- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.821
Insallah canim saglikli evlatlar nasip etsin rabbim cok zor tabi bizlere saglikli cocuk buyutmek dahi zor gelirken onlar ozel cocuk buyutuyolar Allah yardimcisi olsunBende dusunmuyordum ikinciyi. Hatta butun ne var yok dagittim. Herkes hamile oldugumu duyunca sok oldu. Hani istemiyordun diye. 3. İcin herkes yeter2 cocuk diyor hic ses etmiyorum. Hamile oldugu duysa yine sok olurlar cunku ailede 3 cocuklu kimse yok tek annem. O da erkegi bulmak icin yapmis. Bende kizi bulmak icin. Tek korkum onun imtihani 3. Evladiyla oluyor benim insAllah olmaz
Azcik bi cizgi uok mu ben yanlis mi goruyorm hayalet cizgi gibi hayirlisi olsun canimKizlar ben testi yaptım hamile değilim Eki Görüntüle 1976799
Evet canm carsamba son Allah razi olsun3 tane meryem süresi okudum çarşamba günümü sondu kizlar
Azcik bi cizgi uok mu ben yanlis mi goruyorm hayalet cizgi gibi hayirlisi olsun canim
Sağ ol canım hayırlısı artık ben hiç böyle gecikmeler yaşamadığı m için kesin vardır dedim yok canim hayalet çizgide yok acaba erken mi yaptım yumurtlama olalı bugün 10. Gün kanda kesin belli olur herhalde kandada yoksa neden bat gelmiyoAzcik bi cizgi uok mu ben yanlis mi goruyorm hayalet cizgi gibi hayirlisi olsun canim
Çift çizgiyi gördüğüm sabah anında iliski oldu ondan sonra kestim iliskiyi ozamana kadar her gece olmustu ama. Hangisi tuttu bilemiyorummerhaba canım öncelikle hoşgeldin. İnşAllah Rabbim gönlündekini razı eylesin sana. Ben araştırmalarımda sirkeli vajinal duş uygulayıp oğlu olan hiiiç görmedim ki başka forumlara da baktım bununla ilgili. Kızın olacağı doğuyor içime inşAlah da öyledir. İnşAllah güzel haberler alırsın bizi de haberdar et.
çift çizgiyi görünce bıraktım demişsin. ilişkiyi bıraktıktan kaç gün ve saat içinde pic oldu?
İns duam o yönde ama tabiki önce hayırlı sağlıklı evlat cuma gideceğim doktora bakalım yazarım sizeVall
Valla daha ne olsun bence de olay cift cizgiyi gordukten sonra iliskiyi kesmekte ve sık iliskide bitiyor bence tabi dua en onemlisi bana da kızin olacak gibi geldi insallah prensestir göbusteki
Yarin yazarsin canm merak ederiz ins hayirlisiyla vardirSağ ol canım hayırlısı artık ben hiç böyle gecikmeler yaşamadığı m için kesin vardır dedim yok canim hayalet çizgide yok acaba erken mi yaptım yumurtlama olalı bugün 10. Gün kanda kesin belli olur herhalde kandada yoksa neden bat gelmiyo
Canim 10. Gunde belli olmaz ki idrara 12. Gun gecer kana8. Gun gecer demistim. Ben 14 gun oldu diye hatirliyorum sanki yanlis hatirladim. İnsAllah vardir canim. Yarin sabah belli olur.Kizlar ben testi yaptım hamile değilim Eki Görüntüle 1976799
Yok canım daha on gün oldu geçen hafta cumartesi çatlama olmuştu hatta adete az kaldi demiştimCanim 10. Gunde belli olmaz ki idrara 12. Gun gecer kana8. Gun gecer demistim. Ben 14 gun oldu diye hatirliyorum sanki yanlis hatirladim. İnsAllah vardir canim. Yarin sabah belli olur.
Kararsızlık çok zor oluyo canım içinden nasıl geliyorsa öyle davran seni çok iyi anlıyorum ben yıllarca karar veremedim hala acaba mi diyorum çok ara verince iyice cesaret edemiyosunOff boyle bu ay yapsam mi deyince stres oluyorum ben yaa neden acaba?
Bence de kıza yap bakalım canım.stres olma güzel şeyler düşün..Hamileliği düşünüp yapma yani canım.gecmis olsun bu arada oglusuna,benimkide hastalandıOff boyle bu ay yapsam mi deyince stres oluyorum ben yaa neden acaba?
ya evet ufaklik da buyudu ya boyle gerek yok diyor bir yaim cok korkuyor iki hileligomin de ilk 14 haftasi cok kotu gecti. Bulanti halsizlik istifra off cocuklarla ilgilenemem diye cok korkuyorum. Ee tabi gezme olayi btecek kankiskolarla gorusmeler azalmisti daha da azalacak. Zaten yeni sosyallesmeye basladim yine asosyal olacagim. Oyyy bilemiyorum bu yuzden istihare yapmak istiyorumKararsızlık çok zor oluyo canım içinden nasıl geliyorsa öyle davran seni çok iyi anlıyorum ben yıllarca karar veremedim hala acaba mi diyorum çok ara verince iyice cesaret edemiyosun
Oy liyamam gecmis olsun canim sizede. Bebeler hastalanmasin yaa cok uzuluyorum.Bence de kıza yap bakalım canım.stres olma güzel şeyler düşün..Hamileliği düşünüp yapma yani canım.gecmis olsun bu arada oglusuna,benimkide hastalandı(
Kararsızlık çok zor oluyo canım içinden nasıl geliyorsa öyle davran seni çok iyi anlıyorum ben yıllarca karar veremedim hala acaba mi diyorum çok ara verince iyice cesaret edemiyosun
Bence de kıza yap bakalım canım.stres olma güzel şeyler düşün..Hamileliği düşünüp yapma yani canım.gecmis olsun bu arada oglusuna,benimkide hastalandı(
Inşallah canım bu akşam meraktan uyuyamam artıkAaa evet hatirladim cnm @bursalim123 idrarda cikmaz o zmn insAllah yarin guzel hbr verirsin canim. Siradaki duamiz da sana olurinsAllah.
Okudum cnm simdihttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...-konusu-kafayi-yedirtecek-yardim-edin.989079/
burayı açmadan çnce açtığım konuydu canlaer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?