Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Merhaba canım, Rabbim sağlıkla kavuştursun kızına inşAllah. İlk bebeğin mi? Ne güzel bir duygu Rabbim bizede tattırsın tez zamanda inşAllah. eski çin takvimi dediğin bizim bildiğimiz çin takvimi canım? peki ovu testte koyulaşacağını nereden biliyordun takip yaptın mı?

Cok sagol canim benim cok memnun oldum bilgilerin icin. Insallah sagkikla alirsin Kizini kucagina. Kuzum sana zahmet olmazsa o cin takvimini burdada paylasirmisin cünkü o farkliydi sanki nettekilerden Whiteandblue arkadasimizda ilk sayfaya koyar herkes faydalanir. Saglicakla kal arada ugra burayada bilgilerine ihtiyacimiz var

Selam kızlar bugun dr kontrolum vardı gıttım bebisi gordum. Doktor dıger aya dedı cınsıyet ıcın hıc bısey demedı bellı olmaz sımdı dedı. Sıze atıyorum ultrason fotosunu bır bakın ıstedım. Oglum var kızım olmasını ısterım. :)

(Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor.
alıntı

dini bir sitede yazıyordu..

resme bakınca çıtı pıtı kız gbi geldi teorilerden anlamam ama gönlümden kız geçti canım. Rabbim gönlüne göre versin. bir çalışma oldu mu kız için akışına mı bıraktın?

resme bakınca çıtı pıtı kız gbi geldi teorilerden anlamam ama gönlümden kız geçti canım. Rabbim gönlüne göre versin. bir çalışma oldu mu kız için akışına mı bıraktın?
İnsallah tatlım ya :) 3 yıldır korunuyoduk bı denıyelım dedık ve o ay tuttu :) hayırlısı olsun ınsallah

Iyiyim canı m sen nasılsın benim testlerde hala bi koyulasma yok moralim bozuluyo ama yapacak bi şeyde yok evet canim ben 4 saat şu içmeden duruyorum doğru sonuç versin diye gene de p ozitifi göremedim oruç tutuyormuş gibi düşün ben acaba yumurtlamiyorummu

ya cnm ıkı saat susuz dursan daha ıyı olmaz mı bır de oyle dene cok mu susuz duruyorsun acaba yaa..
vallaha ben ımkansızz duramıyorumm bak 10 dk sonra test yapıcam musluga agzımı dayıycam o derece susadım yaaaaa fena oluyorum sususzzz

yumurtluyorsundur cnm belkı gec yumurtluyorsun testlerın resmını gondersene cnm bakalım

ben şimdi gider test yapar boll da su içer gelir. bugün çok takıldım burda kimse yoktu ya yarın takılmam herkes burda olur.

9aylik bir oğluşum var. Polikistik over oldugum icin 2seneye yakin tedavi gordum ve Allahin hediyesi oglum geldi. Rabbim hayirli zamanda bir de kız evladi tattirsin bana ve hepimize hayırlısıyla insallah. Ben de 3 ay sonra ikimci bebek calismalarina baslamak istiyorum. Adetim duzensiz oldugu icin yumurta takibi filan yapmam imkansiz benim sanırım :) benim gibi olanlar icin var mi baska öneri

Merhaba canım. Rabbim sağlıklı saliha bir kız evlat nasip etsin inşallah.
Benim de adetim düzensiz. pko değilim ama rahim tersliğim var. bende takip etmek istiyorum çünküğ bir ay 30 günde bir ay 35 günde adet oluyorum. takiple tahmini bir yumurtlama günü saptayıp ona göre çalışmalara başlamak niyetim. birkaç ay takip etmekte fayda var cnm. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…