Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
bu arada pko lu birçok arkadaşım soğan kürü ile hamile kaldı denedin mi duydun mu bilmiyorum cnm.

Iki saatte denedim oyle de yaptım ama bir türlü olmadı ya bende bir sorun var ya testlerde hiç koyulasmada yok niye böyle oldu anlamıyorum

bu arada pko lu birçok arkadaşım soğan kürü ile hamile kaldı denedin mi duydun mu bilmiyorum cnm.

Amin insallah canim sagol cevap verdigin icin. Sogan kürü ictim ama bende hic ise yaramadi. Ben kendi kendime adet gordugum zaman sukrediyorum gec bile olsa cunku onceden ilacsiz 6 ay adet gormedigim oluyordu...

Hayırlısı olsun hepimiz icin :)

Allah razi olsun cnm sagolasin..evet 1 ay oldu tasindik.cevredekiler evet hep oyle diyor yeni eve bebek lazim diye:)) bizde aile eşrafıyla yaptik..kardesler dedeler..senin kuzunun nezaman cnm..

Allah razi olsun cnm sagolasin..evet 1 ay oldu tasindik.cevredekiler evet hep oyle diyor yeni eve bebek lazim diye:)) bizde aile eşrafıyla yaptik..kardesler dedeler..senin kuzunun nezaman cnm..
Aslinda ocak 23 de idi. Ama hastalik okul kis soguk akrabalar uzakta gelmeleri zor olur diye erteledim

Kizlar okadar cok mesaj vardiki ancak okudum .. valla hangilerine cevap veya yorum yazacagimi sasirdim
masaAllah yine yeni katilanlar olmus ne guzel bizlerle bilgi ve tecrubelerini paylasan arkadaslara cok tesekkurler ..

Aaa canım hayırlı olsun evin inşallah kendinindir.oglusununda yeni yaşı şimdiden sağlık huzur getirsin.nice yıllara
Amin cnm sagolasin. Kendimizin evet..amin cnm aminnn.nice guzel yaşlari olsun ins.
Diger topikten hatirliyorum cnm kardesini..tek basina bile evi cekip ceviriyor demistin ne guzel masallah..bende bizlerden daha saf ve temiz olduklarini dusunuyorum

Kizlar okadar cok mesaj vardiki ancak okudum .. valla hangilerine cevap veya yorum yazacagimi sasirdim
masaAllah yine yeni katilanlar olmus ne guzel bizlerle bilgi ve tecrubelerini paylasan arkadaslara cok tesekkurler ..
Valla bu geriyi okuma olayina bi cozum bulalim. Bu yuzden anlik mesajlasmalar yapamiyoruz.

Kiyamam...bende aglarim bazen..olsada boyle tatli tatli suslesek

Tahmin edebiliyorum merak hatsafhadadir simdi..bizim diger topikte anlayan vardi ama..adini unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…