- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.841
Boyle dusunme ilk haftalarin gerci okunuuo ama sende ayrica uzerine dusen sayinim harici oku cnm emiWhiteandblue ben napayim nerelere gideyim benim oglum olma ihtimalim cok yuksek yaa cift cizgi ve iliski oyy oyy hayirlisi olsun gelseydi su 16. Hafta
Cnm yumurtlamadan 14 gun sonra hastalanirsin ancak ..daha gecmemis hastaligin..kan yarin belli oluyodu demi..bide nasip unutma emi..bak ben bu ayhamileligi dusunuyodum ama kaldi..yani olmazsada vardir bi hikmet de olur muDun olması gerekiyordu olmadı hiç bat belirtiside yok normal dede hiç şaşmaz kesin hamileyim dedim niye olmadı anlamadım çıkmamış olabilir mi yumurtlayali bugün 10 gün
Ay dur bende yapim:))Kizlar biz arkadaslarla bi totem gibi bise yapmistik boyle bi adet varmis mesela kiz istiyosan cocugu kiz olan birinden esya aliyosun kizim olursa giydirirm diye ben oglumun esyasini vermistim daha o arkadasin yavrisi olmadi o da bana kizinin esyasini verdi bakalim giydirmek nasip olcak mi bir de o arkadas oglu olan baska bi arkadasa vermisti kizi oldu muhtemelen kullanmistir boyle eglenceli bisey yapmistik :)
Cnm bu ay benim icin hayirli mi diye niyet et..kalbimdekini gonlumdekini biliyosun de..Cok giremiyorum kizlar aklimdasiniz vallahi hep. Esim evde olunca oturmayi ozluyorum ben. Simdi ufagi uyutuyorum sonra buyugun derslerini kontrol edecegim. Onu uyutacagim. Sonra esime yardim edecegim hala kagit kaplama ile ugrasiyor. Aslinda istihare yapmak istiyorum ama neye yapayim bilemedim. Tovbee bu ay yaparsam kizim olur mu diye mi yapayim bi akil verin arkadaslar?
Bende bu ay dusunurken sitresliydim cok kotu bisey anliyorum seni..icinden cikilmiyor cnmOff boyle bu ay yapsam mi deyince stres oluyorum ben yaa neden acaba?
Bir de su acidan bakiyorum 11 hafta var kiz umudum var en azindan sonra erkek derse o umut da kalmicak hayali bile guzel yahuu :)Boyle dusunme ilk haftalarin gerci okunuuo ama sende ayrica uzerine dusen sayinim harici oku cnm emi
Evet canim ben okuyodum hamile kalmadan once kiza niyet edip okudum aklima geldikce gunde 21 kez okuyodum suan okumayi unutuyorum yogunluktansessizcekimsesizce el gobekteyken hergun 21 kez ya halik ya bari ya musavvir cellecelaluhu okunur demissin..oyle mi cnm..
Cnm benim hayallarin gercek olsunBir de su acidan bakiyorum 11 hafta var kiz umudum var en azindan sonra erkek derse o umut da kalmicak hayali bile guzel yahuu :)
Tmm cnm sagolEvet canim ben okuyodum hamile kalmadan once kiza niyet edip okudum aklima geldikce gunde 21 kez okuyodum suan okumayi unutuyorum yogunluktan
Evet oyle yazdi bi umut oldu bende :)sessizcekimsesizce cnm bak dr kiza benzetti diyen arkadas ne yazmis..sabah cift cizgiyi gorunce iliski oldu yazmis...sen dert ediyodun etme
Ayri ayri degil 3 unu bir soyluyoruz degil mi..Evet canim ben okuyodum hamile kalmadan once kiza niyet edip okudum aklima geldikce gunde 21 kez okuyodum suan okumayi unutuyorum yogunluktan
Evet canim ucunu bir soyluceksin :) vesile olsun insallahAyri ayri degil 3 unu bir soyluyoruz degil mi..
Oda olur kalp atiminida duyarsin Allah in izniyle..tabiki kotusunu dusunuyoruz insan olarak boyleyiz diger olasiligida dusunuyoruz hakveriyorum bende boyle dusunurdum heralde..ama yureginde hep guzel duygular olsun cnm bnmHayir sanki dr a gittim kese olustu kalp atti da havalara girdim ben daha dr a gitmedim ya ctesi gitcem insallah yarin randevu alip
Canım benim adet dönemim hep 26 günde bir olur normalde hiç şaşmaz dün olmam gerekirdi olmadı her kadında 14 gün sonra adet olmaz diye biliyorum tabi belli de olmaz spirailimi yeni cikarttigim için günleri değişmiş olur hayırlısı artikCnm yumurtlamadan 14 gun sonra hastalanirsin ancak ..daha gecmemis hastaligin..kan yarin belli oluyodu demi..bide nasip unutma emi..bak ben bu ayhamileligi dusunuyodum ama kaldi..yani olmazsada vardir bi hikmet de olur mu
Amin cnm insEvet canim ucunu bir soyluceksin :) vesile olsun insallah
Ne guzel pozitif enerji verdin canim ben genelde karamsar bi insanimdir ama bu hamileligimde iyi dusunmeye calisiyorum sizlerin de sayesinde tabi iyiki varsinizOda olur kalp atiminida duyarsin Allah in izniyle..tabiki kotusunu dusunuyoruz insan olarak boyleyiz diger olasiligida dusunuyoruz hakveriyorum bende boyle dusunurdum heralde..ama yureginde hep guzel seyler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?