- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Ozaman testi devam et nezanan sikincek 2.cizgin bi bak..ozaman kiz icin ideal zamaninmisKizlar benim yumurta catlamamis hala ayni koyulukta ikisi de
Hayir olsun cnm..surekli bukonuyu dusunuyoruz ruyamiza giriyorSagol canim Allah razi olsun
Ya ben bugun ruyamda ucuz bebegim varmis biri kiz ikisi erkekmis hayirdir ins
Benden ondan korkuyorum..spermin genetigini bozmak bukadar kolay degil ama yinede bi ihtimal var..Kızlar bu sirkeli suyu ne zaman yapcaz ve nasıl yapcaz acaba spermin seklini bozmazmi bu sefer
Ben duydum ama denemedim acikcasi merakettimBunu denediniz mi sacma geliyor ama nebileyim bir umut iste :)
Cnm benim 10 dk da tenefuslerde hep bi iş cikti..bi arada toplanti oldu.hic vakit bulamadim. Yapamadim..beni tek rahatlatan sey hastaligim biteli 2 gun olmasi.sabahta sabah namaziyla Enam suresini okuyacaktim oda kaldi.üzüldüm..ins..yarina artik...cnm sana sorcaktim zaten..sen bikere testini 9.45 yapmistin degilmi?testin ustunde yaziyordu..yarin dersim 10 da ilk idrari 6.30 yapsam testide 9.30 olur mu sence?ya da kizlar olur mu sizce?hayatsn canım ne yaptın testi yapabidin mı okulda
İyim canım adet olcak gibi ağrılarım var sanki adet olcam kanda yaptırmadım özele gidiym dyrm eşimde adetin geçsin öle diyo sürüncemedeyim yaniPamuk13 nasilsin cnm bugun?
Cnm benim 10 dk da tenefuslerde hep bi iş cikti..bi arada toplanti oldu.hic vakit bulamadim. Yapamadim..beni tek rahatlatan sey hastaligim biteli 2 gun olmasi.sabahta sabah namaziyla Enam suresini okuyacaktim oda kaldi.üzüldüm..ins..yarina artik...cnm sana sorcaktim zaten..sen bikere testini 9.45 yapmistin degilmi?testin ustunde yaziyordu..yarin dersim 10 da ilk idrari 6.30 yapsam testide 9.30 olur mu sence?ya da kizlar olur mu sizce?
Tmm canim sagolasinOlur canım 4 saat sonra bı daha yaparsın bişey olmaz.ben o gün yanlışlıkla su icmistim hemen yaptım arkasından.iki kez yapmıştım o gün.aksam 8 e kadar zaten istersen o gün üç kez yap
Cnm hangi topik o.hep beslenme etkiler dedik ana ya cidden beslenme bukadar etkiliyomuymus,?.beslenmede bazi bileşikler hormonlari etkiler ama spermi etkiledigini duymamistim...Askotonun topiginde iki üç saat hepsini okudum kızlar.kafayi yedim sanırım((
Vanilyalı dondurma yemiş bolca.kalsiyum ve magnezyum diyor.yumurtlamdan üç gün önce ilişkiyi kesmiş.3 ay ovu testi ile takip etmiş.
Dün çatlamis gibi duruyor canimMerhaba arkadaşlar koyu olan dün yaptığım test diğerini de bugün yaptım yumurtam çatlamış mı sizce?
Veriyor diyorlar bu yöntemle tutturan olmuş bayaBide gerçekten bu ovi testlerini n yaniltmadigina eminmisiniz acaba doğru sonuc veriyormuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?