Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372

Yaşın kaç canım.benim bir oğlum var 25 aylık.tek baktığım için seneye Nisan'da hamilelik düşünüyorum.aralari 4 yaş olursa ideal olur diye düşündüm.yardimcim olsaydı gelecek ay düşünürdüm.yasim 32 şuan:)) ben ne yapayım.34 de nasipse daha ikincimi dogurcam

Bende 32 oldum gecen ay yasitmisiz kuzum :)
Benim büyük 13 kücük 7 bide ücaylik bebisim var canim.. ahah icimdeki Kiz istegine engel olabilsem üc oglanla kalcamda gönül bu söz dinlemio dört cocukda kolay degil bu zamanda cesaret istiyor ama icimde kalmasin diye son kez denicem insallah..

Hayırdır Cnm psikiyatri lik önemli bişey yoktur inşallah..Annemi gördüm biran,yaşadıklarına rağmen kadın hep pozitif olurmu..

Kaç Çocuk ve Cinsiyet İçin;

Yine saç teli bağlı olan yüzüğü sol avucunda sımsıkı tutup (3 İhlas suresi 1 Fatiha suresi eşliğinde) açıyor ve diğer elinizle yüzüğü sol avucunuza 3 kez dokundurup çekin ve sonrasında yüzüğü elinize değmeyecek şekilde az yukarıdan tutup sol avucunun üzerine sabitliyorsunuz. (Sol avuçta tutma ve uygulama sebebi kalbimizin o tarafta oluşu)
Yüzüğün dikey ya da yatay hareketi yani ileri-geri sallanması erkek bebek demek.
Yüzüğün dairesel hareketi ise kız bebek demek.
Bu işlemi her defasında sol avucunuzda sımsıkı tutup bırakarak yine 3 kez dokundurup sonrasında sol elinizin yukarısından diğer elinizle salladığınız yüzük avucunuz üzerinde sabit kalıncaya dek tekrarlıyorsunuz.
Çıkan sonuçta; sırasıyla cinsiyetleri ve kaç çocuk olduğu/olacağı belirlenmiş oluyor...

Canım bence küçüğün az daha büyüsün yazık..Tabi sen bilirsin o zamana kadar bilgi toplarsin

Hamileyken bir arkadaşım denedi tuttu oğlumda.hatta ikinci de oğlan gösterdi ( ins ikincide yanilmistir (

Hangisi cnm o konu,benide etiketler mısın

Aynen cnm bende korkuyorum bu sirkeli sudan..yapsammi diyorum ama dollenmede falan Allah korusun ters bi etkiyapip kotu sonuclar dogurur mu diye icin rahat degil.ic tarafa şırınga ilede sıkılabilir ama iştelerim cok

Kızlar benimde iki oğlum var kızım olsun çok istiyorum suan yaptığım tek şey sık ilişki 10. 11. Gün yapışkan uzayan akıntı m oldu acaba o zamanmi yumurtam catlamis
Cnm benim yumurtam catlamadan oncede bazen o yapiskanlik oluyor..yani buna gore dusunme..catpadigindada oluyo yapiskanlik ama su gibide camasirim islaniyo

Ayy simdi aklim karisti bende orgazm olmamaliyi dusunuyodum ama tersi olsun diye konusuluyo simdi..tabi inancim baskin geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…