Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Gunaydin cnm. Ben epidural sezaryan oldum..yani o an oglusumu aninda gordum..ama spinal olana daha iyi diyolar goruncem oyle oldu..

Senin suan ki hangi konumda cnm hangisi gorunuyo kiz erkek..

Adet bitimi 2 gun 1 kere sabah 11 gibi sivi alimina dikkat ederek test yap ilk idrarinla degil ama.sonra gunde 2 kere yap cnm.hatta cift cizgi oldugunda ben 3 yapiyorum cunku hemen catliyo benim

Adet bitimi 2 gun 1 kere sabah 11 gibi sivi alimina dikkat ederek test yap ilk idrarinla degil ama.sonra gunde 2 kere yap cnm.hatta cift cizgi oldugunda ben 3 yapiyorum cunku hemen catliyo benim
canım kız bebek istiyorum sağlıkla inşallah nisan erkek gösteriyor mayıs kız .Peki sence nisanda deniyim mi ya kafam karışık biraz

Kizlar bence çin takvimi tutuyo ama kendi yaşınız i doğru bilmeniz gerek iyo çevremde okadar kişiye baktiysam tuttu benim iki oglumdada tutuyo ben ona göre ayarlayıp yapicam ondan dolayı bu ay sadece takip yapicam mayıs ayı kiz inşallah o zaman tutar

spin
spinal ne olyor cnm bende ucuncu normal dogum bende epitural dusunyorum normal dogumda
Cnm normal dogumda spinal olmaz sadece sezeryanda olur...epidural ve spinal ikiside sadece beli uyusturan bizim ayik oldugumuz baygin olmadigimiz durumdur..epiduralde igne beldeki omuriligin cevresine kadar girer...spinalde ise omuriligin icindeki zarin sivisina kadar inilir igne oraya ulasir..dolayisiyla daha etkin bir uyusma saglanir..dogum sonrasi agrida daha az oluyo spinalde diyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…