Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Doktora gittim canlar kese olusmus sukur sirada bebek olusumu ve kalp atisini duymak var insallah duyariz kaygi hic bitmiyor ama iyi dusunuyoruz ki iyi olsun insallah 2 hafta sonra tekrar dr a gorun dedi cok sukur
cok guzel birhaber gözun aydin cnm...darisi bizlere ins

Aynn cnm bende beklyrm iste:))

Doktora gittim canlar kese olusmus sukur sirada bebek olusumu ve kalp atisini duymak var insallah duyariz kaygi hic bitmiyor ama iyi dusunuyoruz ki iyi olsun insallah 2 hafta sonra tekrar dr a gorun dedi cok sukur
hayirli ugurlu olsun canim cok sevindimm ... simdi saglikli bi sekilde gelismesini dileyip cinsiyeti ogrenmeyi bekliyecez
hepimiz icin heyecanli bi bekleyis olacakk

Whiteandblue canim cok gecmis olsun Rabbim tez sifani versin insallah. Dikkat et kendinee bu hastaligin tek ilaci bol bol dinlenmek bide Zencefili unutma bacim bol tüket.. ben bikac senedir zencefille cok kisa atlatiyorum cok faydali sogul alginligina..

Sayfada kızı tutturan ne çok kişi var maşllh içim açıldııı yaaaaa ama bana o şans uğraamaz kesinlikle biliyorum ben kendimi mucizee lazım bana ender bir varlığım

Sayfada kızı tutturan ne çok kişi var maşllh içim açıldııı yaaaaa ama bana o şans uğraamaz kesinlikle biliyorum ben kendimi mucizee lazım bana ender bir varlığım
Oyle dusunme arkadasim..aslinda boyle negatif dusunerek kendi şansimizi kaybediyoruz. Dusunce olumsuz oldugu anda cagiriyoruz butun olumsuzlari...hani normal hayatimizda da deriz ya bende tam seni dusunuyodum bende tam bu konuyu dusunuyodum diye...aslinda biz dusunce gucumuzle bunu cagiriyoruz...guzel dusun guzel olsun cnm.

İnşşlh canım inşşlh rabbım bizede verir
Sagolasin canim insallah kisa zamanda sana da nasip etsin
bilmiyorum cnm bu ay ceserat edemedim yapamadım işte bu ay tam tamm dedim korunmıcam son anda fikir değiştim gene cesaretim yok 3 çocuk bakımı korkutuyor

İnşşlh canım inşşlh rabbım bizede verir
bilmiyorum cnm bu ay ceserat edemedim yapamadım işte bu ay tam tamm dedim korunmıcam son anda fikir değiştim gene cesaretim yok 3 çocuk bakımı korkutuyor
Seninkiler kac yasindaydi canim? Valla benim de hala korkak gozum yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…