- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.341
Canim link nasil atiliyor acaba yapmaya calistimda olmadiGörelim Mevlam Neyler Neylerse Güzel Eyler
Hakk şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Arif anı seyreyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Sen Hakka tevekkül kıl
Teslim ol da rahat bul
Her işine razı ol
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Deme niçin şu şöyle
Yerindedir ol öyle
Bak sonunu seyreyle
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Her işleri fâyiktır
Birbirine layıktır
Neylerse muvâfıktır
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Bir işi murad etme
Olduysa inat etme
Haktandır o, redetme
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Hiç kimseye hor bakma
İncitme, gönül yıkma
Sen, nefsine yan çıkma
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
sayfanın url sini al cnm buraya kopyala.Canim link nasil atiliyor acaba yapmaya calistimda olmadi
beni sayfanda etiketle ben link atarımCanim link nasil atiliyor acaba yapmaya calistimda olmadi
Canim bi korunup bi korunmama olayı çok zor kaldiramiyo adamlar ben 5 gün boyunca hergün yaptım adam iligimi kuruttun yeter dedişimdi kafamda nisan ayı için oluşturduğum plan şöyle oldu şu anda.
1-ovulasyon testi ile takip
2-adetten sonra 8. günde ilişkiye başlanacak.
3- ilişkiden yarım saat önce 1 lt suya 1 tatlı kaşığı sirke ile vajinal duş yapılacak.
4-ilişki derin olmayacak.
5-ilişkiden sonra sola yatılacak.
6-hergün ilişki olacak.
7-her ilişki öncesi Ali imran suresi okunacak. dua edilecek.
8-hergün bolca süt yoğurt sebze ve dondurma tüketilecek.
sizce yeterli mi acaba? başka ne uygulanır ki? aa bir de yumurtlama gününden tereddüt ettiğim gün ilk ilişki korunarak ikinci korunmasız olsa iyi olur ikna edebilirsem kocişi.
Canim bi korunup bi korunmama olayı çok zor kaldiramiyo adamlar ben 5 gün boyunca hergün yaptım adam iligimi kuruttun yeter dedihala kaçıyo benden
Öyle de spermler çok güçlü olur canımişte onun için de keçiboynuzu özü vereyim diyorum ama bu sefer de erkek spermleri çoğaltırım korkusu var..
Engelli değil, +1 kromozom..Benden +1Ya dovnu hep küçükler de gördüm büyük tek tük gormuslugum var genelde 10 yaşına kadar ölür diyor drlar ama Rabbim den başka kimse bilemez kimin ne kadar yaşadığını çok zor ama onlarda rabbimin bi imtihani işte Rabbim aileninde yardımcısı olsun engelli buyutmek normal cocuklara göre daha bi zor
Canım onu genelde erkek bebek için duydum.dedigin doğru bencedeişte onun için de keçiboynuzu özü vereyim diyorum ama bu sefer de erkek spermleri çoğaltırım korkusu var..
Evet öyle insanlardan daha zekiler ozellikle aralarinda üstün duzeyde zekalilar varEngelli değil, +1 kromozom..Benden +1
Ne mutlu ki dahiler
Aaa canım hayırlı olsun evin inşallah kendinindir.oglusununda yeni yaşı şimdiden sağlık huzur getirsin.nice yıllaraCanlarim oglumun dogum gunu telasi..yeni evin hayirli olsuna gelenleri..buaralar okadar zor okuyorum ki..yorum yapamadigim arkadaslar sakin yanlis anlamayin zaman sikintisindan.opyrm hepinizi
evet işte ona bi çözüm olsa. gerçi çift ilişkiyi her zaman değil de ovulasyondan korktuğum anda olsa kafiiÖyle de spermler çok güçlü olur canım
Canım merhaba iyiyim çok şükür 7. ayımızı bitirmek üzereyiz kızımla.. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu konuyu ilk defa görüyorum bilsem daha önce yazardım.. Benim yaptıklarım şöyle;L LoveMuffin canim nasilsin??
Sende uzun arastirmalar ve ugraslar sonu kizi bulanlardansin. Neler yapmistin kuzum bilgilendir bizide :)
Canım o kısmı anlamadım yumurtlama zamanımı çift ilişki..Nasıldı o tam hatırlayamadım.ilk dışarı ikinci içeri bosalmami yani içe dediğim vajina derini olmadanevet işte ona bi çözüm olsa. gerçi çift ilişkiyi her zaman değil de ovulasyondan korktuğum anda olsa kafii
Üçüncü gün mu ovu testinde koyuluğu görmeden önceki gun yani bıraktığın gün yumurtlamadan bir gün önceki gün muyduCanım merhaba iyiyim çok şükür 7. ayımızı bitirmek üzereyiz kızımla.. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu konuyu ilk defa görüyorum bilsem daha önce yazardım.. Benim yaptıklarım şöyle;
En önemli iki şey şunlardı;
Bir kere benim konumda verdiğim eski çin takvimine güvenmek.. Eğer benimkinde ve diğerinde de kıza denk gelen ayı tutturursanız çok iyi olur ama lütfen yaşınızı tam ve doğru hesaplayın.
İkinci en önemli şey yumurtlamadan tam 3 gün önce ilişki oldu. Ovulasyon testinde koyu çizgiyi görmeden hemen önceki gündü..
Bunun dışında alkali deil asidik beslenmeye dikkat ettim 2 ay öncesinden başlayarak. Tuz, muz ve balık tüketmedim.. bunlar erkek isteyenler için öneriliyor çünkü.
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah
yoo down sendromlularda iyi bakıldığı müddetçe 70-80 yaşına kadar yaşayan çok fazla. Kardeşim normal insandan daha normal diyebilirim. özel okulu var okuma yazma hatta direksiyon eğitimi bile var. mutfakta bir sarma sara ben yapamam öylesini ki aşçılık eğitimi var. benden daha derli topludur. ütü çamaşır bulaşık ve kendi kişisel temizliğini bile yapıyor. kısacası bizden +1 fazlalar yani. ve içlerinde o kadar temiz duygular barındırıyorlar ki. ben iki oğlumda da yaptırmadım mesela ikili test. doktorum yapılmalı dedi her ikisinde de aynı doktordu zaten. ben yaptırmadım. olsaydı da baş tacım olurdu.Ya dovnu hep küçükler de gördüm büyük tek tük gormuslugum var genelde 10 yaşına kadar ölür diyor drlar ama Rabbim den başka kimse bilemez kimin ne kadar yaşadığını çok zor ama onlarda rabbimin bi imtihani işte Rabbim aileninde yardımcısı olsun engelli buyutmek normal cocuklara göre daha bi zor
aynen canım. şöyle mesela acaba çizgi yarın koyulaşır mı dedin mesela. acaba düşüncesi olduğu gün iki dışarı bir içeri. yada bir dışarı bir içeri de olabilir. risksiz olur gibi yaniCanım o kısmı anlamadım yumurtlama zamanımı çift ilişki..Nasıldı o tam hatırlayamadım.ilk dışarı ikinci içeri bosalmami yani içe dediğim vajina derini olmadan
Engelli değil, +1 kromozom..Benden +1
Ne mutlu ki dahiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?