- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.021
ha kusuruma bakma bilmiyordum tamam bana ne kadr okuyacağımı söyle bende okurumTabi ki canim listede okuyan hwrkese donuyor Kuran. İlk pamuk hamile kaldi ona okuduk sonra sesdizce kaldi oma okuduk bu hafta muzik hamile ona okuyacagiz. Sirayla okuyoruz canim herkese sira gelecek yani.
Estafurullah canim ne kusuru. Bastaki sayfada listelerimiz mevcut. Bugun muzik arkadasimiza baslayacagim etiket yaparim sanada canim. O yasin istiyor ilk bebegi 41 yasin okuyacagiz ona.ha kusuruma bakma bilmiyordum tamam bana ne kadr okuyacağımı söyle bende okurum
Canım adım Sıla niyetimde sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almak hayırlı bir evlat olsun ve Allah kaza bela vermesinmuzikk04 canim adini ve niyetini bekliyoruz
ya işte umut dünyası kendimizi öyle avutuyoruz cinsiyet belli olana kadar doğrudur belirti ile alaksı yoktur cinsiyetinKizlar belirtilerden bahsetmisiniz bence bebeğin cinsiyetiyle gebelik belirtilerinin bence hiç alakası yok benim iki oglumdada hamilelikleri okadar farkliydiki büyük oglumda hiç hamile gibi değildim küçük oglumdada hep hastanelerde yattım su bile icemedim o kadar fazla kilo verdim her kez dedi ki kesin bu sefer kızın olcak belirtiler farklıydı ama cinsiyetler aynıydı bu arada kızlar ben hala adet olmadım inşallah bir problem yoktur
sağol canım güzel bilgilerin için umarım kızdır biz karı koca öyle hissediyoruz ama bakalım karnım yayıldı popom büyüdü bide ben çok beyaz bi kadınım vücüdüm karardı tatile gitmiş gibi bakalım çok merak ediyrmPamuk13 canim ilk oglumda tursu erik karpuz yerdim. İkincide borek hamur isi cok yefim tabi kontrollu. İkisibde de 14. Haftaya kadar bulantim coktu yuzum guzellesti gobegim top gibiydi popom duzlesti.
Kizlarda kalca basen genisler gobek yayilir. Genelde sivilceler cogalir. Mide yanmasi okur ve meyve cook yenir. Birde alinti yapicam bak canim...
Alinti...
hamile ve bebeginin cinsiyetini merak eden arkadaslar kız bebek bekleyenler daha ilk haftalarda göğüs hassasiyeti, şişliği, büyümesi bence en belirgin belirti. bunun nedeni de kız bebeklerde ostrojen hormonunun daha fazla salgılanması. erkek bebek bekleyenlerde ostrojen hormonu daha az salgılanıyor bunun yerine testesteron hormonu salgılanıyor. ostrojen hormonunun hamilelerde normalden daha fazla salgılanması durumunda ilk olarak göğüslerde daha fazla dolgunluk, büyüme, şişme, acı ,yağlanma meydana geliyor. buna paralel bacaklarda ve basenlerdei karında yağlanma daha fazla oluyor. erkek bebek bekleyenlerde göğüslerde cok aşırı bir değişim meydana gelmiyor. bunun sebebi östrojen hormonu. erkek bebek bekleyenlerde testesteron hormonuna baglı kıllanma ve sivilcelenme meydana gelirken, kız bebek bekleyenlerde gögüsler ve basen yaglanıyor, şişiyor, cild parlıyor benim gözlemlerim bu şekilde, bu belirtileri yaşayan arkadaşlar buraya yazarsa biz de bilgilenmiş oluruz
Bir arkadasim da kizmis cinsiyeti bugun ogrenmis az once aradi. O da 13. Haftada ozune donmustu. Hiic kendinden bihaber cocuklar sefil ay cok fena yaa. Kizlar da cok nazli anacim yaa.. Ben iki oglumda felakettim hep kendimi kiz olursa belki rahat olurum diye avutuyorum. Yok olmazsan zaten yandim ki ne yandim anam gurbette kaynana kendine yeter.CAnım ben çok kötü durumdayım ya hayattan koptum oğlum çok saçlı doğmuştu midem son aylar bir iki kez yandı bunda daha hamile olduğumu öğrenmeden mide yanması ile başladı canım bakalım yarın öğrencem kalp atışını ben iş falan yapamıyorum annemde kalıyorum bitmiş durumdayım
çin takvinde ne çıkıyormuş kız sorsaydın keşke :)Bir arkadasim da kizmis cinsiyeti bugun ogrenmis az once aradi. O da 13. Haftada ozune donmustu. Hiic kendinden bihaber cocuklar sefil ay cok fena yaa. Kizlar da cok nazli anacim yaa.. Ben iki oglumda felakettim hep kendimi kiz olursa belki rahat olurum diye avutuyorum. Yok olmazsan zaten yandim ki ne yandim anam gurbette kaynana kendine yeter.
Cin kiz canim birde iki gun once iliskiyi kesti ve her iliski de bir disari ikinci iceri yapmis 16. Gun yumurtluyordu. 12_13_14. Gunler bir disari bir iceri ile kizi oldu. Ama onuda her erkek yapar mi bilmemçin takvinde ne çıkıyormuş kız sorsaydın keşke :)
ben o dışarı içeriyi anlamadım gitti iki kez mi ilişkiye giriyorsunCin kiz canim birde iki gun once iliskiyi kesti ve her iliski de bir disari ikinci iceri yapmis 16. Gun yumurtluyordu. 12_13_14. Gunler bir disari bir iceri ile kizi oldu. Ama onuda her erkek yapar mi bilmem
evet ilk gebeligim bu sebeple sonlandirildi aslinda en dogrusu hamile kalmadan once gebelik oncesi tum tahlilleri yaptirmak bu hamilelgimde ben ocak ayinda gidip tum tahlilleti yaptirdim bi kez yasadim Allah bidaha yasatmasinAlinti...
Çiğ ete çıplak elle dokunmak, meyve ve sebzeleri iyice yıkamadan yemek, ya da az pişmiş etlerden de toksoplazma bulaşabiliyor."
bilimsel olarak bu şekilde açıklanıyor. birde hurafe olarak çiğ ete dokununca elini değdiğin yerde leke olur falan diye safsatalar var ona inanmam ben ama bu basil olayını doktor söylemişti bana...
Tavuklarda antibiyotikli canim. Organik tavuk tuketmeni tavsiye ederim. Ben normalde evima asla sokmam o marketteki tavuklari. Esimin arkadasinin ciftligi var bir gun onceden soyleriz kuru yolum yapip taze getirir. 3 saat duduklude haslarim. Sonrasi parcalayip atarim buzluga suyunu da saklarim. En sagliklisi.
Canim zuleyha okucam bugun yazmis eger okuyamazsa ben kalani okurum o yazsin ben de kendi payima duseni tamamladimPersembe sabah basliyor persembe aksam bitiyor. Bir hafta suresi var. Digerinden duasi kalan arkadaslarinlini bolusturelim.
Zuleyha arkadasimizin 6 adet duasini yqrin bitirelim. Kim kac adet okuyabilir arkadaslar? Ben ancak iki tanemi okiyabilirim o yuzden alamiyorum. Var mi.musait olan?
Valla boyle erkeklere masallah demek lazimCin kiz canim birde iki gun once iliskiyi kesti ve her iliski de bir disari ikinci iceri yapmis 16. Gun yumurtluyordu. 12_13_14. Gunler bir disari bir iceri ile kizi oldu. Ama onuda her erkek yapar mi bilmem
Aynen iki kere iliski oluyor ilkinde disari veya korunacak ikinci de iceri bosalacak. Bize teeerrssben o dışarı içeriyi anlamadım gitti iki kez mi ilişkiye giriyorsun
kız biz bire zor ikna ediyoruz kaldı ikincisi
Benimkine demistim bi kere 3 gun diye o gunleri soylede yillik izin kullanayim dedi. Ee adam yataktan cikamayabilirValla boyle erkeklere masallah demek lazim
Benimkine demistim bi kere 3 gun diye o gunleri soylede yillik izin kullanayim dedi. Ee adam yataktan cikamayabilir
Canim cok sagol düsündügün icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?