Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Pamuk13 canim ilk oglumda tursu erik karpuz yerdim. İkincide borek hamur isi cok yefim tabi kontrollu. İkisibde de 14. Haftaya kadar bulantim coktu yuzum guzellesti gobegim top gibiydi popom duzlesti.
Kizlarda kalca basen genisler gobek yayilir. Genelde sivilceler cogalir. Mide yanmasi okur ve meyve cook yenir. Birde alinti yapicam bak canim...

Alinti...
hamile ve bebeginin cinsiyetini merak eden arkadaslar kız bebek bekleyenler daha ilk haftalarda göğüs hassasiyeti, şişliği, büyümesi bence en belirgin belirti. bunun nedeni de kız bebeklerde ostrojen hormonunun daha fazla salgılanması. erkek bebek bekleyenlerde ostrojen hormonu daha az salgılanıyor bunun yerine testesteron hormonu salgılanıyor. ostrojen hormonunun hamilelerde normalden daha fazla salgılanması durumunda ilk olarak göğüslerde daha fazla dolgunluk, büyüme, şişme, acı ,yağlanma meydana geliyor. buna paralel bacaklarda ve basenlerdei karında yağlanma daha fazla oluyor. erkek bebek bekleyenlerde göğüslerde cok aşırı bir değişim meydana gelmiyor. bunun sebebi östrojen hormonu. erkek bebek bekleyenlerde testesteron hormonuna baglı kıllanma ve sivilcelenme meydana gelirken, kız bebek bekleyenlerde gögüsler ve basen yaglanıyor, şişiyor, cild parlıyor benim gözlemlerim bu şekilde, bu belirtileri yaşayan arkadaşlar buraya yazarsa biz de bilgilenmiş oluruz

Evt cnm bazen ayni cinsiyette farklida olabiliyor biz cogunluk olarak oyle oluyi demeye calistik..bende merak ettim simdi yoktur ins. Kotu bisey. Kacgun gecti cnm
3 gun geçti canı m günler geçtikçe moralim bozuluyo bu zamana kadar hiç böyle bi şey olmadı tam bebek isterken ters giden birseylermi var bilmiyorum eğer pazartesiye kadar olmazsa doktora gidicem spiraili cokarincami şaştı diye düşünüyorum inşallah kendinden olurda doktora gerek kalmaz

Sağol canım tavsiyelerin için eşim müzik öğretmeni ve piyano çalıyor klasik müzik konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum

Ovv inat olmasi iyi degil biraz elimde bi adet de koc erkegi var o da inat :) iyimser olsun insallah az once burayi okumadan iyi kalpli olsun ins diye dua etmistm cok tesekkurler canm
sessizcekimsesizce cnm folik asit icin ayni seyleri yazmisiz.. sen basladinmi? Yusuf ve insan suresini oku emi sende. Gerci biliyosundur sen..cunku ben senin sayende cok sey ogrendim..cok sagol..
Ayy yusuf suresini okucaktim tam bu haftalarda yuz gelisimi volusurmus yuzu guzel olsun diye ama demey gecen ilk haftalar okunursa wrkek olur yazdi korktum cok sacma korkmam zaten niyetlere gore de yani belki haftaya okurum insan suresini hic duymamistim buarada estagfrllh bak ben de senden ogrendim yeni bi bilgi sagolasin folik asit kullanmaya baslamistim ama cok duzenli kullsnmadim suan duzenli kullaniyorum
cok gecmis olsun canim tamamlayamazsan yarin soyle ben de okuyabilirim zorlama kendini yavru hastayken zor oluyo

Ins gerek kalmaz cnm..ben suan psikolojik oldugunuda dusunuyorum..oda etkilemis gecikmis olabilir..hani kan tahlilin olmasa dicemki hamilesin. Cunku ev testin erkendi hamikeligini gostermesi icin.

Maydanoz niye yenilmemesi gerekiyormuş peki ?
Canim haftada bir et balik ye. Tavuk tavsiye etmiyorum hatta hic yeme. Abur cubur hazir paket gidalar yasak. Cig eti kesinlikle ciplak elle elleme. Elinin altinda hep dr eldiveni olsun. Camasir suyu ve agir kimyasala maruz kalma. Senin aldigin hava direk bebege gidiyor. Sigara icilen ortamdan uzak dur. Agir kaldirma koltuk vs itme. Cok hizli hareket etme. Bebeginle konus gunluk yap kendine hergun ona yaz buyudugunde okur. Buyuk oglum okuyor arada hosuna gidiyor cok. Arada gunluge usg resimlerini de yapistirdim kendi resmim gobegimin resmi vs. Meyve ye. Sac boyama yasak. Aklima gelenler

Ins gerek kalmaz cnm..ben suan psikolojik oldugunuda dusunuyorum..oda etkilemis gecikmis olabilir..hani kan tahlilin olmasa dicemki hamilesin. Cunku ev testin erkendi hamikeligini gostermesi icin.
Akşam arkadaşıma gitmiştim onun kan testinde bile çok geç belli olmuştu bazen kanda bile hemen belli olmaya biliyormuş dedi ben im düşüncem olsa çıkardı diye düşünüyorum inşallah sağlık problemi degildir de

Canım etme niye çıplak elle dokunmuyoruz? Bir de ben tavuk severim tavuklar artık hep şişiriliyor o yüzden mi diyorsun?

Canım etme niye çıplak elle dokunmuyoruz? Bir de ben tavuk severim tavuklar artık hep şişiriliyor o yüzden mi diyorsun?
Alinti...
Çiğ ete çıplak elle dokunmak, meyve ve sebzeleri iyice yıkamadan yemek, ya da az pişmiş etlerden de toksoplazma bulaşabiliyor."
bilimsel olarak bu şekilde açıklanıyor. birde hurafe olarak çiğ ete dokununca elini değdiğin yerde leke olur falan diye safsatalar var ona inanmam ben ama bu basil olayını doktor söylemişti bana...

Tavuklarda antibiyotikli canim. Organik tavuk tuketmeni tavsiye ederim. Ben normalde evima asla sokmam o marketteki tavuklari. Esimin arkadasinin ciftligi var bir gun onceden soyleriz kuru yolum yapip taze getirir. 3 saat duduklude haslarim. Sonrasi parcalayip atarim buzluga suyunu da saklarim. En sagliklisi.

Ben dualarimi bitirdim an itibariyle hepinize hayırlı geceler inşallah arkadasimizinda hayırlısıyla bir kiz evladı olur bizimde dualarimizla faydamiz olduysa ne mutlu bize allah her kesin gönlüne göre versin

Ya evet cok erkendi senin icin tahlil hani benmi yanlis dusundum dedim ogunu. Ama bidaha yaptir dicem sonucu negatif olursa uzulurum. Diger kizlarda erken demismiydi cnm tahlil icin..yada ne dicem h.sonu evde bidaha yaparmisin testi

Ay ne guzel şanslisin cnm inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…