Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canım küçük yazılar okunmuyor ne diyor sen yazarmisin
Yazını Yen'i gördüm kk ya Yen'i girdim çokta bilmiyorum nasıl kullanılıyor gazetede şu yazıyo dr shettlesin yöntemiymiş bir litre suya iki kaşık sirke döküp erkek spermleri etksz hale gelecekmiş tamamen zararsızmış yumurtanın yumurtalıktan çıktığı gün hariç her gün sık birliktelik olcakmış

Merhaba canim hosgeldin

Kiz erkek farketmiyorsa bol bol iliski. Ne kdr cok iliski o kadar sperm. İliskiden hmn sonra ayaklarimizi dikiyoruz yarim saat bekliyoruz. Kalca altina yastik koyarsan iyi olur. Sonra dusta vajin yikamiyoruz ve ilik dus aliyoruz. İnsAllah bebisin gelir cnm

Hosgeldin canimmm
4. Benegini dusunen arkadasimiz var. Tek fark onun 3 numara erkek 9 aylik. zuleyha83

Hosgeldin canimmm
İnsAllah saglikli bir kizin olur canim. Keseyi gordunuz mu?

MErhaba canım bende şuanda 2. Oğluma hamileyim bende 3. Yü şimdiden düşünüyorım allah nasip ederse bir kızım olsun çok istiyorum artık 3. De deneyeceğim bu yöntemelri inşallah
Hosgeldin canim. Ya insan bilseydim de oyle yapsaydim diyor bazen ama biliyor musun kizlar yalbizlik cekmior da erkek cocuklara erkek kardes sart (boyle avutuyorum) o yuzden insAllah 3. Bebegin kiz olur

Aaa cok ilginc bu. Mantikli da. Merakla bebisinin cinsiyetini bekliyorum bence kizin olacak insAllahh

Hosgeldin canim. Ya insan bilseydim de oyle yapsaydim diyor bazen ama biliyor musun kizlar yalbizlik cekmior da erkek cocuklara erkek kardes sart (boyle avutuyorum) o yuzden insAllah 3. Bebegin kiz olur
İnşallah canım allah hayırlısı ile hepimize nasip eder inşalllah bende o yüzden sevindim valla oğluma arkadaş geliyor diye hayırlısı böyleymiş çok şükür

Aaa cok ilginc bu. Mantikli da. Merakla bebisinin cinsiyetini bekliyorum bence kizin olacak insAllahh
İnş. Canım iyiki açtın topiği bende çok merak ediyorumda daha hamile olduğumu bile bilmiyorum sende sirke ile bi kaç ay dene baktın olmuyor sirkesiz yap bu gazete çok eski günümüze kadar geldiyse vardır bu bilginin doğruluğu

Canim ben daha adet gongumu bilmiyoruuum ne zmn yumurtladigimi bilmiyoruuumm. Bunlari bi netlestireyim her yol mubah olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…