Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Insallah canim saglikli evlatlar nasip etsin rabbim cok zor tabi bizlere saglikli cocuk buyutmek dahi zor gelirken onlar ozel cocuk buyutuyolar Allah yardimcisi olsun

Kizlar biz arkadaslarla bi totem gibi bise yapmistik boyle bi adet varmis mesela kiz istiyosan cocugu kiz olan birinden esya aliyosun kizim olursa giydirirm diye ben oglumun esyasini vermistim daha o arkadasin yavrisi olmadi o da bana kizinin esyasini verdi bakalim giydirmek nasip olcak mi bir de o arkadas oglu olan baska bi arkadasa vermisti kizi oldu muhtemelen kullanmistir boyle eglenceli bisey yapmistik :)

Azcik bi cizgi uok mu ben yanlis mi goruyorm hayalet cizgi gibi hayirlisi olsun canim
Azcik bi cizgi uok mu ben yanlis mi goruyorm hayalet cizgi gibi hayirlisi olsun canim
Sağ ol canım hayırlısı artık ben hiç böyle gecikmeler yaşamadığı m için kesin vardır dedim yok canim hayalet çizgide yok acaba erken mi yaptım yumurtlama olalı bugün 10. Gün kanda kesin belli olur herhalde kandada yoksa neden bat gelmiyo

Çift çizgiyi gördüğüm sabah anında iliski oldu ondan sonra kestim iliskiyi ozamana kadar her gece olmustu ama. Hangisi tuttu bilemiyorum

Vall

Valla daha ne olsun bence de olay cift cizgiyi gordukten sonra iliskiyi kesmekte ve sık iliskide bitiyor bence tabi dua en onemlisi bana da kızin olacak gibi geldi insallah prensestir göbusteki
İns duam o yönde ama tabiki önce hayırlı sağlıklı evlat cuma gideceğim doktora bakalım yazarım size

Yarin yazarsin canm merak ederiz ins hayirlisiyla vardir

Cok giremiyorum kizlar aklimdasiniz vallahi hep. Esim evde olunca oturmayi ozluyorum ben. Simdi ufagi uyutuyorum sonra buyugun derslerini kontrol edecegim. Onu uyutacagim. Sonra esime yardim edecegim hala kagit kaplama ile ugrasiyor. Aslinda istihare yapmak istiyorum ama neye yapayim bilemedim. Tovbee bu ay yaparsam kizim olur mu diye mi yapayim bi akil verin arkadaslar?

Aaa evet hatirladim cnm @bursalim123 idrarda cikmaz o zmn insAllah yarin guzel hbr verirsin canim. Siradaki duamiz da sana olurinsAllah.

Kararsızlık çok zor oluyo canım içinden nasıl geliyorsa öyle davran seni çok iyi anlıyorum ben yıllarca karar veremedim hala acaba mi diyorum çok ara verince iyice cesaret edemiyosun
ya evet ufaklik da buyudu ya boyle gerek yok diyor bir yaim cok korkuyor iki hileligomin de ilk 14 haftasi cok kotu gecti. Bulanti halsizlik istifra off cocuklarla ilgilenemem diye cok korkuyorum. Ee tabi gezme olayi btecek kankiskolarla gorusmeler azalmisti daha da azalacak. Zaten yeni sosyallesmeye basladim yine asosyal olacagim. Oyyy bilemiyorum bu yuzden istihare yapmak istiyorum

Bence de kıza yap bakalım canım.stres olma güzel şeyler düşün..Hamileliği düşünüp yapma yani canım.gecmis olsun bu arada oglusuna,benimkide hastalandı (
Oy liyamam gecmis olsun canim sizede. Bebeler hastalanmasin yaa cok uzuluyorum.
Kararsızlık çok zor oluyo canım içinden nasıl geliyorsa öyle davran seni çok iyi anlıyorum ben yıllarca karar veremedim hala acaba mi diyorum çok ara verince iyice cesaret edemiyosun

Bence de kıza yap bakalım canım.stres olma güzel şeyler düşün..Hamileliği düşünüp yapma yani canım.gecmis olsun bu arada oglusuna,benimkide hastalandı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…