliyon :))))
Yap istersen sonuctan da haberdar et olur muBugün bir ovu testi yapsam mı acaba çok var zaten evde?
Olur tabi Allah kabul etsin insallah kizin olur da dagitirsin ama adan zye demisin icine yatagi puseti oto koltugu filan her sey girer sanki o ayrintiya dikkat et derim benKızlar şimdi ben oğlumun kıyafetlerinden tütün oyuncak küvet kova bebek arabasi...Vs ni saklıyorum bir kaç önce Allah'ım bana Salih sağlıklı bir kız evlat nasip edersen oğlumun a dan z ye herseyini fakir yoksul bir anne adayina bizzat arabama yükleyip götüreceğim diye niyet ettim...Bu Dilek de olur dimi..Hani adak deniliyor ya ondan sordum
BEnde öyle yapıyım canım biraz geç gideyim ne acelemiz var sanki şu bide kalp atım hızına göre cinsiyet varya Onuda kaçırmayım diymBen oğlumda 8+1 de gittim ultrasyonda duyduk kalp atışını.. Alttan sokulan çomak taraftarı değilim hem fobim var.hemde oldum olası zarar verebilir diye düşünürüm nedense..6.haftada duyamamistik.8 de gitmiştim garanti olsun diye..Hiç kötü düşünmedim iki hafta uzun diye hatırlıyorum bol bol dua etmistim
Evet canım onlarda dahilOlur tabi Allah kabul etsin insallah kizin olur da dagitirsin ama adan zye demisin icine yatagi puseti oto koltugu filan her sey girer sanki o ayrintiya dikkat et derim ben
Canım evet usutmede etkiler akşam bir daha yap bakalimselam kızlar nasılsınız?
ya benim bu sabhki testim çok silik yahhu ben anlamadım. akşam 8 de yine yapıcam bakalım. beyaz akıntım var su gibi acaba ayaklar üşüyünce bu akıntı olur mu? biraz ayağımı üşüttüm dün iş yaparkn terlik ve patik giymedim çünkü.
Canım evet usutmede etkiler akşam bir daha yap bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?