- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.161
Gunaydin cnm. Ben epidural sezaryan oldum..yani o an oglusumu aninda gordum..ama spinal olana daha iyi diyolar goruncem oyle oldu..Kızlar normal Doğum mu yaptınız yoksa sezeryan mı? Bir de epudural Doğum diye bir şey varmış yapanınız ya da bileniniz var mı? Normal Doğum yaptıysanız kesi atılan var mı? Biliyorum biraz çok soru sordum ama araştırma yapıyorum şimdiden
Senin suan ki hangi konumda cnm hangisi gorunuyo kiz erkek..Günaydin kizlarben kk da bisey okudum benim oglumun ultrason goruntusune de baktim tutuyo bebegi ilk gordugumuz ultrason resmi eger karindansa kesenin sol tarafina yerlesmisse bebek erkek sag tarafina yerlesmisse kizmis oglumun 7 haftalik goruntusunde kesenin solunda tutuyo eger vajinal bakildiysa da tam tersi sagdaysa erkek solda kizmis sizin ultrason var mi 7 haftalikken bi baksaniz tutuyo mu sizde
Canm biz daha bebegi gormedk iki hafta sonra gormeye gidicez insallah suan sadece kese gorunduSenin suan ki hangi konumda cnm hangisi gorunuyo kiz erkek..
Gunaydin cnm. Ben epidural sezaryan oldum..yani o an oglusumu aninda gordum..ama spinal olana daha iyi diyolar goruncem oyle oldu..
Adet bitimi 2 gun 1 kere sabah 11 gibi sivi alimina dikkat ederek test yap ilk idrarinla degil ama.sonra gunde 2 kere yap cnm.hatta cift cizgi oldugunda ben 3 yapiyorum cunku hemen catliyo benimtşk ederim canım .Bir şey sorucam ben şimdi bu ovulasyon testlerini aldım ya regle bittikten sonra günde bir kez mi yapayım .birde regleden hemen sonra mı başlıyayım .Bende çin takvimine göre mayıs gibi düşünüyorum ama bu ayda takip yapayım diyorum .Bana yardımcı olabilir misin?
Ayy cnm ya dogruya kusura bakmaCanm biz daha bebegi gormedk iki hafta sonra gormeye gidicez insallah suan sadece kese gorundu
Oglumda tuttu..cok inanamak istemesemde nisan ve mayisi takvimden dolayi hazirana erteledim. Ruyamdanda kaynaklikızlar siz çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz ona göre mi planladınız
canım kız bebek istiyorum sağlıkla inşallah nisan erkek gösteriyor mayıs kız .Peki sence nisanda deniyim mi ya kafam karışık birazAdet bitimi 2 gun 1 kere sabah 11 gibi sivi alimina dikkat ederek test yap ilk idrarinla degil ama.sonra gunde 2 kere yap cnm.hatta cift cizgi oldugunda ben 3 yapiyorum cunku hemen catliyo benim
hım tamam aldım cnm cevabımı :)Oglumda tuttu..cok inanamak istemesemde nisan ve mayisi takvimden dolayi hazirana erteledim. Ruyamdanda kaynakli
Cnm kafan karisiksa icinde kalmasin mayis duşun derim..canım kız bebek istiyorum sağlıkla inşallah nisan erkek gösteriyor mayıs kız .Peki sence nisanda deniyim mi ya kafam karışık biraz
benm oglumda da tuttu ama ben zerre inanmiyorum desem yeri bunda da kız diyorkızlar siz çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz ona göre mi planladınız
yok canm ne kusru estağfurullahAyy cnm ya dogruya kusura bakma
Evet ilk olacak inşallahilk dogumunmu cnm
spinal ne olyor cnm bende ucuncu normal dogum bende epitural dusunyorum normal dogumdaGunaydin cnm. Ben epidural sezaryan oldum..yani o an oglusumu aninda gordum..ama spinal olana daha iyi diyolar goruncem oyle oldu..
Cnm normal dogumda spinal olmaz sadece sezeryanda olur...epidural ve spinal ikiside sadece beli uyusturan bizim ayik oldugumuz baygin olmadigimiz durumdur..epiduralde igne beldeki omuriligin cevresine kadar girer...spinalde ise omuriligin icindeki zarin sivisina kadar inilir igne oraya ulasir..dolayisiyla daha etkin bir uyusma saglanir..dogum sonrasi agrida daha az oluyo spinalde diyolar..spin
spinal ne olyor cnm bende ucuncu normal dogum bende epitural dusunyorum normal dogumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?