- 13 Mart 2017
- 201
- 251
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.101
Cnm gercekten cok kotu hasta olmussun..Rabbim sifa versin görmemise dön ins. .yavrum ya kardes istiyor demekki ..3 ve 3 5 yasta kucuk degil cnm benim..onumde ornegim var. Gorumcemin 5yas -1.5 yas ve 2 aylik cocugu var..düsün yani...oyuzden hic orasini dert etme..Merhaba arkadaslar. Duayi uzatabiliriz sorun degil. Bir hafta diye vakit koymamizin nedeni cok uzamamasiydi. İstisnai durumlar olabiliyor sorun yok niyet onemli. Onumuzdeki haftaya da devam edebiliriz. Sonucta o sizin borcunuz gibi oluyor. Musait oldukca okursunuz.
Ben hic yataktan cikamiyorum uyuyorum uyaniyorum uyuyorum uyaniyorum. Yemek bile yiyemiyorum bogazlarim cok kotu. Uyanmak istemiyorum resmen yanimda ped bardak tukurugumu yutamaz durumdayim. Rabbim tum hastalara sifa versin. Ufaklik daha iyi. Buyuk oglum da okuldan geldi diyor ki; "anne babamla karar verdiniz mi bebek yapicak misiniz?" Ahh Ahh yavrum sen istiyorsun da ufak kardes istiyor mu acaba? Konusamiyor ki yavrum konussa anlar belki. Ufaklikla arasi 3/3,5 yas olsa az mi olur acaba? Arada mi kalir ezilir mi?
zuleyha83 cnm naptin pazartesimi iş basi heycan varmi:)
Canim yarin bende bir tane daha okurum ins.Oyle canm benim bir de 5 tane duam var iste onu da okucam o yuzden mumkun degil bu hafta okuyamam ama iki haftaya uzarsa okucam insallah
Sen cok fena yakalanmisin canim . Dinlen bolca yatarak atlatiliyor bazi hastaliklar .. kuzucuk abi olmak istiyo ne guzel , bilmiyorki annesinin aklinda ne planlar projeler varMerhaba arkadaslar. Duayi uzatabiliriz sorun degil. Bir hafta diye vakit koymamizin nedeni cok uzamamasiydi. İstisnai durumlar olabiliyor sorun yok niyet onemli. Onumuzdeki haftaya da devam edebiliriz. Sonucta o sizin borcunuz gibi oluyor. Musait oldukca okursunuz.
Ben hic yataktan cikamiyorum uyuyorum uyaniyorum uyuyorum uyaniyorum. Yemek bile yiyemiyorum bogazlarim cok kotu. Uyanmak istemiyorum resmen yanimda ped bardak tukurugumu yutamaz durumdayim. Rabbim tum hastalara sifa versin. Ufaklik daha iyi. Buyuk oglum da okuldan geldi diyor ki; "anne babamla karar verdiniz mi bebek yapicak misiniz?" Ahh Ahh yavrum sen istiyorsun da ufak kardes istiyor mu acaba? Konusamiyor ki yavrum konussa anlar belki. Ufaklikla arasi 3/3,5 yas olsa az mi olur acaba? Arada mi kalir ezilir mi?
Cok gecmis olsun ciddi ciddi hastalanmisin yat dinlen canm bu mevsim cok hastaliga musait gercektenMerhaba arkadaslar. Duayi uzatabiliriz sorun degil. Bir hafta diye vakit koymamizin nedeni cok uzamamasiydi. İstisnai durumlar olabiliyor sorun yok niyet onemli. Onumuzdeki haftaya da devam edebiliriz. Sonucta o sizin borcunuz gibi oluyor. Musait oldukca okursunuz.
Memleket gibisi varmidir ki . Canim yardimci olmak icin okuyum dedim oyle yazdin diye degilOkucak arkadaslar tesekkurler okuyun diye yazmadim yanlis anlamayin bebegi ogrendigimden beri bi yogunluktur gidiyo bu hafta acil bi durum oldu mesela memlekete geldikhayatsn memleketimizdeyim suan :) hatta nasipte ilk dr randevusuna dogum yaptigm hastanede gitmek varmis hic aklimdan gecmezdi okurum haftaya insallah :)
Canim iki tane okudum Rabbim kabul etsin ins..Okucak arkadaslar tesekkurler okuyun diye yazmadim yanlis anlamayin bebegi ogrendigimden beri bi yogunluktur gidiyo bu hafta acil bi durum oldu mesela memlekete geldikhayatsn memleketimizdeyim suan :) hatta nasipte ilk dr randevusuna dogum yaptigm hastanede gitmek varmis hic aklimdan gecmezdi okurum haftaya insallah :)
Ay ne guzel:)) o gunleri hatirlamis oldun..benim aklimda cnm yarin okudugum kadar okurum ben opyrmm cokOkucak arkadaslar tesekkurler okuyun diye yazmadim yanlis anlamayin bebegi ogrendigimden beri bi yogunluktur gidiyo bu hafta acil bi durum oldu mesela memlekete geldikhayatsn memleketimizdeyim suan :) hatta nasipte ilk dr randevusuna dogum yaptigm hastanede gitmek varmis hic aklimdan gecmezdi okurum haftaya insallah :)
Canm sen hamilemisin en son adet oldum demistin cok sevndm senn adna:) nasl anladb hamile oldgnuCa
Cok gecmis olsun ciddi ciddi hastalanmisin yat dinlen canm bu mevsim cok hastaliga musait gercekten
Cnm benim kacirmisim orayi Aksaraydayim demissin..oyy oyyy hemserim benim inan cok sevindim...buyuklerinin ellerinden opuyorum..Okucak arkadaslar tesekkurler okuyun diye yazmadim yanlis anlamayin bebegi ogrendigimden beri bi yogunluktur gidiyo bu hafta acil bi durum oldu mesela memlekete geldikhayatsn memleketimizdeyim suan :) hatta nasipte ilk dr randevusuna dogum yaptigm hastanede gitmek varmis hic aklimdan gecmezdi okurum haftaya insallah :)
Nasl oldun cnm iyimisin biraz daha?Gunaydin herkese.
Nasil oldun cnm..bendede kirginlik var elim titriyor halsizim...hepimize Rabbim sifa versinGunaydin herkese.
canim sagolasin Allah razı olsunCanim iki tane okudum Rabbim kabul etsin ins..
Sagolasin canimmAy ne guzel:)) o gunleri hatirlamis oldun..benim aklimda cnm yarin okudugum kadar okurum ben opyrmm cok
Evet canim sonra o adet durdu daha dogrusu tam adet degildi heralde ustune gorme durumu olduCanm sen hamilemisin en son adet oldum demistin cok sevndm senn adna:) nasl anladb hamile oldgnu
Gunaydin canm nasil oldunGunaydin herkese.
ayy dikkat edin bu mevsim cok tehlikeli sıkı giyininNasil oldun cnm..bendede kirginlik var elim titriyor halsizim...hepimize Rabbim sifa versin
Cok sevindm ind saglkli bir sekikde yavrun gelisir sonra kucgna alrsn cnm ya benimde adetim bir gun gecti bugunde olmadm kan gelmedi benxe beklyrm cnm eger bende hamileysm ayni ay dogrcz:)Doktora gittim canlar kese olusmus sukur sirada bebek olusumu ve kalp atisini duymak var insallah duyariz kaygi hic bitmiyor ama iyi dusunuyoruz ki iyi olsun insallah 2 hafta sonra tekrar dr a gorun dedi cok sukur
Dinlen sen iyice canımBitkinim cok. Halsizim. Her sene bi tutar beni. Uyu uyan yemek ye yat bu moddayim. Esim cocuklarla ilgileniyor saolsun.
insallah sen de hamilesindir canim hayirlisyla evet olursa aralikta ayni ay dogarlar :)Cok sevindm ind saglkli bir sekikde yavrun gelisir sonra kucgna alrsn cnm ya benimde adetim bir gun gecti bugunde olmadm kan gelmedi benxe beklyrm cnm eger bende hamileysm ayni ay dogrcz:)
beni de ayni senin gibi tutar biranda ortaya cikar kolumu kaldiramam 3_4 gun yatak dosek yatarim cok kotu oluyo tek ilaci uyuyup dinlenmek cocuk varken de biraz zor ama Allahtan esin evde diyodunBitkinim cok. Halsizim. Her sene bi tutar beni. Uyu uyan yemek ye yat bu moddayim. Esim cocuklarla ilgileniyor saolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?