- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.181
Canlar çok giremiyorum benim durumlar malum.halen annemdeyim.ucuncu haftam.aramiyorda eşim,işin şaşkınlık tarafı oglunuda aramadı hiç..Aklım karışık..Eşimin tarafından ses yok ilginç degilmi,haberleri mı yok anlamadım.eltimin benden dolayı haberi var.O bile arayamayip SMS attı cumartesi.ne demesi gerektiğini bilmiyormuş öyle yazmış..Kaynanam cuma günü beni neyapiyorsunuz diye aradı oğlunu bana soruyor haberim yok aramıyor dedim iş için seyehatteymis..bugun uyudugumda kucuk görümce aramış geri donmedim.Detaylı anlatmadim size gerçi durumlar karışık,moralim iyi değil çocuğum için üzülüyorum gunlerdir gözü kapıda babammm diyerek..Nasıl nasıl aklım almıyor,inanın hatam yok Allah sahitBirdemetumut hala yoksun cnm merakettim seni
sorun ne bilmiyorum canım ama üzme kendini her şey olacağına varıyor .İnşallah bir an önce düzelirsiniz .Canlar çok giremiyorum benim durumlar malum.halen annemdeyim.ucuncu haftam.aramiyorda eşim,işin şaşkınlık tarafı oglunuda aramadı hiç..Aklım karışık..Eşimin tarafından ses yok ilginç degilmi,haberleri mı yok anlamadım.eltimin benden dolayı haberi var.O bile arayamayip SMS attı cumartesi.ne demesi gerektiğini bilmiyormuş öyle yazmış..Kaynanam cuma günü beni neyapiyorsunuz diye aradı oğlunu bana soruyor haberim yok aramıyor dedim iş için seyehatteymis..bugun uyudugumda kucuk görümce aramış geri donmedim.Detaylı anlatmadim size gerçi durumlar karışık,moralim iyi değil çocuğum için üzülüyorum gunlerdir gözü kapıda babammm diyerek..Nasıl nasıl aklım almıyor,inanın hatam yok Allah sahit
Cnm cok uzuluyorum..gercekten cok oldu zaman olarak..k.validene deseydin oglunuda mi ozlemiyo diye..Canlar çok giremiyorum benim durumlar malum.halen annemdeyim.ucuncu haftam.aramiyorda eşim,işin şaşkınlık tarafı oglunuda aramadı hiç..Aklım karışık..Eşimin tarafından ses yok ilginç degilmi,haberleri mı yok anlamadım.eltimin benden dolayı haberi var.O bile arayamayip SMS attı cumartesi.ne demesi gerektiğini bilmiyormuş öyle yazmış..Kaynanam cuma günü beni neyapiyorsunuz diye aradı oğlunu bana soruyor haberim yok aramıyor dedim iş için seyehatteymis..bugun uyudugumda kucuk görümce aramış geri donmedim.Detaylı anlatmadim size gerçi durumlar karışık,moralim iyi değil çocuğum için üzülüyorum gunlerdir gözü kapıda babammm diyerek..Nasıl nasıl aklım almıyor,inanın hatam yok Allah sahit
Ins. Bisey cikmaz cnm..bikac soru sorcaktik sorabilirsen unutma emi..Kızlar cuma günü 7 de kadın dogumcuda normal muayene için randevum var.smear testi yaptirmadim oğlan iki yaşında oldu..Fobim var korkudan gidemedim.ama artık gitmem gerekiyor çünkü adetim bitiyor iki gün sonra bende akıntı başlıyor taaa adet olana kadar devam..İnşallah bişey çıkmaz..Dua edin tirsiyorum(
Gecmis olsun canim dikkat et. Rabbim sifa versin.Whiteandblue cnm iyleştin mi nasilsin? Bende de öksuruk üşüme vs. Aldi basini gidiyo..cumleten atlatalim ins..
Canim hep aklimdaydin hasta yatarken. İnsAllah araniz tez zamanda duzelir. Evin huzuru icin bir dua vardi tam bilemedim.netten bakarim bol bol oku. Zaten olan cocuklara olur hep babalar dusunceli olsaydi cennet annelerin ayaklarinin altinda olmazdi canim. Maalesef anne sevkati merhameti yok onlarda. İnsAllah tez zamanda cocugunu arasin. Bence kayinvalidene ve pedere anlat olanlari bilsinler.Canlar çok giremiyorum benim durumlar malum.halen annemdeyim.ucuncu haftam.aramiyorda eşim,işin şaşkınlık tarafı oglunuda aramadı hiç..Aklım karışık..Eşimin tarafından ses yok ilginç degilmi,haberleri mı yok anlamadım.eltimin benden dolayı haberi var.O bile arayamayip SMS attı cumartesi.ne demesi gerektiğini bilmiyormuş öyle yazmış..Kaynanam cuma günü beni neyapiyorsunuz diye aradı oğlunu bana soruyor haberim yok aramıyor dedim iş için seyehatteymis..bugun uyudugumda kucuk görümce aramış geri donmedim.Detaylı anlatmadim size gerçi durumlar karışık,moralim iyi değil çocuğum için üzülüyorum gunlerdir gözü kapıda babammm diyerek..Nasıl nasıl aklım almıyor,inanın hatam yok Allah sahit
Korkma canim sakin ol dua oku Rabbim yardimcin olsun.Kızlar cuma günü 7 de kadın dogumcuda normal muayene için randevum var.smear testi yaptirmadim oğlan iki yaşında oldu..Fobim var korkudan gidemedim.ama artık gitmem gerekiyor çünkü adetim bitiyor iki gün sonra bende akıntı başlıyor taaa adet olana kadar devam..İnşallah bişey çıkmaz..Dua edin tirsiyorum(
Herkese gunaydin. Cok enteresan bugun adet oldum. 28 gunde oldum. 14. Gunde yumurtladim. Ayni duzen onumuzdeki ay devam eder mi acaba? Bu ay deneyelim diyor esim. Oglum da cok istiyor vallaha tepemde bak simdi bile bi tane daha bevek diyip duruyor. Ama diyetini yapamiyorum ben yaaa. Yumurtasiz yapamam. Sut bu ara icemedim. Muz cok yedim malum ishali kesmesi icin. Bol bol dua ve sirkeyle deneyecegim bakalim. Hakkimizda hayirlisi. Cok sessiz kalmis buralar.
Yok cnm hayatsn erkek benim nisan mayis kiz gosteriyor.Canım sen çin takvimine göre yapıcaktın diye hatırlıyorum nisan erke göstermiyormuydu sende :)
Cnm naptin?ayy gercekten buay olabilir mi senin ayy bak heycan yaptim simdi..Herkese gunaydin. Cok enteresan bugun adet oldum. 28 gunde oldum. 14. Gunde yumurtladim. Ayni duzen onumuzdeki ay devam eder mi acaba? Bu ay deneyelim diyor esim. Oglum da cok istiyor vallaha tepemde bak simdi bile bi tane daha bevek diyip duruyor. Ama diyetini yapamiyorum ben yaaa. Yumurtasiz yapamam. Sut bu ara icemedim. Muz cok yedim malum ishali kesmesi icin. Bol bol dua ve sirkeyle deneyecegim bakalim. Hakkimizda hayirlisi. Cok sessiz kalmis buralar.
Cnm naptin?ayy gercekten buay olabilir mi senin ayy heycan yaptim simdi.Herkese gunaydin. Cok enteresan bugun adet oldum. 28 gunde oldum. 14. Gunde yumurtladim. Ayni duzen onumuzdeki ay devam eder mi acaba? Bu ay deneyelim diyor esim. Oglum da cok istiyor vallaha tepemde bak simdi bile bi tane daha bevek diyip duruyor. Ama diyetini yapamiyorum ben yaaa. Yumurtasiz yapamam. Sut bu ara icemedim. Muz cok yedim malum ishali kesmesi icin. Bol bol dua ve sirkeyle deneyecegim bakalim. Hakkimizda hayirlisi. Cok sessiz kalmis buralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?