- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.061
Canim okudum uc tane ..Sen yazarsin canm ben yarin yola gidicem yolda okurum insallah
Saol canim grip oldum galiba gozler akiyo burun tikali bogaz fenaGeçmiş olsun canim soğuk algınlığı oldu herhalde ihlamur iç bogazlarina iyi gelir havalardanda oluyo bir gün yaz gibi bi bakıyorsun soğuk bir hava yat dinlen canim allah şifa versin
Saol cnm guncel.Canim benim dikkat et kendine cookk gecmis olsun ..
Ben hic okuyamadim bugun okurum dedim ama cok yogun gecti malum yoldan geldik evi temizle dunyanin camasirini yika derken vakit bulamadim , ama simdi abdest alip okuyum tabi ne kadar kaldi okunacak onuda bilmiyorum ilk sayfada guncelleme oldumu bi bakiyim
Hosgeldin canim. İnsAllah saglikla kavusun canim bebisinle. Erkeklerin bir erkek kardesi olmali bu tezi savunuyoruz :) insAllah birde saglikli bir kizevlat masip etsin Rabbim.Kızlar whhuuuuu hiç haber vermediniz yaa aşk olsun, şimdi gördüm topiği, çoğunuzu biliyorum sizde beni biliyorsunuz:)) her nekadar oğlum olacak olsada haala yılmadım bunu doğurayım hemen başlıcam kız bebek çalışmalara :) yardımlarınıza deneyimlerinize ihtiyacım varayrıca ilk sayfadaki bilgilere bayıldım elinize emeğinize sağlık
Benim 2 kaldi canim. Nolur kusura bakma bu hafta esim evde bahar tadilati hastaliklar bir okuyamadim son iki taneyi. Benim 2 tane kaldi.Whiteandblue canim ben anlayamadim kac adet kaldi sen musait bi zamaninda kac adet dua okumam gerektigini yazar misin ona gore 41 e tamamlayayim yarim kalmasin gecmis olsun Allah sifa versin
tamam canim sagolasin Allah kabul etsin kalan 3 u bugun okurum benCanim okudum uc tane ..
Canim bana toplam kalani yazar misin 41 e tamamlamak icin estagfirullah buarada canim ne kusru Allah kabul etsin okuduklarinizi insBenim 2 kaldi canim. Nolur kusura bakma bu hafta esim evde bahar tadilati hastaliklar bir okuyamadim son iki taneyi. Benim 2 tane kaldi.
Cnm cok gecmis olsun..6 sar okuruz liste basina yazmissin yazmamissin dert etme sen bunuAy kizlar ben de pek fena hasta oldum Allahtan esim evde saolsun kosturuyor oglana. Donuyorum bi atesim cikiyo bi ter basiyor bogazlar fena yarin ilac yazdircam. Duayi yenileyemedim bilgisayari acmam lazim hic acicak durumda degilim. Wc ye gitmek eziyet. Nolur kusura bakmayin. Musait olanlar baslayabilir yasin okunacak.
Ayy yazmissin bile cnm :))Persembeden itibarenmuzikk04 (Sıla) arkadasimiz icin 41 yasin basliyoruz. Niyetimiz sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağina almak hayırlı bir evlat olsun ve Allah kaza bela vermesin(amin). Dua 13.04.2017 persembe aksami bitecek.
hayatsn 5
zuleyha83 5
@Bursalim 123 5
Whiteandblue 5
sessizcekimsesizce 5
@Pamuk13 5
muzikk04 6
O ovuc23 5
Hosgeldin cnmKızlar whhuuuuu hiç haber vermediniz yaa aşk olsun, şimdi gördüm topiği, çoğunuzu biliyorum sizde beni biliyorsunuz:)) her nekadar oğlum olacak olsada haala yılmadım bunu doğurayım hemen başlıcam kız bebek çalışmalara :) yardımlarınıza deneyimlerinize ihtiyacım varayrıca ilk sayfadaki bilgilere bayıldım elinize emeğinize sağlık
Hamileyim canım kesinleştiHanmlar naslsn:)) iyi haberler alan varmi aranizda:))
Hayrlisi olsun cnm cok sevndm benimde bat bgn olmadm olnayi beklyrm ama goguslerm agrmyr hicbsy yok anlamdm sennde bole oldmu:)Hamileyim canım kesinleşti
Hayrlisi olsun cnm cok sevndm benimde bat bgn olmadm olnayi beklyrm ama goguslerm agrmyr hicbsy yok anlamdm sennde bole oldmu:)
Evet ole oluyrmus jimyasaldan snra cnm benim ilk defa belrtm olmadi ben anlamdm yani test yaptn mibende bat 5 nisandı ama olmadı birşey de yok anlamadım gitti sanırım kimyasal dan sonra denge değişiyor
Ablacm cok cok gecmis olsn ya ins en yakin zamanda duzlrsnHrkese merhaba. oktoran yeni geldik srum taktılar. azcık gözüm açılı ama hapşurmaktan öksürmktn içim çıkacak gibi hissediyorum. Biraz uyuyup inleneceğim. ekrana bakamıyorum çok gözlrim sulanıyor. Gçmişe bakamaım habr vrmk istedim sadece. kninize iyi bakın canlar..
Cok iyi yapmissin dr a gitmekle dinlen cnmHrkese merhaba. oktoran yeni geldik srum taktılar. azcık gözüm açılı ama hapşurmaktan öksürmktn içim çıkacak gibi hissediyorum. Biraz uyuyup inleneceğim. ekrana bakamıyorum çok gözlrim sulanıyor. Gçmişe bakamaım habr vrmk istedim sadece. kninize iyi bakın canlar..
Benim göğüslerimde ağrı vardı canım hala sertlerHayrlisi olsun cnm cok sevndm benimde bat bgn olmadm olnayi beklyrm ama goguslerm agrmyr hicbsy yok anlamdm sennde bole oldmu:)
Ablacm cok cok gecmis olsn ya ins en yakin zamanda duzlrsn
Cok iyi yapmissin dr a gitmekle dinlen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?