Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cnm naptin?ayy gercekten buay olabilir mi senin ayy bak heycan yaptim simdi..
Valla deniycez son kararimiz. İnsAllah olur cok bekletmez prensesim. Valla boyle bosa vakit geviyor gibi geliyor. Niyetine girdiysen cok da beklemenij anlami yok. Hemen olacaginin da garantisi yok. İnsAllah onumuzdeki ay da boyle duzenli olur adet ve yumurtlama.
Sagol cnm heryerim agriyor bana kaban verin gunesin altinda oturup yatayim modundayim..
Ayy pek fena bilirim cnm. Ayaginin altine sicak su koy cok faydasi oluyor. Birde sik sik dus al sicak o da iyi geldi bana.
Ayyy o zaman hiç kaçırma canım bu iki ayı değerlendir . o diyet kısmına da kimsenin uyduğunu hiç sanmıyorum.Ayrıca çok da saçma geliyor bana .
ya bana da sacma geliyor ama yinede sut ve dondurma kismini deneyecegim. Birde muzu eti kesecegim. Bakalim hayirlisi hakkimizda.

Ben 30 marta adet oldum 5 gun surdu vu ay erken oldum bittiginden beri test yapiyorum her sabah ilk idrardan sonra ama bugun 14. Gun olmasina ragmen hala 2.cizgi silik sizlerde 2. Cizgi iyice belirginmi oluyor

Kızlar merhaba adetim biteli 11 gün oldu,bitişinden bu yana eşimle birlikteliğim devam ediyoruz hiç korunmadan. Perşembe günü doktora gittik sağ yumurtalığın çatlamış dedi o gün de beraberlik oldu ,bebiş istiyorum ne zaman test yapmalıyım acaba lütfen yardımcı olun

Ben 30 marta adet oldum 5 gun surdu vu ay erken oldum bittiginden beri test yapiyorum her sabah ilk idrardan sonra ama bugun 14. Gun olmasina ragmen hala 2.cizgi silik sizlerde 2. Cizgi iyice belirginmi oluyor

Kızlar merhaba adetim biteli 11 gün oldu,bitişinden bu yana eşimle birlikteliğim devam ediyoruz hiç korunmadan. Perşembe günü doktora gittik sağ yumurtalığın çatlamış dedi o gün de beraberlik oldu ,bebiş istiyorum ne zaman test yapmalıyım acaba lütfen yardımcı olun

Ayy ne guzel Allah sagliklica kucagina aldirsin

Iliski olduktan 14 gun sonra yapabilirsin canim

Hangi silik cizgi ovulasyon testi ise evet o silik cizgiler oluyo bazen 16. Gun filan da olabliliyo koyulasma herkesin ayni zamanda 14. Gun catlamiyo yani

Aynen canım bugün büyük gorumceme anlattım hak verdi bana,aklima gelen yaşadığım ne varsa anlattım,eşimle de konuşmuş halen geçmiş konuları açmış,anneme gelme sebebim geçmiş değil dedim hatasını biliyor dedi...15 gündür hangi baba çocuğunu aramaz dedim,neymiş ben teli açmam diye aramış,ne kadar saçma bir düşünce dedim...Uzun lafın kısası içimi döktüm..Ablası eşime ara demiş hatalisin...
Bakarım canım dediğin duaya,çok teşekkür ederim senden,sizlerden Allah muradinizi versin hepinizin..Hayırlısı bakalim

Kizlar selamm ..
bildiginiz uzere dun ilk is gunumdu , vee cookk yoruldum uzun zaman oldu haliyle , cok iyi karsilandim elh , simdilik iyi gidiyo .
Giremedim kac gundur burayada duzgun .
Whiteandblue canim demek bu ay sende basliyorsun hadi gazan mubarek ola , ins tek vakitte kizina hamis kalirsin .
Benim bugun adet olmam gerekiyordu henuz olmadim ama belirtilerim var kasik agrim var biraz .
A Angellgirl17 canil gozun aydin olsun saglikla kucagina al bebegini insaAllah , darisi bizlere
Bende is anlasmasini imzalar imzalamaz haziranda basliyacam calismalara cokta geciktirmek istemiyorum malum yas 34 , sonrasinda cok zorlanirim ..
hep aklimdasiniz biraz gecmisi okuyup geliyorum .

sorun ne bilmiyorum canım ama üzme kendini her şey olacağına varıyor .İnşallah bir an önce düzelirsiniz .
Esimin aileci olması,konudan haberim yok bir gece kaynanami hastaneye kaldırmışlar beni arayan yok teldeki watsap sms ni duymadım diye anasının hastalığından eşim beni suçlu tutarak hakaret Edip üstüne benim aileme laf söylemesi..Ayrıca annemin evine gelip üslup ve tavrı hoş olmayacak şekilde davranması kaynanasindan saygısızlık yapması..Ee daha ne olsun,Heee bir de oğlumun bu olanlara şahit olması...Allah diyorum..

Cnm cok uzuluyorum..gercekten cok oldu zaman olarak..k.validene deseydin oglunuda mi ozlemiyo diye..
Canım kaynanama şimdi ben haber versem elham yapıp kalpten giderse bu sefer iyice ben suclanirim,zaten hastalığından beni sorumlu tuttu diye geldim anneme, ovuc'e gelme sebebimi kısaca yazdım gerçekten gunahimi aldı olan bitenden haberim yok.
Ama annesine de soylicem detay vermeden göze aldım herşeyi çünkü herseyde de ben suçlu haksız olamam..Şimdiye kadar bende de hata vardır diyordum ama bu son konudan dolayı gram hatam yok Allah'ım şahit..Bende bir anneyim gunahimi aldı..Dilerim allahdan 15 gündür çocuğunu aramayan bir baba olarak....Kalbine göre versin

Canim benim ins rabbim muhabbetinizi artirsin ve aradaki kirginliklari unutup mutlu olursunuz . Gorumcene soylemekle cok iyi etmisin bilsinler hem anne ve babasina anlatirsan uygun bi dille senin yaninda olacaklardir kimse evladinin yuvadiniknbozulmasini istemez heleki cocuk varsa arada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…