- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.301
saol cnm hangi site bu ben direk siteden yazı olarak aktarayım.Whiteandblue attim cnm..1 rekat kafirun ve 2.rekatta ihlas zorunlu..duasimdan sonra 21 kez Enam 103.ayeti okuyoruz.
TAMAM CANIM BULDUM HALLETTİM BAŞ SAYFAMIZA YAPIŞTIRDIM. SAOL CNMWhiteandblue attim cnm..1 rekat kafirun ve 2.rekatta ihlas zorunlu..duasimdan sonra 21 kez Enam 103.ayeti okuyoruz.
Hayir olsun cnm..etkileyici bi ruya gormussun..Hayirdir insaAllah bende bugun dua edip yattim .
Ilk once gece annem esim ve ben araba kullanirkenn fren olmuyo esime diyorum fren llmuyo diye beni dizine yatiriyo ve direk duvara tosluyoruz .. Allahtan kan yoktu ruyamda , hatta uyandim gece , geri uyudum bu sefer sabaha karsi amcamin kizi hamileymis , neden bebegi cikarmis doktorlar kavonoz icinde 6-7 aylik hala su icinde oluyo ve gozlerini aciyo kiz bebekmis amcamin kizkna diyorum ay ne guzel yine kizin oluyo diye seviniyoruz ve bebegi tekrar karnina koyacaklarmis .
Bu aralar heralde hepimizde baya bi ruya gorecez gibi ..
Kusura bakma cnm ben anca girebildimsaol cnm hangi site bu ben direk siteden yazı olarak aktarayım.
Namazzamanı.net te cnm..istihare nasil kilinir diye girdimsaol cnm hangi site bu ben direk siteden yazı olarak aktarayım.
SAOL CNMMNamazzamanı.net te cnm..istihare nasil kilinir diye girdim
Ruyada erkek gorenler icin tersi olsun ins.:)Bu arada ruyalari hep hayirlisiyla kiza yorumlayalim nasil yorumlarsak oyle cikarmis kizlar
Her seyi ama her seyi kiza yorumlayalim kiz gorsek de erkek de olsaRuyada erkek gorenler icin tersi olsun ins.:)
cnm link atar mıısn?Kızlar kızlarınıza hayırlı bir şekilde kavuşmanız için dua topiğime beklerim
ayy ne güzel ya Maşallah iki kız kardeş topikte... çok imrendim şuan. benimde kız kardeşim var 31 yaşında benden 2 yaş küçük. Fakat down sendromlu. Evimizin neşeşi canımız bizim. Rabbim kardeşine de tez zamanda bir kız nasip etsin cnm. Onu da topiğmize bekleriz..
Cnm 8 haftada kalp atimi duyuluyo.7 de kese haydi haydi gorunur.suan kacinci haftada oluyosun.m6.haftada gorunmesi lazimArkadaşlar mrhba bugün doktora gittim doktor adetin pek geçmemiş kese gözükmez ultrason yapmayalım dedi eski beta değerim sordu kan aldı yolladı şimdi değerime netten baktım 5.200 çıkmış şükür baya artmış ben kese ve kalp atışı için bidaha 7. Haftadamı gidiyim napyım sizce kızlar
Can'ım bende pembe kırmızı renklerine bayılırım kendim süsü oüsü çok severim bide çok çazgır bi yapım var kızıma zarar vermeye çalışanın Çan'ına okurum biraz çok konuşuyorumCanım kız anası tipi nasıl oluyor anlatsana. bakıyım ayna da bende var mı?
bende iki oğlumda saçlarım kısaydı mesela evim kahve rengiydi. şimdi her yerim pembe.. saçlarımı uzattım belimde ucundan bile kestirmiyorum. daha kokosh şeyler dikkatimi çekiyor mesela hiç çekmezdi. daa feminen yaptım kendimi ve ortamımı.sanki kız bebiş için ne işe yarayacaksa bilemedim
Canım ben devlet hastanesi. Gittim evlendiğinizden beri borç ödüyorum bu ay son bitti biray idare edip artık herşeyi özelden halletcm doktor ilgilenmedi pek bakmadı yarın kaç haftalık öğrencem sanırım ilk yaptığım ilişkiden hamile kaldım 5.200 çıktı değer beş altı haftalık gibi görünüyor nette öle çıkıyorCnm 8 haftada kalp atimi duyuluyo.7 de kese haydi haydi gorunur.suan kacinci haftada oluyosun.m6.haftada gorunmesi lazim
Ya dovnu hep küçükler de gördüm büyük tek tük gormuslugum var genelde 10 yaşına kadar ölür diyor drlar ama Rabbim den başka kimse bilemez kimin ne kadar yaşadığını çok zor ama onlarda rabbimin bi imtihani işte Rabbim aileninde yardımcısı olsun engelli buyutmek normal cocuklara göre daha bi zorya bugün tuhaf şekilde istekliyim nisan mayıs kız diyor çinci am
ayy ne güzel ya Maşallah iki kız kardeş topikte... çok imrendim şuan. benimde kız kardeşim var 31 yaşında benden 2 yaş küçük. Fakat down sendromlu. Evimizin neşeşi canımız bizim. Rabbim kardeşine de tez zamanda bir kız nasip etsin cnm. Onu da topiğmize bekleriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?