Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Huhuu bu ne sessizlik. Kimi is ustunde kimi yorgun.. Bende bir uykusuzluk aldi basini gidiyor. Yarina randevu aldim endokrin bolumune troitlerime baktirayim. Psikiyatriye randevu aldim doktoruma kontrolum var. Birde smear testi yaptirmistim sonucu alip dr gostereyim.

Canım bu topiği açarAk çok iyi yapmışsın inşallah bu topik hepimize şans getirsin hamile kaldığımızı cinsiyetlerin i konuştuğumuz günlerde gelecek hep birlikte burdan paylasirız birde kiz larimiź olursa mutluluktan ucariz tekrardan hayırlı olsun

Hosgeldin canimmm
İnsAllah saglikli kizlarimiza kavusuruz bizde. Sen bu ay deneyecek misin yoksa takip mi yapacaksin canim? MasaAllah senin oglanlar buyuktu baya.

Bugun bence de sanki catladi catlicak yumurta sanki risk aldim ben ya ama uyguladiklarim sunlar oncelikle sabah enam suresini Kurandan okudum bol dua ettim sonra aksamuzeri bir de ne goreyim bikac tirnagimda dunden cikardigim oje kalmis yikildim resmen cok inanarak da okumustum halbuki sonra gelelim yeme konusuna sabah kahvaltisinda peynir yedim sonra aksama kadar uc bardak sut ictim bir de iki kase yayla corbasi ve tursu. yeme konusu da onemliymis gelelim ovu testine test ikisi de ayni koyuluktaydi yarinki yaptigim testte ortaya cikacak catladi mi catlamadi mi calisma da cok derin olmadi deyim bakalim bekleyip gorecegiz 7sinde adet bitti 9unda 11inde ve bugun 13 unde deneme oldu ben pek kiz icin uygulayamadim sanirim son olarak da sabaha kadar sol tarafa yatmayi dusunuyorum

Canim.iliski sonu sirkeli su yap bari. ,1 lt suya 2 corba kasigi elma sirkesi dok karistir. Vajinal dus yap. Bu yontem de erkek spermleri oldururmus. Birde sen zevk almadin insallah

Yemek iyi olmus canim insAllah gonlundeki tutar bu ay

Kızlar selammm ancak girebildim 100'den fazla mesaj vardi onlari okudum ancak ..

Bir yerde okumustum vahinal dusu kadinin biri yapmis artik sirkeyimi fazla kacirdi bilmiyorum ama 6 ay bebegi olmamis ..

Whiteandblue canim Allah dualarinizi kabul etsin.

MasaAllah topigimiz kalabaliklasmis

Bende yarin bat olmayi bekliyorum . Benim adetlerim normalde cok duzenlidir , dogum yapali 9 ay oldugu icin yeni yeni duzene giriyor bu yuzden yum takibi uygulayip ona ggøre calismalara basliyacagim

Yum testlerini oglen ve alsam 18/20 arasi uygulama iyidir hem yarim saat gecikmeli veya erken uygulamak zarar etmez heralde..

Bende hergunumu not not tutacagim program indirdim tlfnaorada yazacagim

Teşekkürler canım bunları uyguladım inşallah olur canım

Aynen cnm olcu ve elma yada beyaz sirke olmali hatta en iyi beyaz sirke. Denemekte de fayda var. İliski sonrasi ilk ay vajinal dus yapalim bence. O ay tutmazsa onumuzdeki ay denemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…