- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.381
Canim bizde katilalim insaAllah
bu arada pko lu birçok arkadaşım soğan kürü ile hamile kaldı denedin mi duydun mu bilmiyorum cnm.9aylik bir oğluşum var. Polikistik over oldugum icin 2seneye yakin tedavi gordum ve Allahin hediyesi oglum geldi. Rabbim hayirli zamanda bir de kız evladi tattirsin bana ve hepimize hayırlısıyla insallah. Ben de 3 ay sonra ikimci bebek calismalarina baslamak istiyorum. Adetim duzensiz oldugu icin yumurta takibi filan yapmam imkansiz benim sanırım :) benim gibi olanlar icin var mi baska öneri
Iki saatte denedim oyle de yaptım ama bir türlü olmadı ya bende bir sorun var ya testlerde hiç koyulasmada yok niye böyle oldu anlamıyorumya cnm ıkı saat susuz dursan daha ıyı olmaz mı bır de oyle dene cok mu susuz duruyorsun acaba yaa..
vallaha ben ımkansızz duramıyorumm bak 10 dk sonra test yapıcam musluga agzımı dayıycam o derece susadım yaaaaa fena oluyorum sususzzz
bu arada pko lu birçok arkadaşım soğan kürü ile hamile kaldı denedin mi duydun mu bilmiyorum cnm.
Amin canim insAllah..Amin insallah canim sagol cevap verdigin icin. Sogan kürü ictim ama bende hic ise yaramadi. Ben kendi kendime adet gordugum zaman sukrediyorum gec bile olsa cunku onceden ilacsiz 6 ay adet gormedigim oluyordu...
Hayırlısı olsun hepimiz icin :)
Allah razi olsun cnm sagolasin..evet 1 ay oldu tasindik.cevredekiler evet hep oyle diyor yeni eve bebek lazim diye:)) bizde aile eşrafıyla yaptik..kardesler dedeler..senin kuzunun nezaman cnm..yeni ev mi aldınız canım. Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin inşAllah. yeni eve yeni bir üye ster tabi. bizde evi aldığımızda 2. yaptık. bu arada bende ufaklığa doğum günü yapacağım ama yarı dualı yarı partili. parti de ailenin çocuklarına. bir kafam toplanmıyor ki kendimi ona veremiyorum.
Cnm benim sevindim :))sendede Allah razı olsunaaa sana yazınca aklıma geldi yeri aldım taktım bir de uv ışıklarından koruyuculu pek iyi oldu cnm. Allah razı olsun. Cevap vermen yazıma bak neye vesile oldu.
Gercekten orucken dayaniyorum da simdi dayanamiyorum..yiyip icince susatiyor cnm..kızlar bu ovulasyon testlerının susuz kalmadan yapılanı var mı acaba yaaa... ben susuz duramıyorumm yapamıyorum vallaha testleri yahuu
Canim bazen eger dogru ise yumurtlama olmuyormus belki oyle bi ayada denk gelmis olabilirsin.Iki saatte denedim oyle de yaptım ama bir türlü olmadı ya bende bir sorun var ya testlerde hiç koyulasmada yok niye böyle oldu anlamıyorum
Cnm sen test yapmiyosun degilmi..testte cikardiCanım biraz önce yine yumurtalama akıntısı gibi bişey geldi azbisey sence ben daha yumurtlamadimmiki
Aslinda ocak 23 de idi. Ama hastalik okul kis soguk akrabalar uzakta gelmeleri zor olur diye erteledimAllah razi olsun cnm sagolasin..evet 1 ay oldu tasindik.cevredekiler evet hep oyle diyor yeni eve bebek lazim diye:)) bizde aile eşrafıyla yaptik..kardesler dedeler..senin kuzunun nezaman cnm..
Amin cnm sagolasin. Kendimizin evet..amin cnm aminnn.nice guzel yaşlari olsun ins.Aaa canım hayırlı olsun evin inşallah kendinindir.oglusununda yeni yaşı şimdiden sağlık huzur getirsin.nice yıllara
Amin cnm sagolasin. Kendimizin evet..amin cnm aminnn.nice guzel yaşlari olsun ins.Aaa canım hayırlı olsun evin inşallah kendinindir.oglusununda yeni yaşı şimdiden sağlık huzur getirsin.nice yıllara
Diger topikten hatirliyorum cnm kardesini..tek basina bile evi cekip ceviriyor demistin ne guzel masallah..bende bizlerden daha saf ve temiz olduklarini dusunuyorumyoo down sendromlularda iyi bakıldığı müddetçe 70-80 yaşına kadar yaşayan çok fazla. Kardeşim normal insandan daha normal diyebilirim. özel okulu var okuma yazma hatta direksiyon eğitimi bile var. mutfakta bir sarma sara ben yapamam öylesini ki aşçılık eğitimi var. benden daha derli topludur. ütü çamaşır bulaşık ve kendi kişisel temizliğini bile yapıyor. kısacası bizden +1 fazlalar yani. ve içlerinde o kadar temiz duygular barındırıyorlar ki. ben iki oğlumda da yaptırmadım mesela ikili test. doktorum yapılmalı dedi her ikisinde de aynı doktordu zaten. ben yaptırmadım. olsaydı da baş tacım olurdu.
Valla bu geriyi okuma olayina bi cozum bulalim. Bu yuzden anlik mesajlasmalar yapamiyoruz.Kizlar okadar cok mesaj vardiki ancak okudum.. valla hangilerine cevap veya yorum yazacagimi sasirdim
masaAllah yine yeni katilanlar olmus ne guzel bizlerle bilgi ve tecrubelerini paylasan arkadaslara cok tesekkurler ..
Kiyamam...bende aglarim bazen..olsada boyle tatli tatli suslesekFazla mı duygusal oluyorum bazen. Duygularımı kelimelere dökmek istiyorum ama sanki uygun kelime bulamıyorum. Bu resimdeki bal,güzellik,mis kokulu... keşke benim olsan. Ağlayarak koydum profil resmime seni. İnşAllah Rabbimin izniyle benim olursun.
Tahmin edebiliyorum merak hatsafhadadir simdi..bizim diger topikte anlayan vardi ama..adini unuttumSelam kızlar bugun dr kontrolum vardı gıttım bebisi gordum. Doktor dıger aya dedı cınsıyet ıcın hıc bısey demedı bellı olmaz sımdı dedı. Sıze atıyorum ultrason fotosunu bır bakın ıstedım. Oglum var kızım olmasını ısterım. :) Eki Görüntüle 1971966
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?