Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bursalim 123 canım nasılsın? Testler ne durumda canım? koyuaşma yok mu hala?
ya canım birşey soracağım. sende 4 saat mi bekliyordun susuz test için. Ya nasıl dayaıyorsun?o
ben iki saat susuz duramadım butun gun ya deli olacağım valla. tam bir saat geçti derken birden unutup su içiyorum. Vallaha bir test yapamadım sabahta 1 saat susuzlukla yaptım o da su içtim eyvah dedim hemen testi yaptım. baya silik çıktı mesela.

Canim link nasil atiliyor acaba yapmaya calistimda olmadi

kızlar bu ovulasyon testlerının susuz kalmadan yapılanı var mı acaba yaaa... ben susuz duramıyorumm yapamıyorum vallaha testleri yahuu

Canim bi korunup bi korunmama olayı çok zor kaldiramiyo adamlar ben 5 gün boyunca hergün yaptım adam iligimi kuruttun yeter dedi hala kaçıyo benden

Engelli değil, +1 kromozom..Benden +1
Ne mutlu ki dahiler

Canlarim oglumun dogum gunu telasi..yeni evin hayirli olsuna gelenleri..buaralar okadar zor okuyorum ki..yorum yapamadigim arkadaslar sakin yanlis anlamayin zaman sikintisindan.opyrm hepinizi
Aaa canım hayırlı olsun evin inşallah kendinindir.oglusununda yeni yaşı şimdiden sağlık huzur getirsin.nice yıllara

L LoveMuffin canim nasilsin??
Sende uzun arastirmalar ve ugraslar sonu kizi bulanlardansin. Neler yapmistin kuzum bilgilendir bizide :)
Canım merhaba iyiyim çok şükür 7. ayımızı bitirmek üzereyiz kızımla.. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu konuyu ilk defa görüyorum bilsem daha önce yazardım.. Benim yaptıklarım şöyle;
En önemli iki şey şunlardı;
Bir kere benim konumda verdiğim eski çin takvimine güvenmek.. Eğer benimkinde ve diğerinde de kıza denk gelen ayı tutturursanız çok iyi olur ama lütfen yaşınızı tam ve doğru hesaplayın.
İkinci en önemli şey yumurtlamadan tam 3 gün önce ilişki oldu. Ovulasyon testinde koyu çizgiyi görmeden hemen önceki gündü..
Bunun dışında alkali deil asidik beslenmeye dikkat ettim 2 ay öncesinden başlayarak. Tuz, muz ve balık tüketmedim.. bunlar erkek isteyenler için öneriliyor çünkü.
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah

evet işte ona bi çözüm olsa. gerçi çift ilişkiyi her zaman değil de ovulasyondan korktuğum anda olsa kafii
Canım o kısmı anlamadım yumurtlama zamanımı çift ilişki..Nasıldı o tam hatırlayamadım.ilk dışarı ikinci içeri bosalmami yani içe dediğim vajina derini olmadan

Üçüncü gün mu ovu testinde koyuluğu görmeden önceki gun yani bıraktığın gün yumurtlamadan bir gün önceki gün muydu

yoo down sendromlularda iyi bakıldığı müddetçe 70-80 yaşına kadar yaşayan çok fazla. Kardeşim normal insandan daha normal diyebilirim. özel okulu var okuma yazma hatta direksiyon eğitimi bile var. mutfakta bir sarma sara ben yapamam öylesini ki aşçılık eğitimi var. benden daha derli topludur. ütü çamaşır bulaşık ve kendi kişisel temizliğini bile yapıyor. kısacası bizden +1 fazlalar yani. ve içlerinde o kadar temiz duygular barındırıyorlar ki. ben iki oğlumda da yaptırmadım mesela ikili test. doktorum yapılmalı dedi her ikisinde de aynı doktordu zaten. ben yaptırmadım. olsaydı da baş tacım olurdu.

Canım o kısmı anlamadım yumurtlama zamanımı çift ilişki..Nasıldı o tam hatırlayamadım.ilk dışarı ikinci içeri bosalmami yani içe dediğim vajina derini olmadan
aynen canım. şöyle mesela acaba çizgi yarın koyulaşır mı dedin mesela. acaba düşüncesi olduğu gün iki dışarı bir içeri. yada bir dışarı bir içeri de olabilir. risksiz olur gibi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…