- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Hoş bulduk canımHoşgeldin canım ben diğer gruptan defne3506..
Canım bu topiği açarAk çok iyi yapmışsın inşallah bu topik hepimize şans getirsin hamile kaldığımızı cinsiyetlerin i konuştuğumuz günlerde gelecek hep birlikte burdan paylasirız birde kiz larimiź olursa mutluluktan ucariz tekrardan hayırlı olsunHuhuu bu ne sessizlik. Kimi is ustunde kimi yorgun.. Bende bir uykusuzluk aldi basini gidiyor. Yarina randevu aldim endokrin bolumune troitlerime baktirayim. Psikiyatriye randevu aldim doktoruma kontrolum var. Birde smear testi yaptirmistim sonucu alip dr gostereyim.
Hosgeldin canimmmCanım bu topiği açarAk çok iyi yapmışsın inşallah bu topik hepimize şans getirsin hamile kaldığımızı cinsiyetlerin i konuştuğumuz günlerde gelecek hep birlikte burdan paylasirız birde kiz larimiź olursa mutluluktan ucariz tekrardan hayırlı olsun
Senin nasil gidiyor canim? İlk dogumun normal mi sezeryan mi?Hoş bulduk canım
Artik cok gecCanim bugun iliski olmamali kesmelisin pik olmus cunku.
Canim.iliski sonu sirkeli su yap bari. ,1 lt suya 2 corba kasigi elma sirkesi dok karistir. Vajinal dus yap. Bu yontem de erkek spermleri oldururmus. Birde sen zevk almadin insallahBugun bence de sanki catladi catlicak yumurta sanki risk aldim ben ya ama uyguladiklarim sunlar oncelikle sabah enam suresini Kurandan okudum bol dua ettim sonra aksamuzeri bir de ne goreyim bikac tirnagimda dunden cikardigim oje kalmis yikildim resmen cok inanarak da okumustum halbukisonra gelelim yeme konusuna sabah kahvaltisinda peynir yedim sonra aksama kadar uc bardak sut ictim bir de iki kase yayla corbasi ve tursu. yeme konusu da onemliymis gelelim ovu testine test ikisi de ayni koyuluktaydi yarinki yaptigim testte ortaya cikacak catladi mi catlamadi mi calisma da cok derin olmadi deyim bakalim bekleyip gorecegiz 7sinde adet bitti 9unda 11inde ve bugun 13 unde deneme oldu ben pek kiz icin uygulayamadim sanirim son olarak da sabaha kadar sol tarafa yatmayi dusunuyorum
Yemek iyi olmus canim insAllah gonlundeki tutar bu ayBugun bence de sanki catladi catlicak yumurta sanki risk aldim ben ya ama uyguladiklarim sunlar oncelikle sabah enam suresini Kurandan okudum bol dua ettim sonra aksamuzeri bir de ne goreyim bikac tirnagimda dunden cikardigim oje kalmis yikildim resmen cok inanarak da okumustum halbukisonra gelelim yeme konusuna sabah kahvaltisinda peynir yedim sonra aksama kadar uc bardak sut ictim bir de iki kase yayla corbasi ve tursu. yeme konusu da onemliymis gelelim ovu testine test ikisi de ayni koyuluktaydi yarinki yaptigim testte ortaya cikacak catladi mi catlamadi mi calisma da cok derin olmadi deyim bakalim bekleyip gorecegiz 7sinde adet bitti 9unda 11inde ve bugun 13 unde deneme oldu ben pek kiz icin uygulayamadim sanirim son olarak da sabaha kadar sol tarafa yatmayi dusunuyorum
Yok almadim sirke de yok evde suan yaCanim.iliski sonu sirkeli su yap bari. ,1 lt suya 2 corba kasigi elma sirkesi dok karistir. Vajinal dus yap. Bu yontem de erkek spermleri oldururmus. Birde sen zevk almadin insallah
Bu yontemi deneyip oglu olanlar olmus canim bir de yine kk da okumustumCanim.iliski sonu sirkeli su yap bari. ,1 lt suya 2 corba kasigi elma sirkesi dok karistir. Vajinal dus yap. Bu yontem de erkek spermleri oldururmus. Birde sen zevk almadin insallah
Almadiysan super canim. Valla calisma iyi bence evet ufak bi risk var ama sut ve zevk almaman derin olmayan iliski bu isi kiza surukler Rabbimin izni ile. Hakkinda hayirlisi insAllah. Yarin sabahki test ne olscak buraya atarsin cnmYok almadim sirke de yok evde suan ya
Aynen yarinki testi atarim yapincaAlmadiysan super canim. Valla calisma iyi bence evet ufak bi risk var ama sut ve zevk almaman derin olmayan iliski bu isi kiza surukler Rabbimin izni ile. Hakkinda hayirlisi insAllah. Yarin sabahki test ne olscak buraya atarsin cnm
Teşekkürler canım bunları uyguladım inşallah olur canımMerhaba canim hosgeldin
Kiz erkek farketmiyorsa bol bol iliski. Ne kdr cok iliski o kadar sperm. İliskiden hmn sonra ayaklarimizi dikiyoruz yarim saat bekliyoruz. Kalca altina yastik koyarsan iyi olur. Sonra dusta vajin yikamiyoruz ve ilik dus aliyoruz. İnsAllah bebisin gelir cnm
Aynen cnm olcu ve elma yada beyaz sirke olmali hatta en iyi beyaz sirke. Denemekte de fayda var. İliski sonrasi ilk ay vajinal dus yapalim bence. O ay tutmazsa onumuzdeki ay denemeyiz.Kızlar selammm ancak girebildim 100'den fazla mesaj vardi onlari okudum ancak ..
Bir yerde okumustum vahinal dusu kadinin biri yapmis artik sirkeyimi fazla kacirdi bilmiyorum ama 6 ay bebegi olmamis ..
Whiteandblue canim Allah dualarinizi kabul etsin.
MasaAllah topigimiz kalabaliklasmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?