- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.141
canm benim oglum cok ishal olurdu patates haslama muz yogurt iyi gelir bir de pirinci pilav yaparken koydugundan daha fazla suyla kaynat ceksin iyice biraz da tuz ekle yag katmadan o da cok iyi gelir gecmis olsunMerhaba canim. Bugun biraz iyiyim. İshal oldum ilaclardan sanirim. Gerci dr bu gribin seyri ishalle devam ediyor dedi. Halsizligim devam ediyor daha. Simdi corba ictim yatiyorum. İshalede ne iyi gelir ben coook nadir ishal olurum.
benm 2. Calisiyorum bir de anne babadan uzak olunca 2. Bile korkutuyorİnşşlh canım inşşlh rabbım bizede verir
bilmiyorum cnm bu ay ceserat edemedim yapamadım işte bu ay tam tamm dedim korunmıcam son anda fikir değiştim gene cesaretim yok 3 çocuk bakımı korkutuyor
Seninkiler kac yasindaydi canim? Valla benim de hala korkak gozum yaa.
canm ben hic biseye dikkat etmedim yanlis bilgi vermek istemem sonucta hala cinsiyet belli degil ayrica oglumla ayni belirtiler oldu sadece oglumda belim agrimisti bunda kasiklarim ama ilk sayfayi mutlaka oku biz grupca dua ve yumurta catlamadan once iliski olmasi yumurta catlamadan 3 gun once iliski kesilmesi taraftariyiz ben ama yumurta catladiktan bi gun once kestim o yuzden de kiz olursa tamamen yaptigim dualar ve burdaki arkadaslarimin okudugu dualar sayesinde olcakcanim kiz bebek icin neler denedin yumurlama oncesi beslenme valan oldumu sessizcekimm
Hemen baslayabilirsin ovu testinde cift cizgiyi gordugun gun ve sonraki gunler iliski olmamasi oncesinde de sık iliski onerebiliriz ovu testini yumurta ne kadar surede catliyor onu anlamak icin yapiyoruzbirde yumutta takibine ne zaman baslaniyo kac ay yani calismalardan kac ay once
bu arada kacinci bebegin ilk mi oglun var mi canm hosgeldincanim kiz bebek icin neler denedin yumurlama oncesi beslenme valan oldumu sessizcekimm
Pirinc lapasi, haslama patates iyigelir derler cnm ama ishalle atacaksin vucudundakileri oyuzden bikac gun surer.ama 3 gunu gecerse mutlaka reflör kullan direncin ve vucuttan giden minerallarin icin yoksa dahada halsiz dusersin cnmMerhaba canim. Bugun biraz iyiyim. İshal oldum ilaclardan sanirim. Gerci dr bu gribin seyri ishalle devam ediyor dedi. Halsizligim devam ediyor daha. Simdi corba ictim yatiyorum. İshalede ne iyi gelir ben coook nadir ishal olurum.
Hosgeldin :)cift cizgi ciktiktan 24-36 saat arasi yumurta dollenme icin hazir hala geliyor..saol canim inslh kizdir bebegin benim ucuncu erkek hamileyim ilerde dusunyorum kiz bebek istiyorum kismetse ondan sordum cnm bide yumurtanin ne zaman oldugunu yada catladigni anlamak onceden denemek gerekmiyormu cift cizgi ciktiktan kac gun sonra yumurta oluyorki sessiz cekim
hb zulus bende bunu merak ediyordum evetherkesin ayni catlamiyo farkliasli belinn canim topigimize hosgeldin ..
mesela ben iki aydir takipteyim benim cift cizgiyi gordum gun 4 saat sonra tekrar yaptigim test negatif gosterdi , yani benim yumurtam hemen catliyo bu herkeste ayni olmadigi icin kimseninkiyle kiyaslayamiyorsun catlamayi kimininki daha sonra catliyo , benim yumurtam ortalama 14-15 ci gun catladigi icin benim 11'ci gun son iliski olmasi gerekiyo , benim hesaplarima gøre benimkisi oyle .
Mesela benim son iki ogullarimda iliski 13'cu gun 14'une baglayan gece oldu yani yumurtlamaya cok yakin . Anliyacan biraz takip gerektiriyo
Evet o yuzden kendi yumurtlama gunlerini bulman icin ovu testi sarthb zulus bende bunu merak ediyordum evetherkesin ayni catlamiyo farkli
tamam cnm saol simdi ilerde dusunyorum merak ettim inslh herkesin tutarHosgeldin :)cift cizgi ciktiktan 24-36 saat arasi yumurta dollenme icin hazir hala geliyor..
ilk dogumunmu cnmKızlar normal Doğum mu yaptınız yoksa sezeryan mı? Bir de epudural Doğum diye bir şey varmış yapanınız ya da bileniniz var mı? Normal Doğum yaptıysanız kesi atılan var mı? Biliyorum biraz çok soru sordum ama araştırma yapıyorum şimdiden
ilk oglum genel sezeryan oldu. hic memnun kalmadim. ikinci spinal sezeryan oldu cok memnun kaldim. oglum dogdu hemencik emzurdim opustuk cok guzeldi. gerci ilki normal istedim ama ozel hast. azizligibe ugradim. sikinti olmazsa normal dogum yap derim.Kızlar normal Doğum mu yaptınız yoksa sezeryan mı? Bir de epudural Doğum diye bir şey varmış yapanınız ya da bileniniz var mı? Normal Doğum yaptıysanız kesi atılan var mı? Biliyorum biraz çok soru sordum ama araştırma yapıyorum şimdiden
uzatildi cnm 2 hafta suresi var.Kızlar ben bugün regle oldum.Yasin süresi uzatılırsa iyi olur .Bir hafta okuyamıyacağım bende
normal dogum yaptim ben kesi atildi fazlaca dikisim vardi malesef insallah ikinci de normal olur hayirlisiyla bulundugm yerde epudral yapiyolarmis dusunuyorum gecen bi ark cok ovdü bu dogum sekliniKızlar normal Doğum mu yaptınız yoksa sezeryan mı? Bir de epudural Doğum diye bir şey varmış yapanınız ya da bileniniz var mı? Normal Doğum yaptıysanız kesi atılan var mı? Biliyorum biraz çok soru sordum ama araştırma yapıyorum şimdiden
Normal doğum yaptım canim ben ikisini de bence zor ama sonrası güzel sezeryan gibi sonradan ağrı olmuyo hem daha sağlıklı ikiside suni sanciyla oldu gene de eğer gene bebeğim olursa normal isterim artık normal doğum yok gibi herkez sezeryan oluyoKızlar normal Doğum mu yaptınız yoksa sezeryan mı? Bir de epudural Doğum diye bir şey varmış yapanınız ya da bileniniz var mı? Normal Doğum yaptıysanız kesi atılan var mı? Biliyorum biraz çok soru sordum ama araştırma yapıyorum şimdiden
uzatildi cnm 2 hafta suresi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?