- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.941
Bat Ne zamandı canım?Kızlar ben hala regle olmadım bugün sabah olurum diye bekledim ama yok.
7 aralık gözüküyor canım senin?
Cok yakin zamaniniz ne guzel..paylasirsiniz herseyi akliniza takilanlari falan..buarad cnm buyuzden 2.ler daha rahat buyuyolar aslinda6 aralik canim cok yakin zamaninda gelirse yay olacakmis burcu yay hic tanidigm yok
Test yapsana cnm .Kızlar ben hala regle olmadım bugün sabah olurum diye bekledim ama yok.
Şimdi biz kaç haftalık hamile oluyoruz o zaman?6 aralik canim cok yakin zamaninda gelirse yay olacakmis burcu yay hic tanidigm yok
Test yapsana cnm .[/QUOT. Dün yaptım birşey çıkmadı canım
dün yad bugün olmam lazımdı ama olmadımBat Ne zamandı canım?
Canim hamilelik takvimi yap hesabiniz kismindan suan sanirim sen 4 hafta 6 gunluksun ben de 5 hafta 0 gunlugum son adet tarihinin ilk gununden itibaren sayiyosunŞimdi biz kaç haftalık hamile oluyoruz o zaman?
Anladım canım sağol ben yumurtlamadan itibaren hesaplıyordumCanim hamilelik takvimi yap hesabiniz kismindan suan sanirim sen 4 hafta 6 gunluksun ben de 5 hafta 0 gunlugum son adet tarihinin ilk gununden itibaren sayiyosun
Yok canim son adet tarihi sayilir cunku yumurta adetin 3. Gunu olusmaya baslarAnladım canım sağol ben yumurtlamadan itibaren hesaplıyordum
Aynen canim ilkinde evhamli oluyosun acemilikten oturu ikincide rahat sanirimCok yakin zamaniniz ne guzel..paylasirsiniz herseyi akliniza takilanlari falan..buarad cnm buyuzden 2.ler daha rahat buyuyolar aslinda
Zaten pazartesiye kadar bekliycem eğer sökülmezsem direk kan vericem göğüslerime kasığıma ağrı giriyor gerçi olucak gibi duruyorBence bir iki gün daha bekle olmazsa tekrar idrar testi yap canım ben bata 1 hafta kala yaptığımda negatif çıkmıştı
Bakalım hayırlısı canım ana çoğunlukla gebelik belirtisiyle adet belirtisi aynı oluyorZaten pazartesiye kadar bekliycem eğer sökülmezsem direk kan vericem göğüslerime kasığıma ağrı giriyor gerçi olucak gibi duruyor
Aynen canim ilkinde evhamli oluyosun acemilikten oturu ikincide rahat sanirim
Ben pek sanmıyorum cnm dün kan verdim hiç birşey çıkmadı çünkü olsaydı çıkardı yani o yüzden bir an önce adet olsam da rahatlasam diyorum önüme bakayım bende çok stres yaptım ben şu son iki aydır artıkBakalım hayırlısı canım ana çoğunlukla gebelik belirtisiyle adet belirtisi aynı oluyor
Bende geçen ay olmayınca çok stres yapmıştım ama Doğum kontrol hapını Yen'i bırakmıştım büyük ihtimalle o yüzden olmadı Allah hayırlı zamanı biliyor ona göre veriyor bence ben inanıyorum bunaBen pek sanmıyorum cnm dün kan verdim hiç birşey çıkmadı çünkü olsaydı çıkardı yani o yüzden bir an önce adet olsam da rahatlasam diyorum önüme bakayım bende çok stres yaptım ben şu son iki aydır artık
O kadar doğru ki ama gel görki biz herşeyin farkında olsak ta stres oluyoruz, aceleci davranıyoruz, sabrımız yermiyor malesef.Bende geçen ay olmayınca çok stres yapmıştım ama Doğum kontrol hapını Yen'i bırakmıştım büyük ihtimalle o yüzden olmadı Allah hayırlı zamanı biliyor ona göre veriyor bence ben inanıyorum buna
Haftaya doktora git canim keseyi gormek icin folik asit baslatir muhtemelenhayatsn evet bana yardımcı olursunuz artık ben baya acemiyim mesela artık nelere dikkat etmeliyim?
Aynen öyle canım çok isteyince öyle oluyor sonucu beklerken öyle heyecanlandım ki bugünO kadar doğru ki ama gel görki biz herşeyin farkında olsak ta stres oluyoruz, aceleci davranıyoruz, sabrımız yermiyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?