Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hayir olsun cnm..etkileyici bi ruya gormussun..

vallaha gözlerim iyice bozuldu. ben bitiğim okeye dönüyorum resmen. gözümde astikmat var. numara ilerlemiş değildi ama dr eğer gözlük kullanmazsan çok çabuk ilerler demişti. şimdi bilgisayara bakarken resmen kısıp bakıyorum uzaktan görmüyorum. eyvaaaahhhh diyorum kendime. baş dönmelerimin nedeni anlaşıldı...

ya bugün tuhaf şekilde istekliyim nisan mayıs kız diyor çinci am
ayy ne güzel ya Maşallah iki kız kardeş topikte... çok imrendim şuan. benimde kız kardeşim var 31 yaşında benden 2 yaş küçük. Fakat down sendromlu. Evimizin neşeşi canımız bizim. Rabbim kardeşine de tez zamanda bir kız nasip etsin cnm. Onu da topiğmize bekleriz..

Cnm 8 haftada kalp atimi duyuluyo.7 de kese haydi haydi gorunur.suan kacinci haftada oluyosun.m6.haftada gorunmesi lazim

Kızlar tuhaf bir şekilde denemeye başlamak istiyorum ya dürtüyor sanki birşey beni sizde de öyle mi? çinci amcalar nisan mayısta kız diyor. acaba nisan ve mayısta da bir deneme yapsam mı ne dersiniz? Gerçi daha ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama...

Can'ım bende pembe kırmızı renklerine bayılırım kendim süsü oüsü çok severim bide çok çazgır bi yapım var kızıma zarar vermeye çalışanın Çan'ına okurum biraz çok konuşuyorum

Cnm 8 haftada kalp atimi duyuluyo.7 de kese haydi haydi gorunur.suan kacinci haftada oluyosun.m6.haftada gorunmesi lazim
Canım ben devlet hastanesi. Gittim evlendiğinizden beri borç ödüyorum bu ay son bitti biray idare edip artık herşeyi özelden halletcm doktor ilgilenmedi pek bakmadı yarın kaç haftalık öğrencem sanırım ilk yaptığım ilişkiden hamile kaldım 5.200 çıktı değer beş altı haftalık gibi görünüyor nette öle çıkıyor

Ya dovnu hep küçükler de gördüm büyük tek tük gormuslugum var genelde 10 yaşına kadar ölür diyor drlar ama Rabbim den başka kimse bilemez kimin ne kadar yaşadığını çok zor ama onlarda rabbimin bi imtihani işte Rabbim aileninde yardımcısı olsun engelli buyutmek normal cocuklara göre daha bi zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…