Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Geçmiş olsun canim soğuk algınlığı oldu herhalde ihlamur iç bogazlarina iyi gelir havalardanda oluyo bir gün yaz gibi bi bakıyorsun soğuk bir hava yat dinlen canim allah şifa versin
Saol canim grip oldum galiba gozler akiyo burun tikali bogaz fena

Saol cnm guncel.
Hosgeldin canim. İnsAllah saglikla kavusun canim bebisinle. Erkeklerin bir erkek kardesi olmali bu tezi savunuyoruz :) insAllah birde saglikli bir kizevlat masip etsin Rabbim.

Whiteandblue canim ben anlayamadim kac adet kaldi sen musait bi zamaninda kac adet dua okumam gerektigini yazar misin ona gore 41 e tamamlayayim yarim kalmasin gecmis olsun Allah sifa versin
Benim 2 kaldi canim. Nolur kusura bakma bu hafta esim evde bahar tadilati hastaliklar bir okuyamadim son iki taneyi. Benim 2 tane kaldi.

Cnm cok gecmis olsun..6 sar okuruz liste basina yazmissin yazmamissin dert etme sen bunu

Hosgeldin cnm

Hrkese merhaba. oktoran yeni geldik srum taktılar. azcık gözüm açılı ama hapşurmaktan öksürmktn içim çıkacak gibi hissediyorum. Biraz uyuyup inleneceğim. ekrana bakamıyorum çok gözlrim sulanıyor. Gçmişe bakamaım habr vrmk istedim sadece. kninize iyi bakın canlar..

Ablacm cok cok gecmis olsn ya ins en yakin zamanda duzlrsn

Cok iyi yapmissin dr a gitmekle dinlen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…