- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Soğan kürü yap Cnm pko varsaYok genelde düzensiz olurum ve pko var bende ama iki oğlum ilk ay tuttu
Hayır olsun ins cnmSagol canim Allah razi olsun
Ya ben bugun ruyamda ucuz bebegim varmis biri kiz ikisi erkekmis hayirdir ins
Bende ücüncü ogluma hamileligimde biran önce dogurup hemen dördüncüyü denemek istiyordum :) bebegim suan 3 aylik oldu daha kiyamiyorum kuzuma. Ama gönlümede söz geciremiyorum bi kizim olsun cok istiyorum.. daha cok yasim gecmedende olsamiki diyorum. Hakkimizda hayirlisi bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
O sperlwr varya ah o spermler, adamlar ped bardaga bosalsa bizde kizlari alip iceri koysak ne iyi olurduu
Değil canımBirdemetumut cnm adin demet mi
Bende 32 oldum gecen ay yasitmisiz kuzum :)Yaşın kaç canım.benim bir oğlum var 25 aylık.tek baktığım için seneye Nisan'da hamilelik düşünüyorum.aralari 4 yaş olursa ideal olur diye düşündüm.yardimcim olsaydı gelecek ay düşünürdüm.yasim 32 şuan:)) ben ne yapayım.34 de nasipse daha ikincimi dogurcam
Himm yok rastgele bir rumuz.uzun olsun diye aldimBenim adim demet te ondan sordum yoksam adas miyiz
Hiç korkma anlamıyorsun.4 tane birer gün ara ile çektirdim.10 yıl olmusturSaol tatlim insAllah. Disciden cok korkuyorum yaa bak yazarken bile karnima agri giriyo
Hayırdır Cnm psikiyatri lik önemli bişey yoktur inşallah..Annemi gördüm biran,yaşadıklarına rağmen kadın hep pozitif olurmu..Cevremdeki herkes ayni seyi soyluyor hatra eski actigim topiklerde de iki ogla hamile kaldigimda felan. Evet positif enerji vermeyi netten bile yapabiliyorum. Ama sen icimi sor bak bugun de psikiyatri randevum var yine. Ahh ahh canimm cok sukurr Rabbimee
Canım bence küçüğün az daha büyüsün yazık..Tabi sen bilirsin o zamana kadar bilgi toplarsinBende 32 oldum gecen ay yasitmisiz kuzum :)
Benim büyük 13 kücük 7 bide ücaylik bebisim var canim.. ahah icimdeki Kiz istegine engel olabilsem üc oglanla kalcamda gönül bu söz dinlemiodört cocukda kolay degil bu zamanda cesaret istiyor ama icimde kalmasin diye son kez denicem insallah..
Hamileyken bir arkadaşım denedi tuttu oğlumda.hatta ikinci de oğlan gösterdiKaç Çocuk ve Cinsiyet İçin;
Yine saç teli bağlı olan yüzüğü sol avucunda sımsıkı tutup (3 İhlas suresi 1 Fatiha suresi eşliğinde) açıyor ve diğer elinizle yüzüğü sol avucunuza 3 kez dokundurup çekin ve sonrasında yüzüğü elinize değmeyecek şekilde az yukarıdan tutup sol avucunun üzerine sabitliyorsunuz. (Sol avuçta tutma ve uygulama sebebi kalbimizin o tarafta oluşu)
Yüzüğün dikey ya da yatay hareketi yani ileri-geri sallanması erkek bebek demek.
Yüzüğün dairesel hareketi ise kız bebek demek.
Bu işlemi her defasında sol avucunuzda sımsıkı tutup bırakarak yine 3 kez dokundurup sonrasında sol elinizin yukarısından diğer elinizle salladığınız yüzük avucunuz üzerinde sabit kalıncaya dek tekrarlıyorsunuz.
Çıkan sonuçta; sırasıyla cinsiyetleri ve kaç çocuk olduğu/olacağı belirlenmiş oluyor...
Inanma cnm böyle seylere banada hep iki oglan bi kiz cikiyodu sonra duruyodu. Simdide üc oglan bi kiz cikiyor :)Hamileyken bir arkadaşım denedi tuttu oğlumda.hatta ikinci de oğlan gösterdi( ins ikincide yanilmistir (
Hangisi cnm o konu,benide etiketler mısınBi tane oglum var :) bir de ben ikinci erkek olsa da ucuncuyu dusunmuyorum son sansim ya askitonun konusunu okudunuz mu ne guzel bi kizim olsun bukle bukle olsun saclari diye topik acmis ve sonunda kizi olmus onu okudum etkilendim 5_6 si ovu imis o 3unde sonlandirmis ben de sonlandirayim bari aksama ve yaruna test yapip bi karar vermeliyim
Aynen cnm bende korkuyorum bu sirkeli sudan..yapsammi diyorum ama dollenmede falan Allah korusun ters bi etkiyapip kotu sonuclar dogurur mu diye icin rahat degil.ic tarafa şırınga ilede sıkılabilir ama iştelerim cokYaa bende bu yöntem mantıksız geldi.sirkeli su ile duş aldığında (ayakta) içeri gitmez ki su,dışardan da ise yaratacağını sanmıyorum.biraz da riskli gibi geldi.kas yapayım derken göz çıkması..gibi
Cnm benim yumurtam catlamadan oncede bazen o yapiskanlik oluyor..yani buna gore dusunme..catpadigindada oluyo yapiskanlik ama su gibide camasirim islaniyoKızlar benimde iki oğlum var kızım olsun çok istiyorum suan yaptığım tek şey sık ilişki 10. 11. Gün yapışkan uzayan akıntı m oldu acaba o zamanmi yumurtam catlamis
Ayy simdi aklim karisti bende orgazm olmamaliyi dusunuyodum ama tersi olsun diye konusuluyo simdi..tabi inancim baskin geliyor“Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleştiği zaman, eğer erkeğin menisi kadının menisine baskın gelirse, çocuk Allah’ın izniyle erkek olur. Şayet kadının menisi erkeğin menisine baskın gelirse, bu takdirde Allah’ın izniyle kız olur.” (Müslim, Hayız, 33, 34)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?