- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.881
Sağ olun kızla r eger adetingelmezse bir doktora gorun dedi aile hekimi bazen hormon bozuklugu olabiliyo dedi eger bir kac gun daha olamazsa bi doktora gorunurum nisan ayın da sadece takip yapicam artik mayıs a kaldi
İnşallah canım öyle olur Tabi Allah hayırlısıyla nasip ederse .Ben umudumu tükettiim sanırımAccik gec kalmisin ama rahat büyutursun en azindan ilki yormaz belki o da yardimci olur hayirlisi olsun
Iki oglumdada çin takvimi tutmuştu Bunu da ona göre bakıp yapayım diye nisan ayı erkek çin takvimiNİSANI NEDEN DEĞERLENDİRMİYORSUN CANIM .
Neden canim uzun suredir mi deniyosunuzİnşallah canım öyle olur Tabi Allah hayırlısıyla nasip ederse .Ben umudumu tükettiim sanırım
ya aslında yaklaşık 8-9 ay aam dış gebelik kimyasal gebelik hepsini yaşayınca insan umutsuzluğa kapılıyorNeden canim uzun suredir mi deniyosunuz
Iki oglumdada çin takvimi tutmuştu Bunu da ona göre bakıp yapayım diye nisan ayı erkek çin takvimi
Geçmiş olsun canım size de,evet tam hastalık havasıBirdemetumut cnm gecmis olsun benim oglumda ctesi atesliydi..gataya gittik..antbytik kullaniyo..sirayla geciriyo cevredekilerde..aman dikkat et.. Whiteandblue cnm mutlaka yap istihare..
Cnm bitirmissiniz hadi gozun aydin.bende kibleye donuk yatamadim..namazda bile bilmedigimiz biyerde olunca yonum kibleye kabul et Allah in diyoruz..ben olabilecefine inaniyorum.Herkese iyi geceler vallaha yeni uzandim daha. Her yanim agriyir basim donerek yaziyorum yanlis yaxabilirim de gozlugum de kirildi. İsimiz yeni bitti ama degdi. Bende yaticam cook yorgunum insAllah yarin yapacagim Rsbbim nasip ederse istihare. Bu ayin hayirli olup olmamasina bakacagim. Yalnis yatispozisyonu nasil olacak? Bizim yatak odamizda yatagimiz kibleye dogru degil cunku kapi agzi oluyor kible tarafi. Nasilyatayim?
Cnm bitirmissiniz hadi gozun aydin.bende kibleye donuk yatamadim..namazda bike bilmedigimiz biyerde okunca yonum kibleye kabul et Allah in diyoruz..ben olabilecefine inaniyorum.Herkese iyi geceler vallaha yeni uzandim daha. Her yanim agriyir basim donerek yaziyorum yanlis yaxabilirim de gozlugum de kirildi. İsimiz yeni bitti ama degdi. Bende yaticam cook yorgunum insAllah yarin yapacagim Rsbbim nasip ederse istihare. Bu ayin hayirli olup olmamasina bakacagim. Yalnis yatispozisyonu nasil olacak? Bizim yatak odamizda yatagimiz kibleye dogru degil cunku kapi agzi oluyor kible tarafi. Nasilyatayim?
Cnm sagolasinGunaydin Hayirli gunler kizlar. İnsAllah guzel haberler aldigimiz bir gun olur bugun. Sabaha eristiren Rabbime Sukurler olsun. @Bursalim 123 hayirli haberler veresin insAllah canim. @zuleyha83 ne zaman donuyorsun canim eve?hayatsn kolay gelsin canim sanada. Rabbim isini kolaylastirsin insAllah. @muzikk04 canim bugun testi tekrarlasana? Belirginlesmis olmasi lazim belirtilerin var mi? @sessizcekimsesizce canim senin belirtilerin var mi? Bende ufakta kanda ogrendim sonra 5/6 haftaya kadar gitmedim. Gidince pitpiti da gordum iyi oldu. İlkte cok usg girdim ama ikinci de hep dikkat ettim. Usg de hic saglikli birsey degil. Cogu dis ulkelerde doguma kadar 2/3 kere usg oluyor.
Dr.dan duydugumuz bu 2 oldu..ciddiye alalim kizlar:))))Kızlar dün bizim site görevlisinin eşine söyledim iki kızı var lise çağında onları hatırlamıyor ama üçüncü erkek 4 yaşında..Hamilelik dusundugu zaman aile hekimine gitmiş söylemiş erkek istiyorum çin takvimi duydum ne düşünüyorsunuz diye,doktor ve hemsire bakmış çin takvime uygula demiş..Gerçekten uyguladim oğlum oldu dedi tabi yaşı 40 civarı (tahminim) olduğu için ilk önce tetkiklerinide yaptirmis
Üzüldum cnm kac gun once birakmistin erkende birakmadin ama dunde dedimya nasip vardir bundasa bi hikmet.cunku hep kiz istedik degil miKizlar malesef hamile değilim kan sonucum çıkmış gebelik gorunmuyormuş neden böyle gecikti bilmiyorum
Canim hormonel olsa diger adetlerinfe de farklilik olurdu. Muhtemel mevsimsel kimi duysam gec adet o ldu olmadi kahverengi geldi hep bir sikinti bu aylarda. Aklina kotuyu getirme kadiniz biz her zmn duzenli olmaz. Ben hamileyim galiba dedigim ay 35 gunde oldum amaan yoktur dedigimde 30 gunde oldum. Hormonal sikintim yoksukur. Sadece her ay duzenli mi bilmiyorum bu ay 3. Adet takibim olacak. Bugun goguslerim agridi mesela. Bakalim ne zmn olacagim. Sende hamilemiyim deyince stres oldun oyuzden gecikmesi normal. Yumurtlamadan 14 gun sonra olursu demisti Ozlem. İnsAllah olursu cnm. Sikma canini.Sağ olun kızla r eger adetingelmezse bir doktora gorun dedi aile hekimi bazen hormon bozuklugu olabiliyo dedi eger bir kac gun daha olamazsa bi doktora gorunurum nisan ayın da sadece takip yapicam artik mayıs a kaldi
Evet canim niyet onenli bence de salonda da yatabilirim kibleye dogru basimiz mi ayaklarimiz mi olacakcnmmCnm bitirmissiniz hadi gozun aydin.bende kibleye donuk yatamadim..namazda bike bilmedigimiz biyerde okunca yonum kibleye kabul et Allah in diyoruz..ben olabilecefine inaniyorum.
Cnm takvimi ne gosteriyo bu aylarSağ olun kızla r eger adetingelmezse bir doktora gorun dedi aile hekimi bazen hormon bozuklugu olabiliyo dedi eger bir kac gun daha olamazsa bi doktora gorunurum nisan ayın da sadece takip yapicam artik mayıs a kaldi
Bende tam bunu sormustum bencede takvime bak.Iki oglumdada çin takvimi tutmuştu Bunu da ona göre bakıp yapayım diye nisan ayı erkek çin takvimi
Ayak ucun kibleyi gostercek cnm..Evet
Evet canim niyet onenli bence de salonda da yatabilirim kibleye dogru basimiz mi ayaklarimiz mi olacakcnmm
Bende tam bunu sormustum bencede takvime bak.[/QUOTE
Benim mart kızdı nisan erkek mayıs kız ,
bende o halde mayıs uyayım çok tşk ederim. Bu arda gidip kan verdim şimdi valla çatladım bekle bekle eğer yoksa zaten yarın regle olmam gerek varsa da çıkar zaten ona göre bende yumurtalık takibi için sipariş veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?