Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372

o yüzden bana ideal kaynana diyorlar :)
sakin bir yapım var. insanları kırmaktan çekinirim hatta korkarım. bende kokoshluğu severim ama aşırı olmayacak tabi ki.

o yüzden bana ideal kaynana diyorlar :)
sakin bir yapım var. insanları kırmaktan çekinirim hatta korkarım. bende kokoshluğu severim ama aşırı olmayacak tabi ki.
Kızın olur senin çok var öyle ikiden sonra kızı olan kızlarının koruyucuları abileri o yüzden sen sakinsin

Sen daha iyi bilirsin canım getirmesine getircen onun için geç kalma derim ben

Rabbimin ol dediği olur şu Ovi testlerinede boşa para vermeyin derim sık ilişki ve bol dua bence olacağı varsa kaderimizde varsa olur zaten

Cnm en azindan gozluk al bilgisayar basindayken tak ilerlemesin

Kızın olur senin çok var öyle ikiden sonra kızı olan kızlarının koruyucuları abileri o yüzden sen sakinsin
DİYOSUUUUNNNN
Vallaha yapacağız artık canım inşAllah kızım olur çok arzuluyorum inan hep kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Bu duygumu törpülemeye çalışıyorum. 2. oğlumda dr 13 haftalıkken kız dedi. 17. haftada erkek dedi tabi ben 4 hafta bi mutluluk yaşadım. Çok şükür kız güzeli oğum oldu. Belki arkası kız ondan belki de kendimi öyle kandırıyorum. Artık hakkımızda hayırlısı. Bütün tezleri birleştirip bi deneme yapacağım bakalım neler olacak...

Canlarim oglumun dogum gunu telasi..yeni evin hayirli olsuna gelenleri..buaralar okadar zor okuyorum ki..yorum yapamadigim arkadaslar sakin yanlis anlamayin zaman sikintisindan.opyrm hepinizi
yeni ev mi aldınız canım. Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin inşAllah. yeni eve yeni bir üye ster tabi. bizde evi aldığımızda 2. yaptık. bu arada bende ufaklığa doğum günü yapacağım ama yarı dualı yarı partili. parti de ailenin çocuklarına. bir kafam toplanmıyor ki kendimi ona veremiyorum.

Can'ım benim ikinci kıza hep kız dediği halde içimde bi umut vardı ama taktir Allah'ın

şimdi kafamda nisan ayı için oluşturduğum plan şöyle oldu şu anda.

1-ovulasyon testi ile takip
2-adetten sonra 8. günde ilişkiye başlanacak.
3- ilişkiden yarım saat önce 1 lt suya 1 tatlı kaşığı sirke ile vajinal duş yapılacak.
4-ilişki derin olmayacak.
5-ilişkiden sonra sola yatılacak.
6-hergün ilişki olacak.
7-her ilişki öncesi Ali imran suresi okunacak. dua edilecek.
8-hergün bolca süt yoğurt sebze ve dondurma tüketilecek.

sizce yeterli mi acaba? başka ne uygulanır ki? aa bir de yumurtlama gününden tereddüt ettiğim gün ilk ilişki korunarak ikinci korunmasız olsa iyi olur ikna edebilirsem kocişi.

Görelim Mevlam Neyler Neylerse Güzel Eyler

Hakk şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Arif anı seyreyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Sen Hakka tevekkül kıl
Teslim ol da rahat bul
Her işine razı ol
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Deme niçin şu şöyle
Yerindedir ol öyle
Bak sonunu seyreyle
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Her işleri fâyiktır
Birbirine layıktır
Neylerse muvâfıktır
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Bir işi murad etme
Olduysa inat etme
Haktandır o, redetme
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Hiç kimseye hor bakma
İncitme, gönül yıkma
Sen, nefsine yan çıkma
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…