Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Folik asit ne oluyor canım? Kalp atışı duyulur mu haftaya?
Haftaya duyulmayabilir canim 7. Haftadan sonra duyuluyor yani iki hafta sonra filan duyulur sanirim folik asit gebelikte ilk uc ay kullanilan takviye b12 ve folik asitin birarada oldugu hap vercek yani sen de ilk 3 ay kullanacaksin bir de kalp atisinii filan duyduktan sonra saglik ocagina aile hekimine gidip hamileyim demen lazimOnlar da asi takibi filan yapicak

Tamam canım teşekkür ederim bugün aile hekimi hemşireye uğrayın takip için dedi zaten

Kizlar belirtilerden bahsetmisiniz bence bebeğin cinsiyetiyle gebelik belirtilerinin bence hiç alakası yok benim iki oglumdada hamilelikleri okadar farkliydiki büyük oglumda hiç hamile gibi değildim küçük oglumdada hep hastanelerde yattım su bile icemedim o kadar fazla kilo verdim her kez dedi ki kesin bu sefer kızın olcak belirtiler farklıydı ama cinsiyetler aynıydı bu arada kızlar ben hala adet olmadım inşallah bir problem yoktur

Canim ne guzel yaptiysa yok folik asit eksiklikte kullanilmiyor yani ona bakmiyo dr lar ilk uc ay kullanilmasi oneriliyor kadin dogum dr u soyler muhtemelen onu ben hamilelikten once basladim mesela gebelik oncesi uc ay ve gebelik ilk uc ayi kullaniyosun genelde gebelik oncesi kullanmiyo bayanlar gebelikte kullaniyolar

Hmm dogrudur canim bakalim bizde ne belirtiler olcak hayirlisi olsun biraz bekle dr a gorun olmazsa canim

hayatsn evet bana yardımcı olursunuz artık ben baya acemiyim mesela artık nelere dikkat etmeliyim?
Cnm keske folik asit kullanmaya baslasaydin 3 ay onceden..iceriginde b12 vitamin katkili olanini kullan. Sonu "dos" la biten var bitane onu al eger alcaksan..beslenecek bebegim diye sakin fazla yeme ilkinde oyle oluyo insan bununla hic alakasi yok..bebek alacagini aliyo senden zaten.dengeli beslen yeter..semiz otu bolbol ye..cok yararli bu donemde..buarada 3 gun once basladim folik asite bende..maydonoz az tuket bana hep bunu soylerlerdi..bu tarz seyleri uygular misin bilmiyorum ama cocugun guzel ahlakli erdemli olmasi icin okunam dualar var yusuf ve insan suresi.. tabi bunun yaninda bilimsel olarak kanitlanmis klasik muzik dinlemek anne karnindaki bebegin ruh halini olumlu etkilermis..

6 aralik canim cok yakin zamaninda gelirse yay olacakmis burcu yay hic tanidigm yok
13 Aralık benim canım yay burcuyum ben sana soyliyim
İnatçı
Dediğim dedik
Özgürlüğüne aşırı düşkün
Eyvallahi olmayan
Aşırı gururlu
İyimser hatta elinden gelenin fazlasını yapar
Haksızlığa tahammül edemeyen

Evt cnm bazen ayni cinsiyette farklida olabiliyor biz cogunluk olarak oyle oluyi demeye calistik..bende merak ettim simdi yoktur ins. Kotu bisey. Kacgun gecti cnm

Herkese merhaba arkadaslar, muzikk04 tebrik ederim cok sevindim canim. Rabbim saglikla kucagina almayi kavusmayi nasip etsin. hayatsn canimm iyiyim cok sukur ufak oglum hastaydi bugun dr goturdum ilac vs evde koca kosturmacadayim. Duami yarin bitirecegim cok yorgunum okuyamadim bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…