Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Merhaba canim. Bugun biraz iyiyim. İshal oldum ilaclardan sanirim. Gerci dr bu gribin seyri ishalle devam ediyor dedi. Halsizligim devam ediyor daha. Simdi corba ictim yatiyorum. İshalede ne iyi gelir ben coook nadir ishal olurum.
canm benim oglum cok ishal olurdu patates haslama muz yogurt iyi gelir bir de pirinci pilav yaparken koydugundan daha fazla suyla kaynat ceksin iyice biraz da tuz ekle yag katmadan o da cok iyi gelir gecmis olsun

İnşşlh canım inşşlh rabbım bizede verir
bilmiyorum cnm bu ay ceserat edemedim yapamadım işte bu ay tam tamm dedim korunmıcam son anda fikir değiştim gene cesaretim yok 3 çocuk bakımı korkutuyor
benm 2. Calisiyorum bir de anne babadan uzak olunca 2. Bile korkutuyor

Seninkiler kac yasindaydi canim? Valla benim de hala korkak gozum yaa.

canim kiz bebek icin neler denedin yumurlama oncesi beslenme valan oldumu sessizcekimm
canm ben hic biseye dikkat etmedim yanlis bilgi vermek istemem sonucta hala cinsiyet belli degil ayrica oglumla ayni belirtiler oldu sadece oglumda belim agrimisti bunda kasiklarim ama ilk sayfayi mutlaka oku biz grupca dua ve yumurta catlamadan once iliski olmasi yumurta catlamadan 3 gun once iliski kesilmesi taraftariyiz ben ama yumurta catladiktan bi gun once kestim o yuzden de kiz olursa tamamen yaptigim dualar ve burdaki arkadaslarimin okudugu dualar sayesinde olcak

saol canim inslh kizdir bebegin benim ucuncu erkek hamileyim ilerde dusunyorum kiz bebek istiyorum kismetse ondan sordum cnm bide yumurtanin ne zaman oldugunu yada catladigni anlamak onceden denemek gerekmiyormu cift cizgi ciktiktan kac gun sonra yumurta oluyorki sessiz cekim

Merhaba canim. Bugun biraz iyiyim. İshal oldum ilaclardan sanirim. Gerci dr bu gribin seyri ishalle devam ediyor dedi. Halsizligim devam ediyor daha. Simdi corba ictim yatiyorum. İshalede ne iyi gelir ben coook nadir ishal olurum.
Pirinc lapasi, haslama patates iyigelir derler cnm ama ishalle atacaksin vucudundakileri oyuzden bikac gun surer.ama 3 gunu gecerse mutlaka reflör kullan direncin ve vucuttan giden minerallarin icin yoksa dahada halsiz dusersin cnm

Hosgeldin :)cift cizgi ciktiktan 24-36 saat arasi yumurta dollenme icin hazir hala geliyor..

asli belinn canim topigimize hosgeldin ..
mesela ben iki aydir takipteyim benim cift cizgiyi gordum gun 4 saat sonra tekrar yaptigim test negatif gosterdi , yani benim yumurtam hemen catliyo bu herkeste ayni olmadigi icin kimseninkiyle kiyaslayamiyorsun catlamayi kimininki daha sonra catliyo , benim yumurtam ortalama 14-15 ci gun catladigi icin benim 11'ci gun son iliski olmasi gerekiyo , benim hesaplarima gøre benimkisi oyle .
Mesela benim son iki ogullarimda iliski 13'cu gun 14'une baglayan gece oldu yani yumurtlamaya cok yakin . Anliyacan biraz takip gerektiriyo

Whiteandblue canim benim ishal arada iyi olur bagirsaklar temizleniyo , tavsiyem boooll boooll su ic bi an evvel peklensin bagirsaklarin ..arkadaslarin diger tavsiyeleride iyi ama en iyisi bol su tuketmek

hb zulus bende bunu merak ediyordum evetherkesin ayni catlamiyo farkli

Kızlar normal Doğum mu yaptınız yoksa sezeryan mı? Bir de epudural Doğum diye bir şey varmış yapanınız ya da bileniniz var mı? Normal Doğum yaptıysanız kesi atılan var mı? Biliyorum biraz çok soru sordum ama araştırma yapıyorum şimdiden

ilk oglum genel sezeryan oldu. hic memnun kalmadim. ikinci spinal sezeryan oldu cok memnun kaldim. oglum dogdu hemencik emzurdim opustuk cok guzeldi. gerci ilki normal istedim ama ozel hast. azizligibe ugradim. sikinti olmazsa normal dogum yap derim.

normal dogum yaptim ben kesi atildi fazlaca dikisim vardi malesef insallah ikinci de normal olur hayirlisiyla bulundugm yerde epudral yapiyolarmis dusunuyorum gecen bi ark cok ovdü bu dogum seklini

Normal doğum yaptım canim ben ikisini de bence zor ama sonrası güzel sezeryan gibi sonradan ağrı olmuyo hem daha sağlıklı ikiside suni sanciyla oldu gene de eğer gene bebeğim olursa normal isterim artık normal doğum yok gibi herkez sezeryan oluyo

uzatildi cnm 2 hafta suresi var.

tşk ederim canım .Bir şey sorucam ben şimdi bu ovulasyon testlerini aldım ya regle bittikten sonra günde bir kez mi yapayım .birde regleden hemen sonra mı başlıyayım .Bende çin takvimine göre mayıs gibi düşünüyorum ama bu ayda takip yapayım diyorum .Bana yardımcı olabilir misin?

Günaydin kizlar ben kk da bisey okudum benim oglumun ultrason goruntusune de baktim tutuyo bebegi ilk gordugumuz ultrason resmi eger karindansa kesenin sol tarafina yerlesmisse bebek erkek sag tarafina yerlesmisse kizmis oglumun 7 haftalik goruntusunde kesenin solunda tutuyo eger vajinal bakildiysa da tam tersi sagdaysa erkek solda kizmis sizin ultrason var mi 7 haftalikken bi baksaniz tutuyo mu sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…