Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kapida odemeli gonderiyor inovata miydi neydi test markasi. Canim senin adin demet mi?
Resimde attigim gibi o zaman seninde testler.cubuk tahtadan :))) yok canım demet değil anlık uzun olsun diye rumuz bu geldi aklıma,birkaç deneme yaptım açılmadı o yüzden

Resimde attigim gibi o zaman seninde testler.cubuk tahtadan :))) yok canım demet değil anlık uzun olsun diye rumuz bu geldi aklıma,birkaç deneme yaptım açılmadı o yüzden
Acaba bunlar mi daha kullanisli digerleri mi bilemedim. Benim adim demet ondan sordum canim adas miyiz diye. Onlar tahta mi ilgincc ilk defa kullanicam bakalim

Canim sirkeden korkma ama bu gece iliski olmasin sakinn bak sana diim erkegi alirsin kucagina yine heee. Bence iliski sayin yeterli cnm. Riske gerek yok. Bekle bu ay olmassa onumuzdeki ay bos gecir test kullan
Bu gece ben istesemde olmaz ama bana kalsa dun bugun yarin degerlendirilse iyiydi bu sekilde deneyenler var ve sonuc kiz bikac kiside rastladim bir de senin dedigin gibi disardan alip enjekte eden biri vatdi hamile kalan o da kizdi sanki

Canim ya cok tsk ederim insallah bacim ne güzel motive ediyosun insani haaa.. Allah razi olsun insallah Rabbim burda hepimizeede hayirli saglikli birer kiz evlat verirde sevincimizi burda paylasiriz Allahin izniyle :)

Bu gece ben istesemde olmaz ama bana kalsa dun bugun yarin degerlendirilse iyiydi bu sekilde deneyenler var ve sonuc kiz bikac kiside rastladim bir de senin dedigin gibi disardan alip enjekte eden biri vatdi hamile kalan o da kizdi sanki
Canim iki sans var yani %50 ama bilinen yontemi kullanip riske girmemek en iyisi cunku zaten 2 oglun var ve kiz istiyorsun. Riske girwrim diyorsan tabi ki tercih senindir saygi duyarim.esrla ben 3 den baska foguramayacagim icin malum yas 33. Sansa birakmak istemiyorum mesrla. Ama Rabbim yazmamissa ne yapsak bos

Canim ya cok tsk ederim insallah bacim ne güzel motive ediyosun insani haaa.. Allah razi olsun insallah Rabbim burda hepimizeede hayirli saglikli birer kiz evlat verirde sevincimizi burda paylasiriz Allahin izniyle :)

Cevremdeki herkes ayni seyi soyluyor hatra eski actigim topiklerde de iki ogla hamile kaldigimda felan. Evet positif enerji vermeyi netten bile yapabiliyorum. Ama sen icimi sor bak bugun de psikiyatri randevum var yine. Ahh ahh canimm cok sukurr Rabbimee

Bi tane oglum var :) bir de ben ikinci erkek olsa da ucuncuyu dusunmuyorum son sansim ya askitonun konusunu okudunuz mu ne guzel bi kizim olsun bukle bukle olsun saclari diye topik acmis ve sonunda kizi olmus onu okudum etkilendim 5_6 si ovu imis o 3unde sonlandirmis ben de sonlandirayim bari aksama ve yaruna test yapip bi karar vermeliyim

Bunu ogrenmenin en iyi yolu ovulasyon testleri ben o akintidan hicbir sey anlamiyorum valla. Adet dongun kac gun duzenli midir
Ayyy canimmm bende akintilardan anlamıyorum :))) yumurtluyormuyum,yoksa yumurtlamiyormuyum zamanı ne zaman kestiremiyorum.bende geç yumurtlayanlardanim.bu ay ki ovu testte onu anladım :))))

Nacizane tavsiyem bugun itibari ile korunmaya gec. Hemen netten ovilasyon testi al. Testle bir ay koullan ve takip et ne zmn yumurtluyorsun. Bir sonraki ay dene. Bu sekilde cok riskli yine erkek olma ihtimali canim
Tabi papatya1994 yine deneme yaptığın ay da test kullan,her ay aynı tarihlerde yumurtlican diye bı garantisi yok,riski azaltmak yani

Ca
Canım hadi gözün aydın.bol dua ile ins takipte kal.bu dediklerini hep tarih olarak yaz.gelecek Ayla karşılaştır.İkimiz geç yumurtluyoruz,testler sağolsun yoksa halimiz nice olurdu hahahahaha :)))

Gunaydinnn aayy bence benim yumurta dun catladi ya eger de tuttuysa sanki erkek olcak gibi tek guvendigim sabahtan aksama kalsiyum agirlikli beslenmem o da bi gunde etki eder mi bilmiyorum bugun 2 gibi test yapcam cikcak ortaya hayirlisi
Belli olmaz Cnm dua et bol bol.kalsiyuma devam,gönlündeki olsun ins

B
Bi de ben dikkat ettim kizi olanlar esit koyulukta cizgiyi gorunce uc gun calismis oncesinde de iki gunde bir yani sık iliski bizde o da yok esim iki gunde biri zor kabul ediyor resmen erkek olmasi icin cabaliyoruz gibi
BEnim bildiğim kız da c ve t eşit olmadan bırakılmalı 2-3 gün öncesi..Açıkçası ben üç gün öncesi birakcam..Test koyulukdan açığa dönünce bencede erkek ihtimali yüksek gibi ya yumurta çatlaması bitmemişse...

Ben gecen iki ay o sekilde yaptim ama tutmadi canim ya o yuzden esit olunca da catlama oncesi olsun diye dun de denedik bakalim catlama olmamis gibi gorunuyor suan aksam 8 de bir daha test ypicam yarind a 2 gibi yapicam daha belli olur catlayip catlamadigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…