- 13 Mart 2017
- 201
- 251
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.921
Ayyy cnm hadi gozumuz aydin cok guzel bi duygudur eminim..nasibin bu zamanmisKızlar hamileyim !!!!
Ayy ne guzell hadi hayirli olsun Allah sagliklica kucagina aldirsinAradım öğrendim kansızlık kolestrol hiçbir sorun yok ve hamileyim
Gözün aydın canim allah kucağına almayı nasip etsinAradım öğrendim kansızlık kolestrol hiçbir sorun yok ve hamileyim
Kızlar hamileyim !!!!
Bugün 8. Gün canım gecikmesiAy gözün aydın canım .Ne mutlu sana Allah tamamına erdirsin.kaç gün geçikme oldu sende :)
Oooo o kadar nasıl sabrettin canım hiç test yapmadın mı .Değerin kaç buaradaBugün 8. Gün canım gecikmesi
Canım doktor telefonda değeri söylemedi yarın sabah gidicem tam sonuç almaya idrar testi yapmıştım ama ikinci çizgi silik çıkmıştı perşembe günü yapmıştım sonra pazartesi yaptıracaktım kan testini ama müsait değildim bugün yaptırdımOooo o kadar nasıl sabrettin canım hiç test yapmadın mı .Değerin kaç buarada
Cnm tekrardan kutluyorum saglicakla al yavrunu kucagina..kac gun once birakmistin.yani cift cizgiyi goruncemi yada gormeden kacgun once..sirkeli su yapmismiydin..Canım doktor telefonda değeri söylemedi yarın sabah gidicem tam sonuç almaya idrar testi yapmıştım ama ikinci çizgi silik çıkmıştı perşembe günü yapmıştım sonra pazartesi yaptıracaktım kan testini ama müsait değildim bugün yaptırdım
Canım ben çift çizgiyi gördügüm gün ve sonraki iki günü de değerlendirdim ilk bebeğim o yüzden cinsiyet önemi yapmıyorum yaniCnm tekrardan kutluyorum saglicakla al yavrunu kucagina..kac gun once birakmistin.yani cift cizgiyi goruncemi yada gormeden kacgun once..sirkeli su yapmismiydin..
Anladim cnm bizim hep aklimizda kiz bebek olunca direk aklima hangi gun biraktin sorusu geldi..Canım ben çift çizgiyi gördügüm gün ve sonraki iki günü de değerlendirdim ilk bebeğim o yüzden cinsiyet önemi yapmıyorum yani
Allah kabul etsin cnm..bunlar gecer kendine gelirsin meraketme..ve ben hep sunu savunurum hep farkli cinsiyet farkli belirtiler demektir.tabi cok nadir tesride oluyor ama..cogunluk boyle..amin diyeyim...oglumda hic bulantim olmadi tek sikintim aliskin olmayan bunyeme aldigim kilolardi..cok sukur eskiye dondum hemen.hamile kalirsam ve bulantim olursa..bulantiya sevinen tek insan olucam sanirim:)))DEfnecim bende arkadaşımız için okumaları su saat itibari ile bitirdim geçmişi okudum sana katılıyorum hamile olunca asosyalleşiyorsun ben ki evde duramazdım eşim şikayet ederdi biraz otur evde diye şimdi hadi gezelim diyo gidemiyorum beni bu hale getirenler utansın diyorum gülüyor çok fenayım oğlumda böyle değildim sabah bi kez kusar rahatlardım bunda kusma pek Yok bulantı ve feci mide yanması var iki gündür annemde kalıyorm et hastası ben et yiyemiyorum sadece meyve bakalım bende durumlar bu hamile arkadaşları tebrik ediyorum hepinizi seviyor ve öpüyorum kader arkaşlarım
Canım bende öyle duydum ama bakalım bide kız gibi hissediyorum hiç bişey yememe rağmen kalçam ve karnım genişledi ama ilk hamilelik prenses gibi ikinci daha zor hem çocuk büyütüyorsun hem çocuk bekliyorsun biraz zorluyorAllah kabul etsin cnm..bunlar gecer kendine gelirsin meraketme..ve ben hep sunu savunurum hep farkli cinsiyet farkli belirtiler demektir.tabi cok nadir tesride oluyor ama..cogunluk boyle..amin diyeyim...oglumda hic bulantim olmadi tek sikintim aliskin olmayan bunyeme aldigim kilolardi..cok sukur eskiye dondum hemen.hamile kalirsam ve bulantim olursa..bulantiya sevinen tek insan olucam sanirim:)))
Benim son adet tarihinin ustinden bile gecmedi 8 gun :) iyi sabretmisin beklenen dogum tarihi ne zaman gorunuyorBugün 8. Gün canım gecikmesi
Cnm benimde icimden oyle geciyor ins...kizin olur...Canım bende öyle duydum ama bakalım bide kız gibi hissediyorum hiç bişey yememe rağmen kalçam ve karnım genişledi ama ilk hamilelik prenses gibi ikinci daha zor hem çocuk büyütüyorsun hem çocuk bekliyorsun biraz zorluyor
ben de seni merak ediyodum pamuk benim de bulantilar baslamadi ama agzimin tadi degisiyor hissediyorum haftaya baslicak sanki oglumda da boyleydi kalp atisini duydun mu ben bu hafta kese icin gitcem 5+3 oluyo oglunda da 5+4 te gormusumDEfnecim bende arkadaşımız için okumaları su saat itibari ile bitirdim geçmişi okudum sana katılıyorum hamile olunca asosyalleşiyorsun ben ki evde duramazdım eşim şikayet ederdi biraz otur evde diye şimdi hadi gezelim diyo gidemiyorum beni bu hale getirenler utansın diyorum gülüyor çok fenayım oğlumda böyle değildim sabah bi kez kusar rahatlardım bunda kusma pek Yok bulantı ve feci mide yanması var iki gündür annemde kalıyorm et hastası ben et yiyemiyorum sadece meyve bakalım bende durumlar bu hamile arkadaşları tebrik ediyorum hepinizi seviyor ve öpüyorum kader arkaşlarım
ayy bulantisiz bi hamilelik ne guzel ben de katiliyorum belirti farkliysa farkli cins ama istisnalar da var tabiAllah kabul etsin cnm..bunlar gecer kendine gelirsin meraketme..ve ben hep sunu savunurum hep farkli cinsiyet farkli belirtiler demektir.tabi cok nadir tesride oluyor ama..cogunluk boyle..amin diyeyim...oglumda hic bulantim olmadi tek sikintim aliskin olmayan bunyeme aldigim kilolardi..cok sukur eskiye dondum hemen.hamile kalirsam ve bulantim olursa..bulantiya sevinen tek insan olucam sanirim:)))
ilk hamilelik aynen eger saglik sorunu yoksa rahat ikinci cok zor oglani kresten aliyorum 16 kilo suan bazen diyo kucagina al mecburen aliyorum ilkinde 3_4 kiloyu kaldirmaya korkardim simdi yaptigim isin haddi hesabi yok ev bile temizledim bahar temizligi bile yaptim duvar sildim filan resmen uvey evlat muamelesi goruyor suanCanım bende öyle duydum ama bakalım bide kız gibi hissediyorum hiç bişey yememe rağmen kalçam ve karnım genişledi ama ilk hamilelik prenses gibi ikinci daha zor hem çocuk büyütüyorsun hem çocuk bekliyorsun biraz zorluyor
7 aralık gözüküyor canım senin?Benim son adet tarihinin ustinden bile gecmedi 8 gun :) iyi sabretmisin beklenen dogum tarihi ne zaman gorunuyor
6 aralik canim cok yakin zamaninda gelirse yay olacakmis burcu yay hic tanidigm yok7 aralık gözüküyor canım senin?
Ne zaman gideceksin canım sen ultrasona?6 aralik canim cok yakin zamaninda gelirse yay olacakmis burcu yay hic tanidigm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?