- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.121
Doktora gittim canlar kese olusmus sukur sirada bebek olusumu ve kalp atisini duymak var insallah duyariz kaygi hic bitmiyor ama iyi dusunuyoruz ki iyi olsun insallah 2 hafta sonra tekrar dr a gorun dedi cok sukur
Aynn cnm bende beklyrm iste:))insallah sen de hamilesindir canim hayirlisyla evet olursa aralikta ayni ay dogarlar :)
beni de ayni senin gibi tutar biranda ortaya cikar kolumu kaldiramam 3_4 gun yatak dosek yatarim cok kotu oluyo tek ilaci uyuyup dinlenmek cocuk varken de biraz zor ama Allahtan esin evde diyodun
Amin canim insallah cok sagol :)cok guzel birhaber gözun aydin cnm...darisi bizlere ins
hayirli ugurlu olsun canim cok sevindimm ... simdi saglikli bi sekilde gelismesini dileyip cinsiyeti ogrenmeyi bekliyecezDoktora gittim canlar kese olusmus sukur sirada bebek olusumu ve kalp atisini duymak var insallah duyariz kaygi hic bitmiyor ama iyi dusunuyoruz ki iyi olsun insallah 2 hafta sonra tekrar dr a gorun dedi cok sukur
Canm cok tesekkurler Allah razi olsunsessizcekimsesizce cnm 3 tane okudum senin icin(meryem). muzikk04 cnm senin icin yasin e basliyorum ins...bitince yazarm..
Senden de cnm...Rabbim kabul etsin ins..Canm cok tesekkurler Allah razi olsun
Yaaaa ne gzelll hamılesinn inşşllh kızdırrVall
Valla daha ne olsun bence de olay cift cizgiyi gordukten sonra iliskiyi kesmekte ve sık iliskide bitiyor bence tabi dua en onemlisi bana da kızin olacak gibi geldi insallah prensestir göbusteki
Oyle dusunme arkadasim..aslinda boyle negatif dusunerek kendi şansimizi kaybediyoruz. Dusunce olumsuz oldugu anda cagiriyoruz butun olumsuzlari...hani normal hayatimizda da deriz ya bende tam seni dusunuyodum bende tam bu konuyu dusunuyodum diye...aslinda biz dusunce gucumuzle bunu cagiriyoruz...guzel dusun guzel olsun cnm.Sayfada kızı tutturan ne çok kişi var maşllh içim açıldııı yaaaaaama bana o şans uğraamaz kesinlikle biliyorum ben kendimi mucizee lazım bana ender bir varlığım
Sagolasin canim insallah kisa zamanda sana da nasip etsinYaaaa ne gzelll hamılesinn inşşllh kızdırr
Merhaba canim. Bugun biraz iyiyim. İshal oldum ilaclardan sanirim. Gerci dr bu gribin seyri ishalle devam ediyor dedi. Halsizligim devam ediyor daha. Simdi corba ictim yatiyorum. İshalede ne iyi gelir ben coook nadir ishal olurum.Whiteandblue nasil oldun iyimisin cnm
İnşşlh canım inşşlh rabbım bizede verirOyle dusunme arkadasim..aslinda boyle negatif dusunerek kendi şansimizi kaybediyoruz. Dusunce olumsuz oldugu anda cagiriyoruz butun olumsuzlari...hani normal hayatimizda da deriz ya bende tam seni dusunuyodum bende tam bu konuyu dusunuyodum diye...aslinda biz dusunce gucumuzle bunu cagiriyoruz...guzel dusun guzel olsun cnm.
bilmiyorum cnm bu ay ceserat edemedim yapamadım işte bu ay tam tamm dedim korunmıcam son anda fikir değiştim gene cesaretim yok 3 çocuk bakımı korkutuyorSagolasin canim insallah kisa zamanda sana da nasip etsin
Seninkiler kac yasindaydi canim? Valla benim de hala korkak gozum yaa.İnşşlh canım inşşlh rabbım bizede verir
bilmiyorum cnm bu ay ceserat edemedim yapamadım işte bu ay tam tamm dedim korunmıcam son anda fikir değiştim gene cesaretim yok 3 çocuk bakımı korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?