- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Esin vajina disina bosaliyor elinle vajina kenarina siviyorsun. Badana boya cila sivama artik ne model dersenKızlar sıvama ne?
Canim senin testler yeni mi hic renk degismemis gibi geldi bana. Keremkucukten mi aldinKızlar benim testler,yükledim 27 subattan bu yana yaptıklarım...
2. Teneffuste canim. Plastik bardak al yanina wc de yap bence.Kizlar dersim 9 da basliyo..ve eve 13.30 da geliyorum..hadi sivi alimina bisekilde dikkat ederimde .testleri nasil yapicam onu bilmiyorum.
Yazını Yen'i gördüm kk ya Yen'i girdim çokta bilmiyorum nasıl kullanılıyor gazetede şu yazıyo dr shettlesin yöntemiymiş bir litre suya iki kaşık sirke döküp erkek spermleri etksz hale gelecekmiş tamamen zararsızmış yumurtanın yumurtalıktan çıktığı gün hariç her gün sık birliktelik olcakmışCanım küçük yazılar okunmuyor ne diyor sen yazarmisin
Merhaba canim hosgeldinArkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim daha önce korunuyordum iki aydır deniyoruz ama sonuç alamadım bir de hapla korunuyordum araştırmalarıma göre hapla korunanlarda ilk ay gebelik zor oluyormuş benimde bu ikinci ayım denememde kadınlar kulübünde ovulasyon testlerini gördüm bende aldım bugün geldi adet döngümün 13. Günü bugün ilk kez test yaptım sonuç böyle çıktı bugünü değerlendirmeli miyim? Hamiş olma şansımı arttırmak için ne gibi yollar önerirsiniz bu konularda tecrübem Yok yorumlarınız bekliyorum
Hosgeldin canimmmMerhaba kizlar..birileri kız delisi mi dediişte geldiiimm şuan hamile olan ve tekrar hamile kalmak isteyen tek kişi benm sanırım topikte....3.yolda anlaşılacağı üzere hepsi erkek...coookkkk seviyorum tatlı kuzularimi ama kızım da olsun istiyorum e bide yaş 36 olunca hemen arkasından yaptım yaptım.....
Hosgeldin canimmmMerhaba arkadaşlarWhiteandblue arkadaşıma Cok tesekkur ediyorum bu gruptan beni bilgilendirdigi için.benim de iki oğlum var,bu ay adet bitiminin 2 .Günü birliktelik oldu sadece, kiz bebek için de adetten hemen sonraki 2-3 gunde ilişkinin olması gerekiyormuş sanırım.bakalim.hakkimizda hayırlısı olsun.rabbim gönlümden geçeni biliyor ama en hayırlısı neyse olsun diorum.bu sekilde deneyip kızı olan olcak olan hamisler var mı merak ediyorum.onceki sayfaların tamamını okuyamadım.
Canim bugun iliski olmamali kesmelisin pik olmus cunku.
Saol cnm guzel gecti coluk cocuk kayivalidemdeydi. Gec geldik anca cocuklari uyut et iste. Senin nasil gecti okul? Yoruyor mu cocuklarWhiteandblue naptiniz duaniz nasil gecti?
Hosgeldin canim. Ya insan bilseydim de oyle yapsaydim diyor bazen ama biliyor musun kizlar yalbizlik cekmior da erkek cocuklara erkek kardes sart (boyle avutuyorum) o yuzden insAllah 3. Bebegin kiz olurMErhaba canım bende şuanda 2. Oğluma hamileyim bende 3. Yü şimdiden düşünüyorım allah nasip ederse bir kızım olsun çok istiyorum artık 3. De deneyeceğim bu yöntemelri inşallah
Tabi ki ederim canim. İnsAllah keseyi de gorup gelirsiniz canimmmmCanım yarın doktora gidicem bana dua et olur mu.ins herşey yolundadır ve değerim güzel artmıştırWhiteandblue
Aaa cok ilginc bu. Mantikli da. Merakla bebisinin cinsiyetini bekliyorum bence kizin olacak insAllahhYazını Yen'i gördüm kk ya Yen'i girdim çokta bilmiyorum nasıl kullanılıyor gazetede şu yazıyo dr shettlesin yöntemiymiş bir litre suya iki kaşık sirke döküp erkek spermleri etksz hale gelecekmiş tamamen zararsızmış yumurtanın yumurtalıktan çıktığı gün hariç her gün sık birliktelik olcakmış
İnşallah canım allah hayırlısı ile hepimize nasip eder inşalllah bende o yüzden sevindim valla oğluma arkadaş geliyor diye hayırlısı böyleymiş çok şükürHosgeldin canim. Ya insan bilseydim de oyle yapsaydim diyor bazen ama biliyor musun kizlar yalbizlik cekmior da erkek cocuklara erkek kardes sart (boyle avutuyorum) o yuzden insAllah 3. Bebegin kiz olur
Buyuk oglun kac yasinda canim?İnşallah canım allah hayırlısı ile hepimize nasip eder inşalllah bende o yüzden sevindim valla oğluma arkadaş geliyor diye hayırlısı böyleymiş çok şükür
İnş. Canım iyiki açtın topiği bende çok merak ediyorumda daha hamile olduğumu bile bilmiyorum sende sirke ile bi kaç ay dene baktın olmuyor sirkesiz yap bu gazete çok eski günümüze kadar geldiyse vardır bu bilginin doğruluğuAaa cok ilginc bu. Mantikli da. Merakla bebisinin cinsiyetini bekliyorum bence kizin olacak insAllahh
Canim ben daha adet gongumu bilmiyoruuum ne zmn yumurtladigimi bilmiyoruuumm. Bunlari bi netlestireyim her yol mubah olacak.İnş. Canım iyiki açtın topiği bende çok merak ediyorumda daha hamile olduğumu bile bilmiyorum sende sirke ile bi kaç ay dene baktın olmuyor sirkesiz yap bu gazete çok eski günümüze kadar geldiyse vardır bu bilginin doğruluğu
Cnm ben laboguick almistim onu kullaniyorum.Woooo ancak bitirdim. Kizlar ne marka test kullaniyorsunuz? Ben keremkucuk ten aldim alip kullanan varmi
Kredi karti kullanmiyoruz 8 yillik evliyim hiic kredi karti kullanmadi esim. Birtek ucak biletlerinde felan ablasina cektirir. Kapida odeme diye burdan aldim insAllah iyidir.Cnm ben laboguick almistim onu kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?