Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cnm benim cümleten gecmis olsun tekrardan..oglum iyleşti cok şükür..aynen devam cnm hayat bir telaşla gecip gidiyor..

Hosgeldin cnm

Kiyamam kızıni düsün hersey gecer cnm benim...sabır...

Ayy cnm benim o gunleri gorelim kizlarimiz olsunda bunlara bile oh deriz heralde..burdan da destek oluruz birbirimize..

Benimkine demistim bi kere 3 gun diye o gunleri soylede yillik izin kullanayim dedi. Ee adam yataktan cikamayabilir

yine de emiyosa emme bitene kadar bekle canm benim de 5 aylikke olmustu ilk iki adet arasi uzun surmustu sonra duzene girmisti

Ay kizlar ben de pek fena hasta oldum Allahtan esim evde saolsun kosturuyor oglana. Donuyorum bi atesim cikiyo bi ter basiyor bogazlar fena yarin ilac yazdircam. Duayi yenileyemedim bilgisayari acmam lazim hic acicak durumda degilim. Wc ye gitmek eziyet. Nolur kusura bakmayin. Musait olanlar baslayabilir yasin okunacak.

Geçmiş olsun canim soğuk algınlığı oldu herhalde ihlamur iç bogazlarina iyi gelir havalardanda oluyo bir gün yaz gibi bi bakıyorsun soğuk bir hava yat dinlen canim allah şifa versin

Telefondan bu kadar oldu kizlar. Cumleten hayirli geceler.
Canim benim dikkat et kendine cookk gecmis olsun ..
Ben hic okuyamadim bugun okurum dedim ama cok yogun gecti malum yoldan geldik evi temizle dunyanin camasirini yika derken vakit bulamadim , ama simdi abdest alip okuyum tabi ne kadar kaldi okunacak onuda bilmiyorum ilk sayfada guncelleme oldumu bi bakiyim

Ay canim ins kolay atlatirsin , hamilelik biraz zor oluyo tabi hepsi ayni olmuyo ins bi an evvel normale doner hersey , gecmis olsun cnm

Sen okuyabildigin kadar oku canm kalanini ben okuyum

Kızlar whhuuuuu hiç haber vermediniz yaa aşk olsun, şimdi gördüm topiği, çoğunuzu biliyorum sizde beni biliyorsunuz:)) her nekadar oğlum olacak olsada haala yılmadım bunu doğurayım hemen başlıcam kız bebek çalışmalara :) yardımlarınıza deneyimlerinize ihtiyacım var ayrıca ilk sayfadaki bilgilere bayıldım elinize emeğinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…