- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.981
3 gun geçti canı m günler geçtikçe moralim bozuluyo bu zamana kadar hiç böyle bi şey olmadı tam bebek isterken ters giden birseylermi var bilmiyorum eğer pazartesiye kadar olmazsa doktora gidicem spiraili cokarincami şaştı diye düşünüyorum inşallah kendinden olurda doktora gerek kalmazEvt cnm bazen ayni cinsiyette farklida olabiliyor biz cogunluk olarak oyle oluyi demeye calistik..bende merak ettim simdi yoktur ins. Kotu bisey. Kacgun gecti cnm
Sağol canım tavsiyelerin için eşim müzik öğretmeni ve piyano çalıyor klasik müzik konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorumCnm keske folik asit kullanmaya baslasaydin 3 ay onceden..iceriginde b12 vitamin katkili olanini kullan. Sonu "dos" la biten var bitane onu al eger alcaksan..beslenecek bebegim diye sakin fazla yeme ilkinde oyle oluyo insan bununla hic alakasi yok..bebek alacagini aliyo senden zaten.dengeli beslen yeter..semiz otu bolbol ye..cok yararli bu donemde..buarada 3 gun once basladim folik asite bende..maydonoz az tuket bana hep bunu soylerlerdi..bu tarz seyleri uygular misin bilmiyorum ama cocugun guzel ahlakli erdemli olmasi icin okunam dualar var yusuf ve insan suresi.. tabi bunun yaninda bilimsel olarak kanitlanmis klasik muzik dinlemek anne karnindaki bebegin ruh halini olumlu etkilermis..
Ovv inat olmasi iyi degil biraz elimde bi adet de koc erkegi var o da inat :) iyimser olsun insallah az once burayi okumadan iyi kalpli olsun ins diye dua etmistm cok tesekkurler canm13 Aralık benim canım yay burcuyum ben sana soyliyim
İnatçı
Dediğim dedik
Özgürlüğüne aşırı düşkün
Eyvallahi olmayan
Aşırı gururlul
İyimser hatta elinden gelenin fazlasını yapar
Haksızlığa tahammül edemeyen
Ayy yusuf suresini okucaktim tam bu haftalarda yuz gelisimi volusurmus yuzu guzel olsun diye ama demey gecen ilk haftalar okunursa wrkek olur yazdi korktum cok sacma korkmam zaten niyetlere gore de yani belki haftaya okurum insan suresini hic duymamistim buarada estagfrllh bak ben de senden ogrendim yeni bi bilgi sagolasin folik asit kullanmaya baslamistim ama cok duzenli kullsnmadim suan duzenli kullaniyorumsessizcekimsesizce cnm folik asit icin ayni seyleri yazmisiz.. sen basladinmi? Yusuf ve insan suresini oku emi sende. Gerci biliyosundur sen..cunku ben senin sayende cok sey ogrendim..cok sagol..
cok gecmis olsun canim tamamlayamazsan yarin soyle ben de okuyabilirim zorlama kendini yavru hastayken zor oluyo
Ins gerek kalmaz cnm..ben suan psikolojik oldugunuda dusunuyorum..oda etkilemis gecikmis olabilir..hani kan tahlilin olmasa dicemki hamilesin. Cunku ev testin erkendi hamikeligini gostermesi icin.3 gun geçti canı m günler geçtikçe moralim bozuluyo bu zamana kadar hiç böyle bi şey olmadı tam bebek isterken ters giden birseylermi var bilmiyorum eğer pazartesiye kadar olmazsa doktora gidicem spiraili cokarincami şaştı diye düşünüyorum inşallah kendinden olurda doktora gerek kalmaz
Evet o kismi tmm ozaman...zekaya etki edermis cunku:)))Sağol canım tavsiyelerin için eşim müzik öğretmeni ve piyano çalıyor klasik müzik konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum
Maydanoz niye yenilmemesi gerekiyormuş peki ?Evet o kismi tmm ozaman...zekaya etki edermis cunku:)))
Canim haftada bir et balik ye. Tavuk tavsiye etmiyorum hatta hic yeme. Abur cubur hazir paket gidalar yasak. Cig eti kesinlikle ciplak elle elleme. Elinin altinda hep dr eldiveni olsun. Camasir suyu ve agir kimyasala maruz kalma. Senin aldigin hava direk bebege gidiyor. Sigara icilen ortamdan uzak dur. Agir kaldirma koltuk vs itme. Cok hizli hareket etme. Bebeginle konus gunluk yap kendine hergun ona yaz buyudugunde okur. Buyuk oglum okuyor arada hosuna gidiyor cok. Arada gunluge usg resimlerini de yapistirdim kendi resmim gobegimin resmi vs. Meyve ye. Sac boyama yasak. Aklima gelenlerMaydanoz niye yenilmemesi gerekiyormuş peki ?
Akşam arkadaşıma gitmiştim onun kan testinde bile çok geç belli olmuştu bazen kanda bile hemen belli olmaya biliyormuş dedi ben im düşüncem olsa çıkardı diye düşünüyorum inşallah sağlık problemi degildir deIns gerek kalmaz cnm..ben suan psikolojik oldugunuda dusunuyorum..oda etkilemis gecikmis olabilir..hani kan tahlilin olmasa dicemki hamilesin. Cunku ev testin erkendi hamikeligini gostermesi icin.
Canım etme niye çıplak elle dokunmuyoruz? Bir de ben tavuk severim tavuklar artık hep şişiriliyor o yüzden mi diyorsun?Canim haftada bir et balik ye. Tavuk tavsiye etmiyorum hatta hic yeme. Abur cubur hazir paket gidalar yasak. Cig eti kesinlikle ciplak elle elleme. Elinin altinda hep dr eldiveni olsun. Camasir suyu ve agir kimyasala maruz kalma. Senin aldigin hava direk bebege gidiyor. Sigara icilen ortamdan uzak dur. Agir kaldirma koltuk vs itme. Cok hizli hareket etme. Bebeginle konus gunluk yap kendine hergun ona yaz buyudugunde okur. Buyuk oglum okuyor arada hosuna gidiyor cok. Arada gunluge usg resimlerini de yapistirdim kendi resmim gobegimin resmi vs. Meyve ye. Sac boyama yasak. Aklima gelenler
Alinti...Canım etme niye çıplak elle dokunmuyoruz? Bir de ben tavuk severim tavuklar artık hep şişiriliyor o yüzden mi diyorsun?
Erken doguma yada düşüge sebep oluyo demisti drum cnm.Maydanoz niye yenilmemesi gerekiyormuş peki ?
Ya evet cok erkendi senin icin tahlil hani benmi yanlis dusundum dedim ogunu. Ama bidaha yaptir dicem sonucu negatif olursa uzulurum. Diger kizlarda erken demismiydi cnm tahlil icin..yada ne dicem h.sonu evde bidaha yaparmisin testiAkşam arkadaşıma gitmiştim onun kan testinde bile çok geç belli olmuştu bazen kanda bile hemen belli olmaya biliyormuş dedi ben im düşüncem olsa çıkardı diye düşünüyorum inşallah sağlık problemi degildir de
Allah kabul etsin cnmBen dualarimi bitirdim an itibariyle hepinize hayırlı geceler inşallah arkadasimizinda hayırlısıyla bir kiz evladı olur bizimde dualarimizla faydamiz olduysa ne mutlu bize allah her kesin gönlüne göre versin
Ay ne guzel şanslisin cnm inanAlinti...
Çiğ ete çıplak elle dokunmak, meyve ve sebzeleri iyice yıkamadan yemek, ya da az pişmiş etlerden de toksoplazma bulaşabiliyor."
bilimsel olarak bu şekilde açıklanıyor. birde hurafe olarak çiğ ete dokununca elini değdiğin yerde leke olur falan diye safsatalar var ona inanmam ben ama bu basil olayını doktor söylemişti bana...
Tavuklarda antibiyotikli canim. Organik tavuk tuketmeni tavsiye ederim. Ben normalde evima asla sokmam o marketteki tavuklari. Esimin arkadasinin ciftligi var bir gun onceden soyleriz kuru yolum yapip taze getirir. 3 saat duduklude haslarim. Sonrasi parcalayip atarim buzluga suyunu da saklarim. En sagliklisi.
Teşekkür ederim canım aklınıza başka tavsiyeler gelirse bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?