Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ben normalde çok düzenli adet olurum canim kendimi bildim bileli 26 günde bir olur bir kac gün önce olduğu oluyordu ama hiç 26 günü geçtiğini hatırlamıyorum işin garip tarafı hiç bat belirtiside yok sipraili çıkartınca duzenimi şaştı anlamadım

3 gün önce bırakmıştım canim nasipte yokmuş demek neden hala olmadı anlamıyorum bir kac gün daha bekleyim olmadı doktora giderim
Canim benimki de duzenlidir ama korunmayi biraktigimiz zaman bi sasirmisti hem de 4 gun erken olmustu bi de mevsimsel degisimler de etkiler ya da stres filan da etkili olabiliyor

bende 85 mayıs doğumluyum hadi bakalım mayısta inş ikimizde tuttururuz .ben bu ay ovülasyonla takip edip mayısta doktara gidip yumurtalık takibi yaptırıcam inş.
Cnm hosgeldin topigimize..benimde 1 oģlum var.83luyum..bende test denemesi evresindeyim.nisan dusunuyodum ama erteledim..dr a gidip yumurta takibini yapicam demissin ovulasyon testi denemismiydin daha once..

Cnm hosgeldin topigimize..benimde 1 oģlum var.83luyum..bende test denemesi evresindeyim.nisan dusunuyodum ama erteledim..dr a gidip yumurta takibini yapicam demissin ovulasyon testi denemismiydin daha once..
Hayır cnm hiç denemedim sadece telefondaki takipten baktım.Ama bugün sipariş verdim regleden sonra takip edicem inşallah

Herkese merhaba arkadaslar. Giremiyorum esim evde evdede habire is cikartuyor. Bugun de gorumcemle banyo dolaplarini kapladilar bebde cocuklarla ilgilenip onlara yemek yaptim. Cok yorgunumm adette olucam goguslerim aciyor bir hafta sonra olurum galiba. Arada kasiklarim agriyor. Test yaptim birsey cikmazdi ovi testi. Hmn yaticam iyi geceler kizlar. Duamiz yarin bitiyor unutmayalim. İyi gecrler canlar

Ovu testinde bisey cikmamasi iyi cnm..yoksa ayda 2 kez takip etmek isteyecektin.işlerin bitince artik acisini cikartir bolbol dinlenirsin..temizliginide yapmis oluyosun boylece..opyrm grsrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…