- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.041
Cnm benim cümleten gecmis olsun tekrardan..oglum iyleşti cok şükür..aynen devam cnm hayat bir telaşla gecip gidiyor..Canım hasta değilim ama her yanım ağrıyor kollarım dahil..Oğlan hasta kaç gündür tam atlatamadı üstüne huy değiştirdi mizmizligi arttı..Üstüne annemde hasta oldu..İkisiyle ilgileniyorum..Giriyorum ama çok kalmamıyorum..Sen nasılsın oğlusun nasıl oldu
Cok sevindim cnmCanim cok sagol düsündügün icin
Evet cok sükür cikti. Hamdolsun durumuda cok iyi.
Hosgeldin cnmGunaydin kizlar .. evimize donduk sag selamet .. burayada giremedim cok ozledim dunyanin mesaji birikmis . Malum pazartesi ise basliyorum halletmem gereken isler var, bugun onlarida hallededip arariza donecegim .
Bu arada hic okuyamadim ben . Bugun elimden geldigi kadar okuyacagim ins ..
hepinizi opuyorum kizlar ..
Tmm cnm persembeye kadar okuruz insallah..adin ve duan ile...aminn..Canım adım Sıla niyetimde sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almak hayırlı bir evlat olsun ve Allah kaza bela vermesin
Kiyamam kızıni düsün hersey gecer cnm benim...sabır...CAnım ben çok kötü durumdayım ya hayattan koptum oğlum çok saçlı doğmuştu midem son aylar bir iki kez yandı bunda daha hamile olduğumu öğrenmeden mide yanması ile başladı canım bakalım yarın öğrencem kalp atışını ben iş falan yapamıyorum annemde kalıyorum bitmiş durumdayım
Ayy cnm benim o gunleri gorelim kizlarimiz olsunda bunlara bile oh deriz heralde..burdan da destek oluruz birbirimize..Bir arkadasim da kizmis cinsiyeti bugun ogrenmis az once aradi. O da 13. Haftada ozune donmustu. Hiic kendinden bihaber cocuklar sefil ay cok fena yaa. Kizlar da cok nazli anacim yaa.. Ben iki oglumda felakettim hep kendimi kiz olursa belki rahat olurum diye avutuyorum. Yok olmazsan zaten yandim ki ne yandim anam gurbette kaynana kendine yeter.
Benimkine demistim bi kere 3 gun diye o gunleri soylede yillik izin kullanayim dedi. Ee adam yataktan cikamayabilir
yine de emiyosa emme bitene kadar bekle canm benim de 5 aylikke olmustu ilk iki adet arasi uzun surmustu sonra duzene girmistiCanlar ben cok fazla araniza katilamiyorum kusura bakmayin. Fakat herzaman okumaya calisiyorum yazilanlari, Bebegim henüz cok kücük tüm günümü aliyor vakit kalmiyor
Buarada ben dogumdan sonra bi kez adet oldum bidahada olmadim acaba normalmidir?
Digerlerinde dogumdan sonra düzenli gelmisti adetim..
Gecen gün hatta acabaa dedim test yaptim negatif cikti. Ben hemen düsünmüyorum gerci fazlada ara vermekde istemiyorum birlikte büyüsünler diye. Rabbim herkesin gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin insallahmuzikk04 kuzum gözün aydin Rabbim hayirli evlat eylesin insallah. Ilk bebisin kiz erkek mühim degil saglikla kucagina alirsin insallah.
Geçmiş olsun canim soğuk algınlığı oldu herhalde ihlamur iç bogazlarina iyi gelir havalardanda oluyo bir gün yaz gibi bi bakıyorsun soğuk bir hava yat dinlen canim allah şifa versinAy kizlar ben de pek fena hasta oldum Allahtan esim evde saolsun kosturuyor oglana. Donuyorum bi atesim cikiyo bi ter basiyor bogazlar fena yarin ilac yazdircam. Duayi yenileyemedim bilgisayari acmam lazim hic acicak durumda degilim. Wc ye gitmek eziyet. Nolur kusura bakmayin. Musait olanlar baslayabilir yasin okunacak.
Canim gozun aydin olsun bebegine hamilesin . Tebrik ettimmi hatirlamiyorum o yuzden yaziyim diye dusundum . Saglikla kucagina al insCanım bana Yasin okusak olur mu?
Canim benim dikkat et kendine cookk gecmis olsun ..Telefondan bu kadar oldu kizlar. Cumleten hayirli geceler.
Ay canim ins kolay atlatirsin , hamilelik biraz zor oluyo tabi hepsi ayni olmuyo ins bi an evvel normale doner hersey , gecmis olsun cnmCAnım ben çok kötü durumdayım ya hayattan koptum oğlum çok saçlı doğmuştu midem son aylar bir iki kez yandı bunda daha hamile olduğumu öğrenmeden mide yanması ile başladı canım bakalım yarın öğrencem kalp atışını ben iş falan yapamıyorum annemde kalıyorum bitmiş durumdayım
Sen okuyabildigin kadar oku canm kalanini ben okuyumCanim benim dikkat et kendine cookk gecmis olsun ..
Ben hic okuyamadim bugun okurum dedim ama cok yogun gecti malum yoldan geldik evi temizle dunyanin camasirini yika derken vakit bulamadim , ama simdi abdest alip okuyum tabi ne kadar kaldi okunacak onuda bilmiyorum ilk sayfada guncelleme oldumu bi bakiyim
Allah şifa versin .Yarın başlarım okumaya 5 tane benim için tamamdırPersembeden itibarenmuzikk04 (Sıla) arkadasimiz icin 41 yasin basliyoruz. Niyetimiz sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağina almak hayırlı bir evlat olsun ve Allah kaza bela vermesin(amin). Dua 13.04.2017 persembe aksami bitecek.
hayatsn 5
zuleyha83 5
Bursalim 123 5
Whiteandblue 5
sessizcekimsesizce 5
Pamuk13 5
muzikk04 6
O ovuc23 5
Tmm canim simdi uc tanesini okuyacagim , gerisinide yarina tamamliyalim .Sen okuyabildigin kadar oku canm kalanini ben okuyum
Sen yazarsin canm ben yarin yola gidicem yolda okurum insallahTmm canim simdi uc tanesini okuyacagim , gerisinide yarina tamamliyalim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?