Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Gecmis olsun canm Allah sifa versin

Anladim cnm karistirdim demekki kusura bakma bebegin nasibiyle nasip zamaninda gelsin ins.

Benim icin farketmez cnm..olabilir..hepimiz hepimiz icin okumaya niyetliyiz sonucta cok şükür..senin duan bittimi
Oyle canm benim bir de 5 tane duam var iste onu da okucam o yuzden mumkun degil bu hafta okuyamam ama iki haftaya uzarsa okucam insallah

Merhaba arkadaslar. Duayi uzatabiliriz sorun degil. Bir hafta diye vakit koymamizin nedeni cok uzamamasiydi. İstisnai durumlar olabiliyor sorun yok niyet onemli. Onumuzdeki haftaya da devam edebiliriz. Sonucta o sizin borcunuz gibi oluyor. Musait oldukca okursunuz.
Ben hic yataktan cikamiyorum uyuyorum uyaniyorum uyuyorum uyaniyorum. Yemek bile yiyemiyorum bogazlarim cok kotu. Uyanmak istemiyorum resmen yanimda ped bardak tukurugumu yutamaz durumdayim. Rabbim tum hastalara sifa versin. Ufaklik daha iyi. Buyuk oglum da okuldan geldi diyor ki; "anne babamla karar verdiniz mi bebek yapicak misiniz?" Ahh Ahh yavrum sen istiyorsun da ufak kardes istiyor mu acaba? Konusamiyor ki yavrum konussa anlar belki. Ufaklikla arasi 3/3,5 yas olsa az mi olur acaba? Arada mi kalir ezilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…