Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
ha kusuruma bakma bilmiyordum tamam bana ne kadr okuyacağımı söyle bende okurum
Estafurullah canim ne kusuru. Bastaki sayfada listelerimiz mevcut. Bugun muzik arkadasimiza baslayacagim etiket yaparim sanada canim. O yasin istiyor ilk bebegi 41 yasin okuyacagiz ona.

bir grupta okudum bir bakın isterseniz.

Kizlar yasadiklarinizi cok iyi anliyorum cunku bende 2 defa kimyasal gebelik gecirdim sonuncu subatta oldu ve o ay kanama biter bitmez gittim hayit suyu aldim hersabah ac karnina ictim biraz agir oldugu icin suyla karistirdim ve hergun civan percemli cayi ictim gunde iki defa sekersiz ve martta hic adet olmadan tekrar hamile kaldim simdi 8 haftalik hamileyim bebegimide gordum insallah sizlerede bir faydasi olur denemekten zarar olmaz kimyasal kalitesiz yumurtalardan oluyor bu soylediklerimde yumurtalari kaliteli hale getiriyor.ugrasmayinca birsey elde edemiyoruz kizlar

CAnım ben çok kötü durumdayım ya hayattan koptum oğlum çok saçlı doğmuştu midem son aylar bir iki kez yandı bunda daha hamile olduğumu öğrenmeden mide yanması ile başladı canım bakalım yarın öğrencem kalp atışını ben iş falan yapamıyorum annemde kalıyorum bitmiş durumdayım

İş
ya işte umut dünyası kendimizi öyle avutuyoruz cinsiyet belli olana kadar doğrudur belirti ile alaksı yoktur cinsiyetin

Çok
sağol canım güzel bilgilerin için umarım kızdır biz karı koca öyle hissediyoruz ama bakalım karnım yayıldı popom büyüdü bide ben çok beyaz bi kadınım vücüdüm karardı tatile gitmiş gibi bakalım çok merak ediyrm

Bir arkadasim da kizmis cinsiyeti bugun ogrenmis az once aradi. O da 13. Haftada ozune donmustu. Hiic kendinden bihaber cocuklar sefil ay cok fena yaa. Kizlar da cok nazli anacim yaa.. Ben iki oglumda felakettim hep kendimi kiz olursa belki rahat olurum diye avutuyorum. Yok olmazsan zaten yandim ki ne yandim anam gurbette kaynana kendine yeter.

çin takvinde ne çıkıyormuş kız sorsaydın keşke :)

Cin kiz canim birde iki gun once iliskiyi kesti ve her iliski de bir disari ikinci iceri yapmis 16. Gun yumurtluyordu. 12_13_14. Gunler bir disari bir iceri ile kizi oldu. Ama onuda her erkek yapar mi bilmem
ben o dışarı içeriyi anlamadım gitti iki kez mi ilişkiye giriyorsun
kız biz bire zor ikna ediyoruz kaldı ikincisi

evet ilk gebeligim bu sebeple sonlandirildi aslinda en dogrusu hamile kalmadan once gebelik oncesi tum tahlilleri yaptirmak bu hamilelgimde ben ocak ayinda gidip tum tahlilleti yaptirdim bi kez yasadim Allah bidaha yasatmasin

Persembe sabah basliyor persembe aksam bitiyor. Bir hafta suresi var. Digerinden duasi kalan arkadaslarinlini bolusturelim.
Canim zuleyha okucam bugun yazmis eger okuyamazsa ben kalani okurum o yazsin ben de kendi payima duseni tamamladim
Zuleyha arkadasimizin 6 adet duasini yqrin bitirelim. Kim kac adet okuyabilir arkadaslar? Ben ancak iki tanemi okiyabilirim o yuzden alamiyorum. Var mi.musait olan?

Canlar ben cok fazla araniza katilamiyorum kusura bakmayin. Fakat herzaman okumaya calisiyorum yazilanlari, Bebegim henüz cok kücük tüm günümü aliyor vakit kalmiyor
Buarada ben dogumdan sonra bi kez adet oldum bidahada olmadim acaba normalmidir?
Digerlerinde dogumdan sonra düzenli gelmisti adetim..
Gecen gün hatta acabaa dedim test yaptim negatif cikti. Ben hemen düsünmüyorum gerci fazlada ara vermekde istemiyorum birlikte büyüsünler diye. Rabbim herkesin gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin insallah muzikk04 kuzum gözün aydin Rabbim hayirli evlat eylesin insallah. Ilk bebisin kiz erkek mühim degil saglikla kucagina alirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…