Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Aynen cnm benim cift cizgi benim mesela buay ayni tarihte regli olmama ragmen 2 gun one atti..iliski olurda sabahi cift olursa yandim benim ayni gun siliniyo cunku

Aynen cnm benim cift cizgi benim mesela buay ayni tarihte regli olmama ragmen 2 gun one atti..iliski olurda sabahi cift olursa yandim benim ayni gun siliniyo cunku
birde ateş ölçme yontemi varya aynı anda onuda yapsak mesela en azından ordan yakalayabilir miyiz yumurta-çatlamasını?

İstiharede vevruyada erkek cocuk gormek, muradinin kisa surede olacagi anlamina gelir diyor tabir. Tabi ki Rabbim en dogrusunu bilendir canim. İnsAllah kizin olur. Sirkeli dusu kesinlikle dene ve birakma bence.
Gercekten mi cnm..ruya yorumumu bu yoksa istihare yorumumu sanki farkli gibi geliyo.istiharede neyse o degil mi?intten mi baktin istihare yorumu varmi?

Rizeli-53 arkadaşımız da 2. kızına hamile arkadaşlar. ve ilk kızında adet sonrası sık ilişki ile hamile kalmış gunde 2 ve fazlası ilişki ile. umut olsun inşAllah..
2. Kızıma aynı gün ilk ilişki korunmalı ikinci korunmasıydı bi saat arayla. Ovulasyon pozitif oldu ama silikleşmezsiniz beklemedim ben galiba ertesi gün ovulasyon gerçekleşmiş olabilir

Hayir olsun cnm ins...

2. Kızıma aynı gün ilk ilişki korunmalı ikinci korunmasıydı bi saat arayla. Ovulasyon pozitif oldu ama silikleşmezsiniz beklemedim ben galiba ertesi gün ovulasyon gerçekleşmiş olabilir
bu tezi duydum da doğruluğunu bilmiyordum. sende kanıtlanmış oldu aslında. Yani şu demek oluyor ki ovulasyonun yakın olduğunu düşündüğümüz vakit ilk ilişki korunmalı hatta ikinci ilişki de korunmalı 3. ilişki korunmasız ve çok derine olmayacak. bir bayan yazmıştı bana da çok mantıklı da gelmemişti. Çok teşekkürler canım. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine inşAllah.

Amin Can'ım. İnşlh hepinizin bir kızı olur. Ben tez doğrulamış oluyorum gerçekten

Amin Can'ım. İnşlh hepinizin bir kızı olur. Ben tez doğrulamış oluyorum gerçekten
iki erkekten sonra kız sahibi omak çok zor gibi geliyor. bu yüzden bütün tezleri birlleştirip en doğruyu dua ile yapmayı planlıyoruz çoğumuz. Ben yumurta takibindeyim. temmuz ve eylülde denemelerim olacak çin takvimini de değerlendireceğim. butun tezleri birleştiriyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu sefer de kız olmazsa başka şansım olmayacak.

Can'ım Allah büyük bakarsın olur bak benim iki kızım var üçüncü düşünmüyorum benim için bu hayırlıymış demekki bende bi kız anası tipi var yani bunuda belirteyim :))

Amin cnm ne diyeyim ins..tersi olur yada dedigin gibi nisani geceyim..cin takvimi nisan mayis erkek,,,haziran kiz diyordu.aslinda inanmam ama ruyadan sonra aklima geldi
çok inanmasamda bende bütün tezleri birleştirme taraftarıyım. kendimce açık kapı kalmasın derdindeyim. zaten yine de erkek olursa şükürler olsun der 3 oğlumu büyütürüm yapacak birşey yok. RABBİMDEN GERLENE ŞÜKÜRLER OLSUN.

Can'ım Allah büyük bakarsın olur bak benim iki kızım var üçüncü düşünmüyorum benim için bu hayırlıymış demekki bende bi kız anası tipi var yani bunuda belirteyim :))
Canım kız anası tipi nasıl oluyor anlatsana. bakıyım ayna da bende var mı?
bende iki oğlumda saçlarım kısaydı mesela evim kahve rengiydi. şimdi her yerim pembe.. saçlarımı uzattım belimde ucundan bile kestirmiyorum. daha kokosh şeyler dikkatimi çekiyor mesela hiç çekmezdi. daa feminen yaptım kendimi ve ortamımı. sanki kız bebiş için ne işe yarayacaksa bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…