- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.201
Sagol cnm heryerim agriyor bana kaban verin gunesin altinda oturup yatayim modundayim..Gecmis olsun canim dikkat et. Rabbim sifa versin.
Ayyy o zaman hiç kaçırma canım bu iki ayı değerlendir . o diyet kısmına da kimsenin uyduğunu hiç sanmıyorum.Ayrıca çok da saçma geliyor bana .Yok cnm hayatsn erkek benim nisan mayis kiz gosteriyor.
Allah razi olsun gülüm iyim hamdolsun
Valla deniycez son kararimiz. İnsAllah olur cok bekletmez prensesim. Valla boyle bosa vakit geviyor gibi geliyor. Niyetine girdiysen cok da beklemenij anlami yok. Hemen olacaginin da garantisi yok. İnsAllah onumuzdeki ay da boyle duzenli olur adet ve yumurtlama.Cnm naptin?ayy gercekten buay olabilir mi senin ayy bak heycan yaptim simdi..
Ayy pek fena bilirim cnm. Ayaginin altine sicak su koy cok faydasi oluyor. Birde sik sik dus al sicak o da iyi geldi bana.Sagol cnm heryerim agriyor bana kaban verin gunesin altinda oturup yatayim modundayim..
ya bana da sacma geliyor ama yinede sut ve dondurma kismini deneyecegim. Birde muzu eti kesecegim. Bakalim hayirlisi hakkimizda.Ayyy o zaman hiç kaçırma canım bu iki ayı değerlendir . o diyet kısmına da kimsenin uyduğunu hiç sanmıyorum.Ayrıca çok da saçma geliyor bana .
bitti canm aslinda sizler okudunuz bana bi kaldi cok sagolun Allah razi olsun benim yogunluk suruyor bir de bulanti basladi oglum da bu ara cok huysuz insallah ikinci bebegim boyle huysuz olmaz artik bedenim ve beynim yoruldu huysuzlugundansessizcekimsesizce duani bitirdin mi cnm?
Ben 30 marta adet oldum 5 gun surdu vu ay erken oldum bittiginden beri test yapiyorum her sabah ilk idrardan sonra ama bugun 14. Gun olmasina ragmen hala 2.cizgi silik sizlerde 2. Cizgi iyice belirginmi oluyor
Ayy ne guzel Allah sagliklica kucagina aldirsinKızlar cinsiyetimiz kesinleşti kızım geliyor ins. Darısı sizin başınıza diyete sadece yumurtlama zamanı bir hafta uydum ben bol bol kalsiyum almaya özen gösterdim hatta chia tohumunda çok var diye her gün yedim sut ile.
Iliski olduktan 14 gun sonra yapabilirsin canimKızlar merhaba adetim biteli 11 gün oldu,bitişinden bu yana eşimle birlikteliğim devam ediyoruz hiç korunmadan. Perşembe günü doktora gittik sağ yumurtalığın çatlamış dedi o gün de beraberlik oldu ,bebiş istiyorum ne zaman test yapmalıyım acaba lütfen yardımcı olun
Hangi silik cizgi ovulasyon testi ise evet o silik cizgiler oluyo bazen 16. Gun filan da olabliliyo koyulasma herkesin ayni zamanda 14. Gun catlamiyo yaniBen 30 marta adet oldum 5 gun surdu vu ay erken oldum bittiginden beri test yapiyorum her sabah ilk idrardan sonra ama bugun 14. Gun olmasina ragmen hala 2.cizgi silik sizlerde 2. Cizgi iyice belirginmi oluyor
Hangi silik cizgi ovulasyon testi ise evet o silik cizgiler oluyo bazen 16. Gun filan da olabliliyo koyulasma herkesin ayni zamanda 14. Gun catlamiyo yani
Aynen canım bugün büyük gorumceme anlattım hak verdi bana,aklima gelen yaşadığım ne varsa anlattım,eşimle de konuşmuş halen geçmiş konuları açmış,anneme gelme sebebim geçmiş değil dedim hatasını biliyor dedi...15 gündür hangi baba çocuğunu aramaz dedim,neymiş ben teli açmam diye aramış,ne kadar saçma bir düşünce dedim...Uzun lafın kısası içimi döktüm..Ablası eşime ara demiş hatalisin...Canim hep aklimdaydin hasta yatarken. İnsAllah araniz tez zamanda duzelir. Evin huzuru icin bir dua vardi tam bilemedim.netten bakarim bol bol oku. Zaten olan cocuklara olur hep babalar dusunceli olsaydi cennet annelerin ayaklarinin altinda olmazdi canim. Maalesef anne sevkati merhameti yok onlarda. İnsAllah tez zamanda cocugunu arasin. Bence kayinvalidene ve pedere anlat olanlari bilsinler.
Esimin aileci olması,konudan haberim yok bir gece kaynanami hastaneye kaldırmışlar beni arayan yok teldeki watsap sms ni duymadım diye anasının hastalığından eşim beni suçlu tutarak hakaret Edip üstüne benim aileme laf söylemesi..Ayrıca annemin evine gelip üslup ve tavrı hoş olmayacak şekilde davranması kaynanasindan saygısızlık yapması..Ee daha ne olsun,Heee bir de oğlumun bu olanlara şahit olması...Allah diyorum..sorun ne bilmiyorum canım ama üzme kendini her şey olacağına varıyor .İnşallah bir an önce düzelirsiniz .
Canim diet haricinde yumurtlama takibi yaptinmi ?Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti kızım geliyor ins. Darısı sizin başınıza diyete sadece yumurtlama zamanı bir hafta uydum ben bol bol kalsiyum almaya özen gösterdim hatta chia tohumunda çok var diye her gün yedim sut ile.
Canım kaynanama şimdi ben haber versem elham yapıp kalpten giderse bu sefer iyice ben suclanirim,zaten hastalığından beni sorumlu tuttu diye geldim anneme, ovuc'e gelme sebebimi kısaca yazdım gerçekten gunahimi aldı olan bitenden haberim yok.Cnm cok uzuluyorum..gercekten cok oldu zaman olarak..k.validene deseydin oglunuda mi ozlemiyo diye..
Canim benim ins rabbim muhabbetinizi artirsin ve aradaki kirginliklari unutup mutlu olursunuz . Gorumcene soylemekle cok iyi etmisin bilsinler hem anne ve babasina anlatirsan uygun bi dille senin yaninda olacaklardir kimse evladinin yuvadiniknbozulmasini istemez heleki cocuk varsa arada .Aynen canım bugün büyük gorumceme anlattım hak verdi bana,aklima gelen yaşadığım ne varsa anlattım,eşimle de konuşmuş halen geçmiş konuları açmış,anneme gelme sebebim geçmiş değil dedim hatasını biliyor dedi...15 gündür hangi baba çocuğunu aramaz dedim,neymiş ben teli açmam diye aramış,ne kadar saçma bir düşünce dedim...Uzun lafın kısası içimi döktüm..Ablası eşime ara demiş hatalisin...
Bakarım canım dediğin duaya,çok teşekkür ederim senden,sizlerden Allah muradinizi versin hepinizin..Hayırlısı bakalim
Aaa canım evet neydi unuttum..Bana watsapdan yaz olurmu cuma 7 de randevum...Cuma 6.30 a kadar zaman varIns. Bisey cikmaz cnm..bikac soru sorcaktik sorabilirsen unutma emi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?