- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.001
Hafta sonuna kadar olmazsa evde doktora gitmeden bir test yaparım eğer gene çıkmazsa doktora giderim sağlık sorunu çıkmasında o kadar biktimki hastane lerden yıllarca midem için uğraştım inşallah bide boyle bir problem çıkmazda hastanelerde uğraşma m bebekte yoksa kendinden olsun da doktora gitmeyim kadın doğumdan zaten korkuyorumYa evet cok erkendi senin icin tahlil hani benmi yanlis dusundum dedim ogunu. Ama bidaha yaptir dicem sonucu negatif olursa uzulurum. Diger kizlarda erken demismiydi cnm tahlil icin..yada ne dicem h.sonu evde bidaha yaparmisin testi
Maydanozun söktürücü özelliği varMaydanoz niye yenilmemesi gerekiyormuş peki ?
Canım hasta değilim ama her yanım ağrıyor kollarım dahil..Oğlan hasta kaç gündür tam atlatamadı üstüne huy değiştirdi mizmizligi arttı..Üstüne annemde hasta oldu..İkisiyle ilgileniyorum..Giriyorum ama çok kalmamıyorum..Sen nasılsın oğlusun nasıl olduCnmmm nasilsinn ?
Canim bendede oluyo bu yorgunluk donemleri ve genelde benimki D-vitamini eksikliginden kaynakli oluyo mevsimselde olabilir . Ama d-vitamini kullanmaya basladigim zaman iki haftada kendime geliyorum deyim yerindeyse at gibi oluyorum . Kuzucuguna ve annene gecmis olsun canimCanım hasta değilim ama her yanım ağrıyor kollarım dahil..Oğlan hasta kaç gündür tam atlatamadı üstüne huy değiştirdi mizmizligi arttı..Üstüne annemde hasta oldu..İkisiyle ilgileniyorum..Giriyorum ama çok kalmamıyorum..Sen nasılsın oğlusun nasıl oldu
Canım bana Yasin okusak olur mu?Kizlar siradaki duayimuzikk04 arkadasima baslatiyorum. İnsAllah saglikla evlafina kavusmak nasip olsun.
@muzikk04 canim duani yazar misin bas sayfaya ilistirelim.
Bitti benim duam canım 6 tane okudummuzikk04 cnm senin duan bitti mi bende bir adet gorunuyor yazmayi unutmus olabilirim.
Canim.gunaydin. ya hemen kotu dusunme lutfen Rabbim vaktinde verecektir insAllah. Saglik ocaginda hprmon.teatlerini yaptir canim ama daha birinci ayin ve rahim.spermazoitlere alisiyor bak netten arastir hamilelik dusunmeye basladiginda adetler duzensizlesir cogu kadinda. İnsAllah hamilesindir canim.gorunmemistir. lutfen kotu.dusunmeHafta sonuna kadar olmazsa evde doktora gitmeden bir test yaparım eğer gene çıkmazsa doktora giderim sağlık sorunu çıkmasında o kadar biktimki hastane lerden yıllarca midem için uğraştım inşallah bide boyle bir problem çıkmazda hastanelerde uğraşma m bebekte yoksa kendinden olsun da doktora gitmeyim kadın doğumdan zaten korkuyorum
Her hafta bir arkadasimiza 41 meryem surewi tamamloyoruz. Dilegini sen belirliyorsun hayirli evlat saliha kiz evlat vs gibi.Günaydın kızlar ne duası okuyorsunuz ben aranıza geç katıldım bende reglemi bekliyorum ama müsait olursam okuyabilirim
Naail.istersen canim. Olur tabi ki. Ona gore duzenlerim.bugun listeyiCanım bana Yasin okusak olur mu?
Gecmis olsun cnm sende mikrop almissindie ama ayakta gecoyordur farketmeden soguk alginligi ic canim ihlamur c vitamini bol bol. Gecmis olsun.Canım hasta değilim ama her yanım ağrıyor kollarım dahil..Oğlan hasta kaç gündür tam atlatamadı üstüne huy değiştirdi mizmizligi arttı..Üstüne annemde hasta oldu..İkisiyle ilgileniyorum..Giriyorum ama çok kalmamıyorum..Sen nasılsın oğlusun nasıl oldu
Hosgelmissin cnm evine. Bekliyoruz dort goz ozledik seniCanim bendede oluyo bu yorgunluk donemleri ve genelde benimki D-vitamini eksikliginden kaynakli oluyo mevsimselde olabilir . Ama d-vitamini kullanmaya basladigim zaman iki haftada kendime geliyorum deyim yerindeyse at gibi oluyorum . Kuzucuguna ve annene gecmis olsun canim
Niyetini de yaz canimCanım bana Yasin okusak olur mu?
canım beni de katın bende okurum bana da okuruz dimi inşalalah. sonraki haftlardaHer hafta bir arkadasimiza 41 meryem surewi tamamloyoruz. Dilegini sen belirliyorsun hayirli evlat saliha kiz evlat vs gibi.
Tabi ki canim listede okuyan hwrkese donuyor Kuran. İlk pamuk hamile kaldi ona okuduk sonra sesdizce kaldi oma okuduk bu hafta muzik hamile ona okuyacagiz. Sirayla okuyoruz canim herkese sira gelecek yani.ca
canım beni de katın bende okurum bana da okuruz dimi inşalalah. sonraki haftlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?