Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Sağ olun kızla r eger adetingelmezse bir doktora gorun dedi aile hekimi bazen hormon bozuklugu olabiliyo dedi eger bir kac gun daha olamazsa bi doktora gorunurum nisan ayın da sadece takip yapicam artik mayıs a kaldi

Kızlar dün bizim site görevlisinin eşine söyledim iki kızı var lise çağında onları hatırlamıyor ama üçüncü erkek 4 yaşında..Hamilelik dusundugu zaman aile hekimine gitmiş söylemiş erkek istiyorum çin takvimi duydum ne düşünüyorsunuz diye,doktor ve hemsire bakmış çin takvime uygula demiş..Gerçekten uyguladim oğlum oldu dedi tabi yaşı 40 civarı (tahminim) olduğu için ilk önce tetkiklerinide yaptirmis

Cnm bitirmissiniz hadi gozun aydin.bende kibleye donuk yatamadim..namazda bile bilmedigimiz biyerde olunca yonum kibleye kabul et Allah in diyoruz..ben olabilecefine inaniyorum.

Cnm bitirmissiniz hadi gozun aydin.bende kibleye donuk yatamadim..namazda bike bilmedigimiz biyerde okunca yonum kibleye kabul et Allah in diyoruz..ben olabilecefine inaniyorum.

Cnm sagolasin

Dr.dan duydugumuz bu 2 oldu..ciddiye alalim kizlar:))))

Sağ olun kızla r eger adetingelmezse bir doktora gorun dedi aile hekimi bazen hormon bozuklugu olabiliyo dedi eger bir kac gun daha olamazsa bi doktora gorunurum nisan ayın da sadece takip yapicam artik mayıs a kaldi
Canim hormonel olsa diger adetlerinfe de farklilik olurdu. Muhtemel mevsimsel kimi duysam gec adet o ldu olmadi kahverengi geldi hep bir sikinti bu aylarda. Aklina kotuyu getirme kadiniz biz her zmn duzenli olmaz. Ben hamileyim galiba dedigim ay 35 gunde oldum amaan yoktur dedigimde 30 gunde oldum. Hormonal sikintim yoksukur. Sadece her ay duzenli mi bilmiyorum bu ay 3. Adet takibim olacak. Bugun goguslerim agridi mesela. Bakalim ne zmn olacagim. Sende hamilemiyim deyince stres oldun oyuzden gecikmesi normal. Yumurtlamadan 14 gun sonra olursu demisti Ozlem. İnsAllah olursu cnm. Sikma canini.

Evet
Cnm bitirmissiniz hadi gozun aydin.bende kibleye donuk yatamadim..namazda bike bilmedigimiz biyerde okunca yonum kibleye kabul et Allah in diyoruz..ben olabilecefine inaniyorum.
Evet canim niyet onenli bence de salonda da yatabilirim kibleye dogru basimiz mi ayaklarimiz mi olacakcnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…