- 26 Şubat 2017
- 225
- 386
- 18
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.321
Kızlar kızlarınıza hayırlı bir şekilde kavuşmanız için dua topiğime beklerim[/QUOTE
Başlaaaa başlaaaa bak kafanda niyet varsa ha er ha geç biran önce bence başla ztn hemen hamile kalınmıyor insan strese giriyor bide nekadar takip edersen et her ay aynı zamanda çatlamıyo bu yumurtaKızlar tuhaf bir şekilde denemeye başlamak istiyorum ya dürtüyor sanki birşey beni sizde de öyle mi? çinci amcalar nisan mayısta kız diyor. acaba nisan ve mayısta da bir deneme yapsam mı ne dersiniz? Gerçi daha ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama...
o yüzden bana ideal kaynana diyorlar :)Can'ım bende pembe kırmızı renklerine bayılırım kendim süsü oüsü çok severim bide çok çazgır bi yapım var kızıma zarar vermeye çalışanın Çan'ına okurum biraz çok konuşuyorum
Kızın olur senin çok var öyle ikiden sonra kızı olano yüzden bana ideal kaynana diyorlar :)
sakin bir yapım var. insanları kırmaktan çekinirim hatta korkarım. bende kokoshluğu severim ama aşırı olmayacak tabi ki.
Sen daha iyi bilirsin canımKızlar tuhaf bir şekilde denemeye başlamak istiyorum ya dürtüyor sanki birşey beni sizde de öyle mi? çinci amcalar nisan mayısta kız diyor. acaba nisan ve mayısta da bir deneme yapsam mı ne dersiniz? Gerçi daha ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum ama...
Cnm en azindan gozluk al bilgisayar basindayken tak ilerlemesinvallaha gözlerim iyice bozuldu. ben bitiğim okeye dönüyorum resmen. gözümde astikmat var. numara ilerlemiş değildi ama dr eğer gözlük kullanmazsan çok çabuk ilerler demişti. şimdi bilgisayara bakarken resmen kısıp bakıyorum uzaktan görmüyorum. eyvaaaahhhh diyorum kendime. baş dönmelerimin nedeni anlaşıldı...
Iste tek korkum bu..oyuzden 6 aylik bi izleme lazim cnmYani mesela silik çıktı bugün ilişki yasiyosun ve yarın aniden koyulasti ve Ogün çatladi e o zaman 24 saatlik iliskiyle yine erkek tutar yani ne bilim anlamadim bu Ovi islerini
DİYOSUUUUNNNNKızın olur senin çok var öyle ikiden sonra kızı olankızlarının koruyucuları abileri o yüzden sen sakinsin
valla bazen bende böyle düşünüyorumYani mesela silik çıktı bugün ilişki yasiyosun ve yarın aniden koyulasti ve Ogün çatladi e o zaman 24 saatlik iliskiyle yine erkek tutar yani ne bilim anlamadim bu Ovi islerini
yeni ev mi aldınız canım. Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin inşAllah. yeni eve yeni bir üye ster tabi. bizde evi aldığımızda 2. yaptık. bu arada bende ufaklığa doğum günü yapacağım ama yarı dualı yarı partili. parti de ailenin çocuklarına. bir kafam toplanmıyor ki kendimi ona veremiyorum.Canlarim oglumun dogum gunu telasi..yeni evin hayirli olsuna gelenleri..buaralar okadar zor okuyorum ki..yorum yapamadigim arkadaslar sakin yanlis anlamayin zaman sikintisindan.opyrm hepinizi
artık gittiği yere kadar canım. bir ara göz doktoruna gideceğim. gözlüğüm var ama kimbvilir hangi köşeye attım.Cnm en azindan gozluk al bilgisayar basindayken tak ilerlemesin
aaa sana yazınca aklıma geldi yeri aldım taktım bir de uv ışıklarından koruyuculu pek iyi oldu cnm. Allah razı olsun. Cevap vermen yazıma bak neye vesile oldu.Cnm en azindan gozluk al bilgisayar basindayken tak ilerlemesin
haklısın cnm geç kalmamak lazım yaş geçiyor vakit geçiyor yarınımız belli değil. Rabbim hayırlı yazılar yazsın İnşallah.Sen daha iyi bilirsin canımgetirmesine getircen onun için geç kalma derim ben
DİYOSUUUUNNNN
Vallaha yapacağız artık canım inşAllah kızım olur çok arzuluyorum inan hep kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Bu duygumu törpülemeye çalışıyorum. 2. oğlumda dr 13 haftalıkken kız dedi. 17. haftada erkek dedi tabi ben 4 hafta bi mutluluk yaşadım. Çok şükür kız güzeli oğum oldu. Belki arkası kız ondan belki de kendimi öyle kandırıyorum. Artık hakkımızda hayırlısı. Bütün tezleri birleştirip bi deneme yapacağım bakalım neler olacak...
Tabi ki canım. Rabbim neylerse güzel eyler...Can'ım benim ikinci kıza hep kız dediği halde içimde bi umut vardı ama taktir Allah'ın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?