Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cnm dongu 26 da olsa yumurtlama oncen kisa olur ama sonrasi 14 olur genelde..yani senin evde test icin erken..sakin bozma moralini yarim haberlesiriz ins ..yaz emi hemen...spiral sonrasi ayda hamile kalma olasiligi hemen olur yada olmaz diye bisey dedimi dr..tipki dogum kntrl hapi gibi yani..onun etkisi suruyorya 1 ay

Spirail çıkarıldığı anda koruması biter is hemen gebe kalınabilir dedi yarın belli olunca hemen yazarım yoksada gelecek aylara bakarız canim iyi geceler

Herkese iyi geceler vallaha yeni uzandim daha. Her yanim agriyir basim donerek yaziyorum yanlis yaxabilirim de gozlugum de kirildi. İsimiz yeni bitti ama degdi. Bende yaticam cook yorgunum insAllah yarin yapacagim Rsbbim nasip ederse istihare. Bu ayin hayirli olup olmamasina bakacagim. Yalnis yatispozisyonu nasil olacak? Bizim yatak odamizda yatagimiz kibleye dogru degil cunku kapi agzi oluyor kible tarafi. Nasilyatayim?

Gunaydin Hayirli gunler kizlar. İnsAllah guzel haberler aldigimiz bir gun olur bugun. Sabaha eristiren Rabbime Sukurler olsun. @Bursalim 123 hayirli haberler veresin insAllah canim. @zuleyha83 ne zaman donuyorsun canim eve? hayatsn kolay gelsin canim sanada. Rabbim isini kolaylastirsin insAllah. @muzikk04 canim bugun testi tekrarlasana? Belirginlesmis olmasi lazim belirtilerin var mi? @sessizcekimsesizce canim senin belirtilerin var mi? Bende ufakta kanda ogrendim sonra 5/6 haftaya kadar gitmedim. Gidince pitpiti da gordum iyi oldu. İlkte cok usg girdim ama ikinci de hep dikkat ettim. Usg de hic saglikli birsey degil. Cogu dis ulkelerde doguma kadar 2/3 kere usg oluyor.

Y Yusem20100 gunaydin canim. İnsAllah hakkimizda hayirlisi olsun. İnsAllah seninde saliha bir kiz evladin olur canim. Ne zaman baslayacaksin calismalara? Cin takvimine baktin mi hangi aylar kiz gosteriyor?

canim bazen bulanti oluyor ama bi ara belirti cok fazlaydi korkmasam 7. Haftada giderim ama olumsuz bi durum var mi diye merak ettigum icin bu ctesi gitcem belirtilerim azaldi iyice agri filan da yok kasikta bilmiyorum iyi dusuneyim diyorum oglanda belim cok agrimisti sonra bel agrim gecince pek bi belirti olmamisti bu haftalarda sonra bi basladi bulanti 20.haftaya kadar surdu

Kizlar malesef hamile değilim kan sonucum çıkmış gebelik gorunmuyormuş neden böyle gecikti bilmiyorum
hayirlisi olsun canim insallah bu nisan ayinda gelir prenses gec yumurtladign icin gecikmistir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…