Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Dun olması gerekiyordu olmadı hiç bat belirtiside yok normal dede hiç şaşmaz kesin hamileyim dedim niye olmadı anlamadım çıkmamış olabilir mi yumurtlayali bugün 10 gün
Cnm yumurtlamadan 14 gun sonra hastalanirsin ancak ..daha gecmemis hastaligin..kan yarin belli oluyodu demi..bide nasip unutma emi..bak ben bu ayhamileligi dusunuyodum ama kaldi..yani olmazsada vardir bi hikmet de olur mu

Ay dur bende yapim:))

Cnm bu ay benim icin hayirli mi diye niyet et..kalbimdekini gonlumdekini biliyosun de..

Hayir sanki dr a gittim kese olustu kalp atti da havalara girdim ben daha dr a gitmedim ya ctesi gitcem insallah yarin randevu alip
Oda olur kalp atiminida duyarsin Allah in izniyle..tabiki kotusunu dusunuyoruz insan olarak boyleyiz diger olasiligida dusunuyoruz hakveriyorum bende boyle dusunurdum heralde..ama yureginde hep guzel duygular olsun cnm bnm

Cnm yumurtlamadan 14 gun sonra hastalanirsin ancak ..daha gecmemis hastaligin..kan yarin belli oluyodu demi..bide nasip unutma emi..bak ben bu ayhamileligi dusunuyodum ama kaldi..yani olmazsada vardir bi hikmet de olur mu
Canım benim adet dönemim hep 26 günde bir olur normalde hiç şaşmaz dün olmam gerekirdi olmadı her kadında 14 gün sonra adet olmaz diye biliyorum tabi belli de olmaz spirailimi yeni cikarttigim için günleri değişmiş olur hayırlısı artik

Oda olur kalp atiminida duyarsin Allah in izniyle..tabiki kotusunu dusunuyoruz insan olarak boyleyiz diger olasiligida dusunuyoruz hakveriyorum bende boyle dusunurdum heralde..ama yureginde hep guzel seyler olsun
Ne guzel pozitif enerji verdin canim ben genelde karamsar bi insanimdir ama bu hamileligimde iyi dusunmeye calisiyorum sizlerin de sayesinde tabi iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…