- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.101
- 133
- 29
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.081
Benimde tam tersi agrmyr kask agrmda yok bugun olmam gerekyodu olmadm mesala birde yunurtlamadan snra lastik gibi akntm vardi tek bgn yok dunde vardi anlamdm deglm herlde ben yaBenim göğüslerimde ağrı vardı canım hala sertler
Test yapsana canım ?Benimde tam tersi agrmyr kask agrmda yok bugun olmam gerekyodu olmadm mesala birde yunurtlamadan snra lastik gibi akntm vardi tek bgn yok dunde vardi anlamdm deglm herlde ben ya
Yok cnm ya gecen ay 3 gun geckti ckmadi artk 1 hafta olmazsm gderm cnm yaTest yapsana canım ?
Hayirlisi olsun cnm..pazartesi dra giderim diyodun enazindan icin rahatladiKızlar benim beklenen adet geldi artık diğer aylara kaldi hayırlısı yanlız ben bu haftaki duayı okuyamicam ama 15"güne uzarsa okurum
Senin ilk bebegin olacak degil mi cnmYok cnm ya gecen ay 3 gun geckti ckmadi artk 1 hafta olmazsm gderm cnm ya
Aynn cnm halbuki yumrtlama gunlerini kacrmıştım ama nye bole oldu anlamdm gogus agrm yok kask agrm yok normlde gogslerm siserdi o da yok anlamdm ki nye boleSenin ilk bebegin olacak degil mi cnm
Cnm sen dogum kontrol hapimi kullanmistin kusura bakma karistirmis olabilirim..Aynn cnm halbuki yumrtlama gunlerini kacrmıştım ama nye bole oldu anlamdm gogus agrm yok kask agrm yok normlde gogslerm siserdi o da yok anlamdm ki nye bole
Cnm sen dogum kontrol hapimi kullanmistin kusura bakma karistirmis olabilirim..Aynn cnm halbuki yumrtlama gunlerini kacrmıştım ama nye bole oldu anlamdm gogus agrm yok kask agrm yok normlde gogslerm siserdi o da yok anlamdm ki nye bole
Yok cnm ben hic kullanmadm 8 aydr denyrz cnmCnm sen dogum kontrol hapimi kullanmistin kusura bakma karistirmis olabilirim..
Anladim cnm karistirdim demekki kusura bakma bebegin nasibiyle nasip zamaninda gelsin ins.Yok cnm ben hic kullanmadm 8 aydr denyrz cnm
Anladim cnm karistirdim demekki kusura bakma bebegin nasibiyle nasip zamaninda gelsin ins.Yok cnm ben hic kullanmadm 8 aydr denyrz cnm
Benim icin farketmez cnm..olabilir..hepimiz hepimiz icin okumaya niyetliyiz sonucta cok şükür..senin duan bittimiBence biz bu duayi 2 haftaya uzatalim hemWhiteandblue da rahatsiz hem Bursalim 123 hasta hem de ben yogunum bayagi eksik olur
Gecmis olsun canm Allah sifa versinHrkese merhaba. oktoran yeni geldik srum taktılar. azcık gözüm açılı ama hapşurmaktan öksürmktn içim çıkacak gibi hissediyorum. Biraz uyuyup inleneceğim. ekrana bakamıyorum çok gözlrim sulanıyor. Gçmişe bakamaım habr vrmk istedim sadece. kninize iyi bakın canlar..
Oyle canm benim bir de 5 tane duam var iste onu da okucam o yuzden mumkun degil bu hafta okuyamam ama iki haftaya uzarsa okucam insallahAnladim cnm karistirdim demekki kusura bakma bebegin nasibiyle nasip zamaninda gelsin ins.
Benim icin farketmez cnm..olabilir..hepimiz hepimiz icin okumaya niyetliyiz sonucta cok şükür..senin duan bittimi
Senin meryem duan 5 eksik yani demi...1 yada 2 gune biticek hastaligim..ben okurum okuyabildigim kdr sana msj atarim olur mu?Oyle canm benim bir de 5 tane duam var iste onu da okucam o yuzden mumkun degil bu hafta okuyamam ama iki haftaya uzarsa okucam insallah
Senin meryem duan 5 eksik yani demi...1 yada 2 gune biticek hastaligim..ben okurum okuyabildigim kdr sana msj atarim olur mu?Oyle canm benim bir de 5 tane duam var iste onu da okucam o yuzden mumkun degil bu hafta okuyamam ama iki haftaya uzarsa okucam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?