Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
hayatsn canım ne yaptın testi yapabidin mı okulda
Cnm benim 10 dk da tenefuslerde hep bi iş cikti..bi arada toplanti oldu.hic vakit bulamadim. Yapamadim..beni tek rahatlatan sey hastaligim biteli 2 gun olmasi.sabahta sabah namaziyla Enam suresini okuyacaktim oda kaldi.üzüldüm..ins..yarina artik...cnm sana sorcaktim zaten..sen bikere testini 9.45 yapmistin degilmi?testin ustunde yaziyordu..yarin dersim 10 da ilk idrari 6.30 yapsam testide 9.30 olur mu sence?ya da kizlar olur mu sizce?

Whiteandblue gercekten enerji veriyosun..psikologa gidicem demissin..merak ettim..icine atiyosun demekki cunku guzel enerjin var..

Olur canım 4 saat sonra bı daha yaparsın bişey olmaz.ben o gün yanlışlıkla su icmistim hemen yaptım arkasından.iki kez yapmıştım o gün.aksam 8 e kadar zaten istersen o gün üç kez yap

Askotonun topiginde iki üç saat hepsini okudum kızlar.kafayi yedim sanırım ((
Vanilyalı dondurma yemiş bolca.kalsiyum ve magnezyum diyor.yumurtlamdan üç gün önce ilişkiyi kesmiş.3 ay ovu testi ile takip etmiş.

Cnm hangi topik o.hep beslenme etkiler dedik ana ya cidden beslenme bukadar etkiliyomuymus,?.beslenmede bazi bileşikler hormonlari etkiler ama spermi etkiledigini duymamistim...

Merhaba arkadaşlar koyu olan dün yaptığım test diğerini de bugün yaptım yumurtam çatlamış mı sizce?

Eklentiler

• IMG_2325.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_2316.webp
    6 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…