Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Persembe sabah basliyor persembe aksam bitiyor. Bir hafta suresi var. Digerinden duasi kalan arkadaslarinlini bolusturelim.

Zuleyha arkadasimizin 6 adet duasini yqrin bitirelim. Kim kac adet okuyabilir arkadaslar? Ben ancak iki tanemi okiyabilirim o yuzden alamiyorum. Var mi.musait olan?

Ya evet cok erkendi senin icin tahlil hani benmi yanlis dusundum dedim ogunu. Ama bidaha yaptir dicem sonucu negatif olursa uzulurum. Diger kizlarda erken demismiydi cnm tahlil icin..yada ne dicem h.sonu evde bidaha yaparmisin testi
Hafta sonuna kadar olmazsa evde doktora gitmeden bir test yaparım eğer gene çıkmazsa doktora giderim sağlık sorunu çıkmasında o kadar biktimki hastane lerden yıllarca midem için uğraştım inşallah bide boyle bir problem çıkmazda hastanelerde uğraşma m bebekte yoksa kendinden olsun da doktora gitmeyim kadın doğumdan zaten korkuyorum

Cnmmm nasilsinn ?
Canım hasta değilim ama her yanım ağrıyor kollarım dahil..Oğlan hasta kaç gündür tam atlatamadı üstüne huy değiştirdi mizmizligi arttı..Üstüne annemde hasta oldu..İkisiyle ilgileniyorum..Giriyorum ama çok kalmamıyorum..Sen nasılsın oğlusun nasıl oldu

Gunaydin kizlar .. evimize donduk sag selamet .. burayada giremedim cok ozledim dunyanin mesaji birikmis . Malum pazartesi ise basliyorum halletmem gereken isler var, bugun onlarida hallededip arariza donecegim .
Bu arada hic okuyamadim ben . Bugun elimden geldigi kadar okuyacagim ins ..
hepinizi opuyorum kizlar ..

Canim bendede oluyo bu yorgunluk donemleri ve genelde benimki D-vitamini eksikliginden kaynakli oluyo mevsimselde olabilir . Ama d-vitamini kullanmaya basladigim zaman iki haftada kendime geliyorum deyim yerindeyse at gibi oluyorum . Kuzucuguna ve annene gecmis olsun canim

Canim.gunaydin. ya hemen kotu dusunme lutfen Rabbim vaktinde verecektir insAllah. Saglik ocaginda hprmon.teatlerini yaptir canim ama daha birinci ayin ve rahim.spermazoitlere alisiyor bak netten arastir hamilelik dusunmeye basladiginda adetler duzensizlesir cogu kadinda. İnsAllah hamilesindir canim.gorunmemistir. lutfen kotu.dusunme

Gecmis olsun cnm sende mikrop almissindie ama ayakta gecoyordur farketmeden soguk alginligi ic canim ihlamur c vitamini bol bol. Gecmis olsun.

Hosgelmissin cnm evine. Bekliyoruz dort goz ozledik seni

ca

canım beni de katın bende okurum bana da okuruz dimi inşalalah. sonraki haftlarda
Tabi ki canim listede okuyan hwrkese donuyor Kuran. İlk pamuk hamile kaldi ona okuduk sonra sesdizce kaldi oma okuduk bu hafta muzik hamile ona okuyacagiz. Sirayla okuyoruz canim herkese sira gelecek yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…