- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.361
işte test faydaları... valla gec de yumurtluyor olabilirsin canım. yaşadığın belirtiler yumurtlama belirtisi de olabilir.Canım biraz önce yine yumurtalama akıntısı gibi bişey geldi azbisey sence ben daha yumurtlamadimmiki
Merhaba canım, Rabbim sağlıkla kavuştursun kızına inşAllah. İlk bebeğin mi? Ne güzel bir duygu Rabbim bizede tattırsın tez zamanda inşAllah. eski çin takvimi dediğin bizim bildiğimiz çin takvimi canım? peki ovu testte koyulaşacağını nereden biliyordun takip yaptın mı?Canım merhaba iyiyim çok şükür 7. ayımızı bitirmek üzereyiz kızımla.. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu konuyu ilk defa görüyorum bilsem daha önce yazardım.. Benim yaptıklarım şöyle;
En önemli iki şey şunlardı;
Bir kere benim konumda verdiğim eski çin takvimine güvenmek.. Eğer benimkinde ve diğerinde de kıza denk gelen ayı tutturursanız çok iyi olur ama lütfen yaşınızı tam ve doğru hesaplayın.
İkinci en önemli şey yumurtlamadan tam 3 gün önce ilişki oldu. Ovulasyon testinde koyu çizgiyi görmeden hemen önceki gündü..
Bunun dışında alkali deil asidik beslenmeye dikkat ettim 2 ay öncesinden başlayarak. Tuz, muz ve balık tüketmedim.. bunlar erkek isteyenler için öneriliyor çünkü.
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah
Cok sagol canim benim cok memnun oldum bilgilerin icin. Insallah sagkikla alirsin Kizini kucagina. Kuzum sana zahmet olmazsa o cin takvimini burdada paylasirmisin cünkü o farkliydi sanki nettekilerdenCanım merhaba iyiyim çok şükür 7. ayımızı bitirmek üzereyiz kızımla.. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu konuyu ilk defa görüyorum bilsem daha önce yazardım.. Benim yaptıklarım şöyle;
En önemli iki şey şunlardı;
Bir kere benim konumda verdiğim eski çin takvimine güvenmek.. Eğer benimkinde ve diğerinde de kıza denk gelen ayı tutturursanız çok iyi olur ama lütfen yaşınızı tam ve doğru hesaplayın.
İkinci en önemli şey yumurtlamadan tam 3 gün önce ilişki oldu. Ovulasyon testinde koyu çizgiyi görmeden hemen önceki gündü..
Bunun dışında alkali deil asidik beslenmeye dikkat ettim 2 ay öncesinden başlayarak. Tuz, muz ve balık tüketmedim.. bunlar erkek isteyenler için öneriliyor çünkü.
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah
resme bakınca çıtı pıtı kız gbi geldi teorilerden anlamam ama gönlümden kız geçti canım. Rabbim gönlüne göre versin. bir çalışma oldu mu kız için akışına mı bıraktın?Selam kızlar bugun dr kontrolum vardı gıttım bebisi gordum. Doktor dıger aya dedı cınsıyet ıcın hıc bısey demedı bellı olmaz sımdı dedı. Sıze atıyorum ultrason fotosunu bır bakın ıstedım. Oglum var kızım olmasını ısterım. :) Eki Görüntüle 1971966
İnsallah tatlım ya :) 3 yıldır korunuyoduk bı denıyelım dedık ve o ay tuttu :) hayırlısı olsun ınsallahresme bakınca çıtı pıtı kız gbi geldi teorilerden anlamam ama gönlümden kız geçti canım. Rabbim gönlüne göre versin. bir çalışma oldu mu kız için akışına mı bıraktın?
Amin canım inşallah. peki hangi günler ilişki oldu sık ilişki mi oldu?İnsallah tatlım ya :) 3 yıldır korunuyoduk bı denıyelım dedık ve o ay tuttu :) hayırlısı olsun ınsallah
Yumurtlama gunumu takıp ettım o gunler oldu.Amin canım inşallah. peki hangi günler ilişki oldu sık ilişki mi oldu?
Iyiyim canı m sen nasılsın benim testlerde hala bi koyulasma yok moralim bozuluyo ama yapacak bi şeyde yok evet canim ben 4 saat şu içmeden duruyorum doğru sonuç versin diye gene de p ozitifi göremedim oruç tutuyormuş gibi düşün ben acaba yumurtlamiyorummuBursalim 123 canım nasılsın? Testler ne durumda canım? koyuaşma yok mu hala?
ya canım birşey soracağım. sende 4 saat mi bekliyordun susuz test için. Ya nasıl dayaıyorsun?o
ben iki saat susuz duramadım butun gun ya deli olacağım valla. tam bir saat geçti derken birden unutup su içiyorum. Vallaha bir test yapamadım sabahta 1 saat susuzlukla yaptım o da su içtim eyvah dedim hemen testi yaptım. baya silik çıktı mesela.
yumurtlama gunu mu ılışkı oldu canım?Yumurtlama gunumu takıp ettım o gunler oldu.
ya cnm ıkı saat susuz dursan daha ıyı olmaz mı bır de oyle dene cok mu susuz duruyorsun acaba yaa..Iyiyim canı m sen nasılsın benim testlerde hala bi koyulasma yok moralim bozuluyo ama yapacak bi şeyde yok evet canim ben 4 saat şu içmeden duruyorum doğru sonuç versin diye gene de p ozitifi göremedim oruç tutuyormuş gibi düşün ben acaba yumurtlamiyorummu
Evet canım o gun olduyumurtlama gunu mu ılışkı oldu canım?
yumurtluyorsundur cnm belkı gec yumurtluyorsun testlerın resmını gondersene cnm bakalımIyiyim canı m sen nasılsın benim testlerde hala bi koyulasma yok moralim bozuluyo ama yapacak bi şeyde yok evet canim ben 4 saat şu içmeden duruyorum doğru sonuç versin diye gene de p ozitifi göremedim oruç tutuyormuş gibi düşün ben acaba yumurtlamiyorummu
yumurtlama gunu erkek ıcın calışılıyor canım ama hakkında hayırlısı olsun ınsAllahEvet canım o gun oldu
Merhaba canım. Rabbim sağlıklı saliha bir kız evlat nasip etsin inşallah.9aylik bir oğluşum var. Polikistik over oldugum icin 2seneye yakin tedavi gordum ve Allahin hediyesi oglum geldi. Rabbim hayirli zamanda bir de kız evladi tattirsin bana ve hepimize hayırlısıyla insallah. Ben de 3 ay sonra ikimci bebek calismalarina baslamak istiyorum. Adetim duzensiz oldugu icin yumurta takibi filan yapmam imkansiz benim sanırım :) benim gibi olanlar icin var mi baska öneri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?